Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר העלאתי כאן את השאלה בעבר עם תיאור תקלה שהייתה לי ובעקבות ההמלצות הגעתי למקס פאוור.

התקלה אצלי היא טקטוקים מוזרים ב2000 סל"ד כשהמנוע קר. כשהסלד יורד או עולה או שהמנוע מתחמם, הטקטוקים נחלשים ונעלמים.

כשהגעתי למקס פאוור אלי רץ להאשים את כיוון השסתומים ואמר שזו התקלה. כיוון את השסתומים וקיבל את הסכום שדרש, אך לאחר ההתנעה גילינו שהטקטוקים עדיין נשמעים באותה הצורה בדיוק. אלי זרק כמה משפטים צפופים והלך לאנשהו. כשהוא התרחק המכונאי שלו ניגש אלי וניסה לברר יחד איתי את העניין לעומק. המכונאי הביא סטטוסקופ כמו של רופאים רק שיש לו מוט ברזל בקצה. לאחר שבדק נתן לי לשמוע שכשהסטטוסקופ על המנוע והטורים עולים - הרעש כימעט בלתי נשמע, וכשהסטטוסקופ על המפלג, הרעש נשמע חזק וברור.

מכאן שיכנע אותי שהחלק התקול הוא המיסב של המפלג. אתמול הרכבתי ברכבי מפלג אחר שקניתי ונחשו מה? הרעש עדיין שם בדיוק באותה הצורה...

שלא תבינו לא נכון, הרכב מתפקד נהדר! לא צורך שמן/מים, חסכוני בדלק, אין שום בעיות סחיבה וכשהמנוע חם הוא שקט לגמרי! אבל אני פשוט מת לדעת מהיכן הטקטוקים המוזרים האלה.

היות והטיפול שקיבלתי שם לא היה מקצועי ויצאתי לא מרוצה ואפילו מעט מאוכזב, אני מבקש המלצה למוסך אחר באיזור רחובות עם דגש על מקצועיות.

אם יש למישהו השערות בנוגע לרעש הטקטוקים שתארתי, אשמח לשמוע.

תודה רבה לעוזרים.

• תוכן חדש...