Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעקבות המלצת חברי הפורום קניתי לפני חודשיים שמן חצי סנטטי של מוביל 10W40, כנראה שהוא לא מתאים לרכב נפלט עשן בטורים גבוהים והמנוע שותה אותו (ליטר וחצי לשבועיים).

פניתי לגורם מקצועי והוא הנחה אותי לקנות שמן 5W30 ולהוסיף דבש ועוד הוסיף כי זו הדרך הכי טובה להתמודד עם אובדן השמן (לא פסל טיפול לרכב אמר שזה לא כלכלי :roll:).

השאלות,

האם המוסכניק צודק? במידה וכן אילו שמנים מומלצים?

האם קיימת סכנה בערבוב השמנים עם השמן הישן?

הרכב - הונדה האצ'בק 99 ידנית מנוע 1400.

פורסם

לא מומלץ לערבב שמנים בעלי צמיגות שונה.

כמה ק"מ עבר האוטו/מנוע?

אני במקומך הייתי נשאר עם הצמיגות של 10W40 שהוא חצי סינטטי ולא עובר ל 5W30 שהוא סינטטי מלא מכיוון שזהו שמן יותר דליל ואם את ה 10W40 המנוע "אוכל" אז בטח שהוא יוכל את ה5W30.

בשמן 5W30 הייתי משתמש במנוע חדש ולא במנוע ישן עם בלאי כמו אצלך.

הדבש לא עוזר וחבל על הכסף - רצוי לבדוק למה נאכל השמן (מחזירי שמן,שסתומים, רינגים)? האם האוטו מעשן עשן כחלחל?

אלכס

פורסם

ערב טוב.

לפי מה שאתה כותב יש לך בעייה במנוע.

מנוע תקין אינו מעלה עשן גם בסל"ד גבוה ואף אינו שורף ליטר וחצי לשבועיים בדוק את מקור שריפת השמן.אין קשר לצמיגות.

והגורם המקצועי שפנית אלו אינו מבין כלום בשמנים (ולדעתי הוא לא משהוא).

פורסם

יש הרבה אפשרויות,בשביל זה אתה צריך לגשת לבעל מקצוע.

רק אל תיגש לאותו אחד,כי העצות שלו לדעתי לא נכונות.

אין לך שום סיבה לשים שמן 5W-30.הוא לא מתאים לרכב שלך,במיוחד אם הוא אוכל שמן.

• תוכן חדש...