Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נאתכו מה אתה עושה את עצמך צדיק גדול?

אתה לא עובר לפעמים את המהירות המותרת בעיר או בכביש מהיר?

אתה לא עושה לפעמים עבירות תנועה קטנות?

אם אתה באמת נוסע בכביש מהיר 90 אז אותך צריכים להוריד מהכביש ולא אותי,בגלל נהגים כמוך יש פקקים מטורפים.

אנחנו לא בשנות ה60, היום הרכב הכי מעפן שיוצא מהחברה מסוגל לשייט לפחות 130 ק"מ בשקט בלי שום בעיה והתשתיות בארץ לא רעות בשביל נסיעה גם ב200 קמ"ש ומעלה.

זה שהחוק קובע שהמהירות המותרת במקום בו נסעתי 90 (כביש 4 נתיבים!!) ועוד בירידה עומדת משטרה ומצלמת זה אומר הכל, והכל זה בולשיט על מנת לעשות כסף על הציבור וגם אתה יודע את זה, אז אל תעמיד פני צדיק שאתה לא עובר בחיים על החוק גם בטעות כי לזה אף אחד לא יאמין לך, ולעבור על החוק כנראה מבחינתך זה גם לנסוע ב 2 קמ"ש מעל המותר.

והשאירו לי את הרשיו הצבאי בגלל שאני ביקשתי וזה למה התפלאתי מכיוון שאני עושה תפקיד 9/5 יומיות וחשבתי שהשופט דווקא בגלל זה ייקח לי את הרשיון אבל הוא התחשב בתפקיד הנוח שיש לי והביא לי אישור לתחום הבסיס, אף אחד לא מסנג'ר אותי כי יש לי תפקיד קבוע עם דברים קבועים שאני עושה בו בלי יוצא מן הכלל.

נשמה, הייתי בעדך.

חבל שלא זיהית את הציניות שבדברי.

אתה לא מכיר אותי ולא יודע איך אני נוהג.

אני "קצת" יותר מבוגר ממך, ויש לי 17 שנות נסיון בנהיגה. למרות שאתה נהג "מקצועי" את המרחק שאני נסעתי ברוורס, עוד לא נסעת קדימה.

לטיעוניך:

הפקקים לא נגרמים בגלל אנשים שנוסעים לאט. הפקקים נגרמים בגלל נפח תנועה גדול ממה שהכביש יכול להכיל.

התשתיות בארץ מחורבנות ותוסיף לזה שיטת לימוד נהיגה מיושנת שמעלה לכביש אלפי נהגים שאין להם מושג ירוק בנהיגה, ותבין שממש לא כדאי לך "לשייט" ב200 קמ"ש בכביש ציבורי, פנוי ככל שיהיה.

גם החיפושית שהיתה לי כשאתה עוד היית בגן טרום חובה שייטה ב 130 קמ"ש בלי בעיה. העניין הוא מיומנות הנהג.

לגבי מידת "צדיקותי" הרי שהיא לא נגזרת של גליון ההרשעות התעבורתי שלי, שאגב נקי לחלוטין (טפו,טפו,טפו).

שמח שלא מסנג'רים אותך. החייל שאני נמצא בו במילואים ושהייתי בו בסדיר, היו מנצלים מקרים כמו שלך לעבודות רס"ר על טרקטורים,מלגזות, העברות ציוד ברכבים קלים בין המטלמ"ים, פטרולים ממונעים, עזרה בסדנת הרכב ועוד כמיטב דמיונו של קצין הרכב האחראי. זה בנוסף לריתוק אוטומטי לכל תקופת השלילה.

מה שהיית אמור לקחת לתשומת ליבך מהפוסט שלי:

1. אם היית עובר עבירה זהה באזרחי היית מקבל 250 ש' קנס ללא נקודות.

2. תהיה לך בעיה עם הביטוח בשלוש השנים הקרובות. תעשה משחק קטן. הכנס ל"מחשבון ביטוח חובה" באתר האינטרנט של משרד האוצר ותכניס את הנתונים שלך פעם עם ופעם בלי ההרשעה המיותרת הזו ותבין לבד.

תהיה בריא וסע בזהירות

נתקו

עריכה:

לשאלתך- אני לא עובר בשום אופן עבירות תנועה בכוונה. אם "מתפלק לי" בטעות ? כנראה שכן. סביר להניח שגם אתפס על כך יום אחד. לגבי מהירות-אני משתדל לנהוג מתחת למהירות האכיפה ברוב הזמן. בשאר הזמן אני לא עובר בשום אופן את גבול השלילה/משפט/נקודות (דהיינו 25 יותר מחוץ לעיר ו15 יותר בעיר). זה כבר עניין של כמה הרשיון יקר לך לצורך קיום יומיומי (פרנסה/התנהלות תקינה של בית-ילדים-קניות) וגם קצת של בגרות נפשית. בגילך הייתי פרחח גדול בהרבה ממך, ומכאן השלילה המיותרת בעברי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אם כך אני באמת מרגיש קצת מטומטמם ואני מצטער על זה שכביכול "יצאתי" עלייך.

אז בכל אופן מצטער .

בנוגע למחיר הביטוח, חשבתי שהוא עולה רק במידה ועשיתי תאונה.

אתה די מחדש לי עכשיו את העניין הזה.

כמה זה בערך אמור להעלות את התעריף לנהג בן צעיר בן 21?

או שכל סוג רכב ועניין לגופו?

אהבתי שרשמת שאני נהג "מקצועי":twisted:, אני בטוח שלא עברתי בנהיגה רבע ממה שעברת אבל יצא לי לעבור קצת הרבה ק"מ מעל הממוצע ב4 שנותיי כנהג אבל כמובן שזה לא אומר כלום לגבי נסיון.

לא דיברתי על לשייט מהר בכביש ציבורי כמובן, אבל כבישי איילון לדוגמא מאפשרים נסיעה מהירה וגם המון קטעים בכביש 4 וכמובן כביש 6, הבעיה היא שיש אכיפה גדולה ודי מרתיע ללחוץ יותר מדי על הגז.

פורסם

חפיף, הרי לא נעלבים באמת בפורום באינטרנט

אגב, התכוונתי לנהג מקצועי ללא מרכאות. מי שנוהג כמקצוע,כל היום ולמרחקים גדולים במשך שלוש שנים הופך ברוב המקרים לנהג טוב ומנוסה יותר מחבריו שנוהגים רק כל סופ"ש שני.

לשאלתך-בדקתי באתר המפקח על הביטוח. בביטוח חובה המצב שלך לא כ"כ נורא. תוכל לראות בתמונה הראשונה את כל הפרמטרים שהזנתי. פעם שניה הזנתי בלי שלילות.

מתחת לסעיף תוכל לראות הסבר על איך זה משפיע. כל חברה חייבת להתחשב בפרמטרים שהמפקח חייב אותה להתחשב בהם. זה לא נתון לבחירתם. בכל מקרה, רק בחברות הגדולות שמחוייבות להתחשב בפרמטר הזה המחיר קפץ משמעותית. אז כנראה שלא תעשה בקרוב בביטוח ישיר. לא נורא כ"כ (למרות שללא ההרשעה הם היו הכי זולים).

לגבי ביטוח מקיף/צד ג', אין לדעת איך זה ישפיע, אבל זה כבר פחות מסובך כי זה נתון למיקוח מול החברה.

1.JPG

3.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...