Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כאשר אתה בן 18 , גבר מי שלא חוגר.

אולי שכחת אבל בגיל הזה יש לנערים נטיה לחשוב שהם חסינים מכל רע, לצערינו זה לא כך.

לא יודע מה איתך אבל כשאני התחלתי לנהוג חברים שלי ידעו שאם הם לא מקליקים הם מקבלים את האבזם של החגורה בפנים ואחרי כמה חודשים איתי ההורים שלהם היו בשוק שהם גם חוגרים איתם מאחורה

פורסם

כל אותם שלא חוגרים, אני מציע לראות סרטונים על תאונות ב50 קמ"ש עם נוסעים לא חגורים.

לא לחגור זה מטומטם, מסוכן, אידיוטי ויותר מכל, אגואיסטי, אתה תמות כי אתה אהבל, מילא, אחרי זה חבר שלך שנהג ברכב יצטרך להתענות עד סוף ימיו, שלא לדבר על המשפחה.

מי שלא חוגר, מפגר!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני לא חושב שזה בישביל להיות גבר. אני מודה שבנסיעות בתוך העיר אני לעולם לא אשים חגורה עם אני נוסע עם חבר או בן דוד זה פשוט מציק שיוצאים לסתם "סיבוב פוזה" ובאמת ניראה כמו חנון אבל נסיעות בין עירוניות זה כבר משהו אחר שלא נדבר על הנהיגה הרשלנית מצידו של הנהג.

זה שאתה רפה שכל זה בסדר אבל למה לרוץ ולגלות לכולם?

עברתי במקום התאונה קצת אחרי שזק"א הגיעו וקצת לפני שכיסו את הגופות, פשוט מוות מיותר ומזעזע.

קשה להסביר את הפוזיציות של הגופות מחוץ לרכב אחרי שעפו מהחלון, קל להבין שחגורה היתה מצילה אותם ותנאי הדרך המעולים (כניסה דרומית של חיפה) מוכיחים שהנהג היה אידיוט גמור.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
האמת שפה אני חולק עלייך, כבר ראיתי מקרים בעבר שאנשים שלא היו חגורים עקב כך פגעו באלו שכן היו חגורים.

ולא התכוונתי בקטע של חננה או גבר, אתה נוסע בעיר די לאט ושומע מוזיקה, חלונות פתוחים אתה רוצה להיות חופשי להסתכל ימינה שמאלה ולא להיות קשור בחגורה כמובן שאתה זה שאוחז בהגה המצב שונה בהרבה יש כאלו שמקפידים יותר ויש כאלו שפחות, אני אישית עד שלא כולם חגורים לא מתחיל לנסוע.

פה אני חולק עליך בגדול. חגורה לא מגבילה אותך בכלום (פרט ללהימרח על השמשה בתאונה).

בתוך העיר החשיבות של החגורה מאוד גדולה כי גם תאונה של רכב שסטה ונכנס בך במהירות עירונית יכולה להיות קטלנית אם לא תהיה חגור.

אישית התחלתי לנהוג הרבה לפני החוק שחייב חגורות בעיר ועדיין תמיד נהגתי רק חגור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מזכיר לי הלצה עבשה של המורה שלי לנהיגה על טוסטוס מלפני כמעט 20 שנה:

אופנוען מגיע לגן-עדן אחרי תאונה.

המלאך בכניסה שואל אותו "תגיד, מה עבר לך בראש שלא חבשת קסדה?"

"כנף קדמית של סובארו" עונה האופנוען

:roflmao:

וסיינפלד אמר על זה: "חוק חבישת קסדה חובה נועד להגן על מוח שלא מספיק מפותח כדי לשמור על שלמות הגולגולת שהוא נמצא בתוכה".

ואני אומר- מי שמספיק טיפש כדי לא לחגור ברכב, או לחבוש קסדה ברכיבה על דו"ג, אין לי רחמים עליו. רק תנחומים למשפחתו.

והכי מדהימים אותי ההורים שמגיעים כל בוקר יחד איתי לחנייה מול הגן, עם הילד עומד על המושב הקדמי.

מילא החיים העלובים שלהם, מה אשם הילד?

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מילא נסיעה עירונית, לי כבר יצא לראות באיילון רכב עם שני ילדים עומדים על המושב האחורי.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ומה עם ילדים שמוציאים תוך כדי נסיעה חצי גוף מהסאן רוף (בדר"כ ברכבי שטח), גם את זה אני רואה לא מעט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...