Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה לאחר חודש מסתיימת לי היום השלילה.

רציתי לדעת אם מבחינה חוקית אני יכול לנסוע בשעה 12 בלילה לאחר שלא אספתי את הרשיון ?

פורסם

יש שמועות שניתן לנסוע ללא רשיון בגלל שאם עוצור אותך שוטר אז הוא יכול לבדוק את הפרטים שלך במסוף.

למרות שלי אישית, אף פעם לא שללו רשיון ויש מצב שאתה צריך לחתום על משהו, כשאתה מקבל את הרשיון, על מנת שהנתונים במסוף יהיו עדכניים. לך תדע.

פורסם

לא שאני מזלזל באלה שרשמו לי את התגובות אבל אני אשמח לקבל תגובות גם מאנשים שקצת יותר מבינים בנושא.

אני פשוט יודע שכשלנהג חדש נגמר המלווה אז ניתן לנסוע כבר בחצות.

אני מבין שפה הנושא הוא הרבה יותר מורכב וכמובן כל עניין לגופו אבל אני אשמח לקבל תשובות מדוייקות.

פורסם

בלי קשר לנושא, המון מזל טוב (; אני בטוח שאתה כבר לא יכול לחכות..

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

יהיה לי עכשיו מענה במשרד הרישוי?

במשטרה אני בטוח שלא יעזרו לי,אני זוכר בעבר צלצלתי למוקדים שלהם ושאלתי שאלות פשוטות בנושאי תעבורה וישר ניתקו לי או אמרו לי צלצל למשרד התחבורה לא אלינו.

פורסם

עד כמה שאני זוכר, אתה חייב לנהוג כשהרישיון הממשי, כרטיס הפלסטיק, עליך.

אם יתפוס אותך שוטר (כבר קרה, כנראה שיקרה שוב, ובדיוק ברגע הלא מתאים)

הוא תמיד יכול לתת קנס מוצדק על כך שאתה לא נושא רישיון, אפילו אם הוא בתוקף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מתוך נוהלי המשטרה מס' 02.231.20 - פסילה מנהלית

באם תוך 30 יום לא הוגש התיק לביהמ"ש או לא הוגשה בקשה להארכת תקופת הפסילה

יוחזר הרשיון לנהג ביד, בהתאם לבקשתו של הנהג ניתן לשלוח את הרשיון בדאר. אם הנהג

לא בא לבקשו תוך 14 יום לאחר תום תקופת הפסילה ישלח הרשיון לכתובתו בדואר רשום.

בתחומי המרחבים של יש"ע ניתן לשלוח הרשיון בדואר בתיאום עם הנהג שנפסל.

אין להחזיר רשיון נהיגה שנפסל לפני שנערכה בדיקה במסוף על מנת לוודא כי הנהג לא נפסל

בגין עבירה/ תאונה אחרת. התברר כי הנהג פסול בגין תיק בית משפט אחר, יועבר רשיון

הנהיגה על ידי הרכז בצרוף מזכר למזכירות בית המשפט בו נפסל , תוך ציון עובדה זו בפנקס

הפסילות.

כמו שאני מבין, מהאמור לעיל עולה שהרשיון אמור להיות מוחזר לך ביד, רק לאחר שבמעמד ההחזרה בוצעה בדיקה במסוף שאין לך פסילות נוספות ורק אם במסגרת הטיפול בתיק שלך לא ביקשו וקיבלו מביהמ"ש הארכה של הפסילה.

אם תוך 14 יום לא תגיע לקחת, רק אז תבוצע הבדיקה באופן יזום ע"י המשטרה, ובמידה והתנאים הנ"ל מאפשרים זאת, ישלחו את הרישיון בדואר.

כלומר, פעולת תום השלילה היא לא פעולה אוטומטית אלה פעולה שיוזמים באופן מכוון. כשאתה מגיע ביום ה-31, אתה היוזם לביצוע הפעולה. עד אז מוזן שלילה בפועל וכל עוד לא הוזן תום השלילה, גם אם עבר הזמן, משמע אתה נוהג בפסילה.

אגב, ההדגשה באדום - כך מופיע באתר משטרת ישראל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מקווה בשבילך שאתה קורא את ההודעה הזאת היום, לפני שתעלה על הרכב.

בואו אני אסביר לכולם גם משהו אחד - במידה והרישיון לא עליכם, אין בעיה לנהוג עם כל תעודה מזהה אחרת, ת"ז/דרכון וכו'.

במידה והיום נגמר לך השלילה, אתה צריך ללכת יום אחרי שנגמר (ביום ה 31) לתחנת המשטרה שבה החרימו לך את הרישיון על הבוקר.

מותר לך לנהוג אך ורק על הבוקר לתחנת המשטרה בלבד עם תעודה מזהה וטופס החרמת הרישיון (הדף הוורוד שקיבלת - יש לך 2 אחד של הרכב ואחד של הרישיון, אם החרימו את הרכב את שניהם אתה תצטרך).

ברגע שתיקח את הרישיון ותחתום על טופס קבלת הרישיון, תהייה תוכל לנסוע חופשי (עד למשפט כמובן..)

וסתם לידע כללי,

על מה נתפסת ומתי המשפט?

