Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי ליראות היום בפעם הראשונה את הרכב הזה מקרוב ואני חייב לציין שהברקסים האלה זה אחד הדברים המדהימים שראיתי על רכב בארץ.

חבר שעבר במקום ראה אותי מצלם ולא הבין על מה המהומה. אוודי סטיישן, so what? כשאמרתי לו ללכת לכיוון הגלגל ולהסתקל על הברקסים שמעתי צעקה "ווווואווווו" על כל הרחוב.

שתקבלו פרופורציה מה גודל הצלחות, זה גאנט 20 אינצ'.

34glsnr.jpg

2uo1lcl.jpg

מאוד חבל שרכב כזה מגרד כניראה את המליון ש"ח בארץ. בעיני אגב היא לא פחות מדהימה מהR8 למשל.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם שמעתי שבלמים כאלה בלמשל A8 זה תוספת של 50 אלף ש"ח. אם זה נכון אני פשוט לא מבין על מה. נכנסתי עכשיו לאיביי והמחירים שם ממש לא כאלה הזויים. 600-700 דולר...לא יותר.

אז תוסיפו מיסים וכו עדיין לא עברנו את ה10 אלף ש"ח.

פורסם

עם כח כזה, חובה בלמים ראוים.

אכן מרשים.

מה שכן, עכשיו מובן למה זה נוסע עם ג'אנט כזה גדול:).

הוא לא יכול לשנמך את החישוקים לקטנים יותר, הקליפר והדיסק לא יכנסו:).

under construction..

פורסם

בפניות אני משער שהן רחוקות, אבל בקו ישר ה-RS6 עומדת עם ה-R8 עד למהירויות מאד גבוהות. מכל בחינה זה רכב פשוט מדהים לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

משפחת עופר בהרכב מלא.

האאודי A8 שצילמת, היא הרכב עם התוספות הכי יקר שנמכר בארץ, הרכב עצמו עלה 1.25 מילון ש"ח והתוספות עלו אותו מחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
בפניות אני משער שהן רחוקות, אבל בקו ישר ה-RS6 עומדת עם ה-R8 עד למהירויות מאד גבוהות. מכל בחינה זה רכב פשוט מדהים לדעתי.

הRS6 לוקחת את הR8 (לפחות את הV8, אולי גם את הV10) - יש סרטונים ביו-טיוב להנאתך :)

הבנאדם שנוהג בRS6 הזו (ראיתי אותו כמה פעמים בת"א והרצליה) זה אותו בחור שנוהג בטסלה רודסטאר של בטר-פלייס שצילמתי לפני כמה שבועות ופרסמתי תמונות בפורום.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האמת שאני הסתמכתי על מבחן ב-EVO. שוב, מכל בחינה שהיא, רכב מדהים ביותר. גם משפחתית וגם טיל בליסטי :-D

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...