Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה חודשים קניתי רכב קטן, מדובר ברכב רנו קליאו שנת 94 גיר ידני, 1400.

הכל טוב ויפה ואני בעיקרון נהג חדש ולא מבין שום דבר ברכב בעיקר במצב מכני, אני אנסה לפרט את הבעייה שלי.

נסעתי עם חבר לחיפה ברכב.

הכל היה טוב ויפה ופתאום הרכב התחיל ממש לשרוק, שריקות אדירות וממש חזקות זה היה בעיקר בהילוך שלישי.

השריקות היו נשמעים ממש דומים לשריקות של נסיעה ברוורס רק שהשריקות האלה היו חזקות, בשאר ההילוכים למשל בהילוך ראשון זה לא היה וגם בהילוך שני לא, כשאני מכניס להילוך שלישי ולוח על הגז מופיעות שריקות הנוראיות.

בהילוך רביעי וחמישי ישנם עדיין שריקות אבל ממש ממש ממש חלש ובקושי שומעים אותם.

עשיתי לה ממש לא מזמן לפני חודש בערך טיפול 10,000.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעייה ואיך ניתן לפתור אותה לדעתכם? אני נהג חדש ולא מבין כלום ברכב, ומצומצם מבחינה כספית,

מה כן יהיה ניתן לעשות?

1.איזה סוג של שמן (להילוכים) אני צריך לרכב רנו קליאו 94 ידני?

2.חצי סינטטי או מלא?

3. אם אפשר ממש רק אם אפשר הסבר קצר לאן אני מוסיף את השמן גיר בבקשה?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

1. עדיף 75-90 אפשר גם 80-90, כ-3.2 ליטר

2. מינרלי

3. בדופן מיכל שמן הגיר (מתחת לרכב) יש פקק פרפרי מפלסטיק אותו ניתן לפתוח ביד,

כאשר הרכב קר פתח אותו , במידה ונוזל השמן - לא חסר , גם אם תכניס אצבע ותצליח לטבול אותה בשמן משמע שלא חסר.

מילוי: דרך אותו הפקק בעזרת צינור (עדיף שקוף) שבצידו השני מחובר למשפך, ממלאים עד שנשפך החוצה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...