פורסם

אז ככה כנראה שהטעות היא שלי מכיוון שהחסרתי המון פרטים.

אז ככה, נתחיל שנתפסתי לפני מעל לשנה ברכב צבאי נוסע ב 25 מעל המותר, כלומר 115 בכביש של 90.

נתפסתי כמובן על ידי משטרה צבאית.

לפני כחודש היה לי משפט בבית הדין הצבאי ביפו (הבית הירוק) ושם קיבלתי חודש פסילה מה שכלל גם פסילה לרשיון אזרחי(הקטע המוזר שנתנו לי אישור לנהוג בתחום הבסיס)

היום ה31 הוא מחר.

צלצלתי למשרד התחבורה ושאלתי אותם על הפרוצדורה הזאת ונאמר לי שזה לא קשור אליהם ושאני אצטרף לבדוק את זה מול המשרד הרישוי הצבאי ובשעה שצלצלתי כבר היה סגור כמובן כי הם עובדים עד 17:00.

אז אם מישהו יודע אולי בתחום הצבאי אם אפשר לקרוא לזה כך אם אני כן יכול לנסוע החל מהשעה 00:00 היום בלילה שזה יהיה בעצם היום ה31.

פורסם
(הקטע המוזר שנתנו לי אישור לנהוג בתחום הבסיס)

לא מוזר בכלל. הם עושים זאת תמיד, כדי שיוכלו בנתיים להמשיך לסנג'ר אותך, אם לא בכבישי ישראל, לכל הפחות בסדנת הרכב, שינוע רכבים למטלמ"ים וכו'.

חוץ מזה, הדפיקה היותר גדולה, היא שאפילו כשתחרר (וגם עכשיו כמובן) במשך שלוש שנים הבאות הביטוח שלך יהיה יותר יקר (גם חובה וגם מקיף) כי תצטרך לענות ב"כן" על השאלה האם רשיונך נשלל בשלוש השנים האחרונות. המבטחים עושים זאת, כי הם יודעים שמי שנשלל רשיונו הוא כנראה נהג מסוכן. ואתה, באמת נהג מאד-מאד מסוכן:evil: . נהגת במהירות התנעה בכביש. באמת מצדיק שלילה.

כל הכבוד לצה"ל.

לשאלתך אין לי תשובה מוסמכת. בשלילה היחידה שהיתה לי, עוה"ד שלי הזהירה אותי שלא לנהוג לפני שהרשיון אצלי ביד. זה היה לפני 12 שנים, ואני לא יודע מה היו הסיבות שהיא ציינה זאת.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יש שמועות שניתן לנסוע ללא רשיון בגלל שאם עוצור אותך שוטר אז הוא יכול לבדוק את הפרטים שלך במסוף.

עד כמה שידוע לי, במקרה כזה עליך להתייצב תוך 24 שעות בתחנת משטרה ולהציג רישיון נהיגה בתוקף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא היתי ממליצה לכל אדם לנהוג לאחר שלילה ללא רשיון פלסטיק/נייר חתומים ומאושרים.

מכיוון שזו מערכת ממוחשבת לוקח זמן לנתונים להתעדכן על המחשבים המשטרתים ושל משרד הרישוי (בדומה לעידכון של אגרת הרכב/טסט).

במידה ותעצר על ידי שוטר שיבדוק אותך במסוף תופיע כנהג שנוהג בשלילה ביודעין (למרות שהשלילה הסתיימה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נאתכו מה אתה עושה את עצמך צדיק גדול?

אתה לא עובר לפעמים את המהירות המותרת בעיר או בכביש מהיר?

אתה לא עושה לפעמים עבירות תנועה קטנות?

אם אתה באמת נוסע בכביש מהיר 90 אז אותך צריכים להוריד מהכביש ולא אותי,בגלל נהגים כמוך יש פקקים מטורפים.

אנחנו לא בשנות ה60, היום הרכב הכי מעפן שיוצא מהחברה מסוגל לשייט לפחות 130 ק"מ בשקט בלי שום בעיה והתשתיות בארץ לא רעות בשביל נסיעה גם ב200 קמ"ש ומעלה.

זה שהחוק קובע שהמהירות המותרת במקום בו נסעתי 90 (כביש 4 נתיבים!!) ועוד בירידה עומדת משטרה ומצלמת זה אומר הכל, והכל זה בולשיט על מנת לעשות כסף על הציבור וגם אתה יודע את זה, אז אל תעמיד פני צדיק שאתה לא עובר בחיים על החוק גם בטעות כי לזה אף אחד לא יאמין לך, ולעבור על החוק כנראה מבחינתך זה גם לנסוע ב 2 קמ"ש מעל המותר.

והשאירו לי את הרשיו הצבאי בגלל שאני ביקשתי וזה למה התפלאתי מכיוון שאני עושה תפקיד 9/5 יומיות וחשבתי שהשופט דווקא בגלל זה ייקח לי את הרשיון אבל הוא התחשב בתפקיד הנוח שיש לי והביא לי אישור לתחום הבסיס, אף אחד לא מסנג'ר אותי כי יש לי תפקיד קבוע עם דברים קבועים שאני עושה בו בלי יוצא מן הכלל.

• תוכן חדש...