Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליועצים - יש לי סובארו אימפרזה 2007 (צורה חדשה).

כאשר האוטו קר, לדוגמא בבוקר או אחרי זמן ללא נסיעה, אם אני מסובב את ההגה כאשר

האוטו עומד, לאחר סיבוב שלם של ההגה בערך (לא חשוב לאיזה כיוון) אני שומע "תיק תיק תיק" חזקים במרווחים קבועים.

בנסיעה הדבר לא קורה.

הגעתי למוסך הבוקר והאוטו כבר היה אחרי נסיעה וזה לא קרה שם, הוא פתח מכסה מנוע ואמר שהרצועה (אין לי מושג איזה) מתוחה.

לפני שאני ניגש למרכזי יום ראשון רציתי לדעת:

1.מה בדיוק הבעיה..

2.אני יכול לנסוע כך בינתיים?

לאחר יום כשנכנסתי לרכב בבוקר התחילו בעיות נוספות:

1.אני שומע תיק מתיבת ההילוכים (אוטומאטית) בעת לחיצה על הברקס במצב פארקינג

2.שומע תיק כאשר המהירות עולה מ 5 קמש בערך (אולי העברת הילוך או משו כזה)

לפני שהתקלות האלו התרחשו ניסיתי להעביר להילוך 1 בתיבת ההילוכים האוטומטית ולא הצלחתי.

הסבר להסברים - רעיונות. תודה

פורסם

אדם ששומע טיקים מכול מיני מקומות ברכב לא צריך מוסך אלא רופא :idea:

אסור להחזיק את גלגל ההגה במצב סיבוב מקסימלי ליותר ממספר שניות בכדי לא לגרום נזק למשאבת השמן ההידראולי במידה והרכב מצוייד במשאבה כזו. הופעת הטיקים במצב סיבוב מקסימלי של גלגל ההגה היא נורמלית לאחר מספר שניות.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התגובה - אבל זה לא לאחר סיבוב מלא של ההגה זה לאחר סיבוב אחד. ההגה ממצב של גלגלים ישרים יכול להסתובב כשתים וחצי סיבובים

פורסם

האם הגה הכוח אצלך ברכב מתוגבר הידראולית או חשמלית או שילוב של שניהם ?

בדוק בספר הרכב האם קיימת הנחיה לבדוק מפלס השמן של הגה הכוח ?

איזה כייף לי :)

פורסם

נשמע כמו בעיה במסרק ההגה.

תקן אותי אם אני טועה אבל בטח אין את התיקים האלה בזמן נסיעה, מה שרק מחזק את התחושה שלי לגבי מסרק ההגה.

ניתן לשפץ או להחליף, הפנה את צומת ליבו של המוסכניק התורן לבעיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אין לי מושג לגבי האם זה חשמלי או הידראולי או שילוב.. הרכב הוא סובארו אימפרזה שנת 2007 1500 דמ"ק 105 כ"ס -בטח יש אנשים שידעו להגיד..

ונכון, במהלך נסיעה אין את הרעשים...

פורסם

אתה מתאר תקלה בעמוד הגה או מתלה, אם הרעש נשמע תדיר לא תהיה בעיה למצוא את הגורם.

לגבי שאר התופעות, עם מעט מאוד מידע כפי שרשמת, קשה להתייחס.

פורסם

אני יודע למה אתה מתכוון.. לי יש אימפרזה 06 (גם הצורה החדשה).. וגם אצלי בבוקר כשאני מניע כשאני יוצא מהחנייה אני מרגיש תיקתוקים מהגלגלים.. ממש מוזר

פורסם

להערכתי מדובר בפעולת סולנואידים של מערכת ה ABS.

אחרי כל התנעה ונסיעה ראשונה, מתבצע תהליך אבחון עצמי למערכת ולעיתים זה מורגש בתא הנוסעים.

אם זה לא חוזר על עצמו כל הנסיעה, אלא רק לאחר התנעה, אז מדובר במצב טבעי תקין.

פורסם

אני חייב לציין קודם כל כי אין צורך לחפש כל מיני תקתוקים ורעשים בסובארו. זה טבעי לרכב הזה. הוא תמיד יעשה רעשים.

לאחר יום כשנכנסתי לרכב בבוקר התחילו בעיות נוספות:

1.אני שומע תיק מתיבת ההילוכים (אוטומאטית) בעת לחיצה על הברקס במצב פארקינג

אני משאר שזה הסולנויד שנועל את ידית תיבת ההילוכים, ללא לחיצה על דוושת הברקס לא ניתן להזיז את הידית. כאשר אתה לוחץ על הדוושה אתה משחרר את הידית.

לפני שהתקלות האלו התרחשו ניסיתי להעביר להילוך 1 בתיבת ההילוכים האוטומטית ולא הצלחתי.

ניתן להעביר להילוך 1 רק בלחיצת דוושת הברקס.

כאשר האוטו קר, לדוגמא בבוקר או אחרי זמן ללא נסיעה, אם אני מסובב את ההגה כאשר

האוטו עומד, לאחר סיבוב שלם של ההגה בערך (לא חשוב לאיזה כיוון) אני שומע "תיק תיק תיק" חזקים במרווחים קבועים.

לא רואה תקלה.

וגם אצלי בבוקר כשאני מניע כשאני יוצא מהחנייה אני מרגיש תיקתוקים מהגלגלים

סביר להניח בלאי מסוים במתלה הקדמי. אולי מוטות אנכיים של המייצבים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

עם המהירות עולה על ה5 קמ''ש והוא עושה טיקים אני זוכר שהיה לי את זה באוטו(סופר לנסר 97 אוטו') זה היה כבל ספידומט כי הוא מודד את המהירות מהגלגל אז הכבל מתבלה עם הזמן

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

בלאי במיתלה - סובארו שנת 2007, לא נשמע לי הגיוני,אבל ממש לא, לפי דעתי המצב תקין ולא כדאי להתחיל ולשחק עם כל מיני דברים,הרכב שנתיים על הכביש, נניח 3, למה לך להעביר להילוך ראשון בתיבה אוטומאטית? חסר לך שניסת להעביר בנסיעה!

המתן לתשובות נוספות מבעלי מקצוע,לפי דעתי המצב של התיקתוקים הוא תקין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בסובארו בלאי של מוטות מייצבים במתלה בכבישינו מגיע גם אחרי 30,000 ק''מ. כך ששום דבר לא בא בהפתעה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בעניין ההגה אין לי מושג-

בעניין תיבת ההילוכים זה נעילה שאתה לא יכול להעביר הילוך ללא לחיצה על הבלם(ברקס)

שאתה מגביר מהירות מעל 10-20 קמש הוא נועל בפין כזה שלא תעביר בטעות לרוורס או לפארקינג

כמובן שאתה יכול להוריד הילוכים ולהעלות אך לא רוורס ופארקינג

דע מאין באת ולאן אתה נוסע

• תוכן חדש...