Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפלזמה אין גוון שחור אלה אפור כהה מאוד ול LCD אין גוון לבן אלה אפור מאוד בהיר .

או הפוך אני לא זוכר.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה רבה אנשים!

רגע, מה ההבדל בין פלזמה לבין LCD? ופלזמה זה רק FULL HD נכון?

ובקשר לסוני BRAVIA מה רע בהם? כי רוב הסיכויים שאנחנו הולכים על סוני.

בבית של ההורים יש סוני BRAVIA - מהדגמים הישנים - עלתה הרבה בזמנו, - אני ממליץ. יש מבצע בביג בוקס - היום ראיתי 37" סוני ברביה ב-6000 שקלים.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש פה כל כך הרבה חוסר ידע בשרשור הזה שאני לא יודע מאיפה להתחיל...

במיוחד של אלה עם הכינויים שמסתיימים ב123.

סוני ברוויה משתמשת בפאנלים של סמסונג ולא נותנת תמורה טובה למחיר.

6000 על מסך 37 במחירים של היום זה בדיחה (מי קונה היום 37 לסלון?)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה שישיש להם בתפריט 1080 לא אומר שהם משדרים את זה באמת ב1080!

הממירים עצמם לא תומכים ב׳full HD! אז אתה אל תטעה אנשים.

פותח השרשור, אם בסלון אתה מעוניין בטלויזיה מעל 40 אינץ פלזמה! היא נותת לתמונה עומק.

לגבי ה32, תקח hd reddy חבל על הכסף של פול. תקנה פלזמה טובה לסלון.

Got To love It

פורסם

אתה פשוט לא מפסיק לדבר שטויות וזה מתחיל לתסכל אותי, במפרט הטכני של הממיר תומסון שברשותי רשום שהוא תומך ב 1080i כלומר הממיר בטוח תומך, לגבי התשתית של הוט אני מקווה שפה אני לא צריך להסביר לך שהיא יכולה להעביר לא רק שידור אחד HD אלא כמה במקביל.

אם אין לך הוכחות אני ממליץ לך לשתוק.

פורסם

שתהיו בריאים..הממירים של יס תומכים ברזוליציה מקסימלית של 1080i, שזה עדיין לא FULL HD. ההבדל בין זה לבין FULL HD הוא לא ברזולוציה שהיא 1080 אלא בסריקת תמונה שזה בעצם האותיות i ו p שרואים ליד הספרות של רזולוציה.לא אכנס להסבר של האותיות כי זה לא רלוונטי,מה שכן רלוונטי שרק חדי עין באמת יכולים אולי להבדיל בין 1080i לבין 1080p.

ולפותח השרשור אני ממליץ לך לקנות hd ready כי הרי רוב הדברים שאנחנו רואים בטלויזיה הם עדיין בSD ולרוב בטלוזייות הFULL HD התמונה בערוצים הרגילים לדוגמא ערוץ 2 וכאלה היא פשוט מזעזעת.אגב בפלזמות התמונה בערוצים הרגילים היא הרבה יותר טובה מLCD. כמובן שהכל זה בהכללה ויש יוצאים מן הכלל.הבחירה הכי טובה היא לראות את התמונה בחנות וללא מגברים למיניהם שבדרך כלל שמים בחנות.פשוט תבקש לחבר את הממיר ישירות לטלויזיה שאתה רוצה לקנות ותתרשם מהתמונה,אין דרך טובה מזה לבחור את הטלויזיה שלך.

הדברים שאמרתי הם מנסיון העבודה שלי בתור טכנאי של יס.

פורסם

עם כל הכבוד לעבודה שלך כטכנאי בייס, 1080i נחשב FULL HD.

אין הבדל ברזולוציה בין P לi כפי שרשמת.. ההבדל הוא בשיטת הסריקה.

פורסם

וואו בואו נעצור רגע.

הייתי היום בביגס בוקס - יש להם אחלה של מבחר אבל בהשוואה לזאפ הם יקרים ב10-15 אחוז מהמחירים הכי זולים בזאפ לדגמים שהשוואתי.

המוכר בביג בוקס המליץ לי ללכת על פנסוניק וויארה משהו כזה- 2600 ש"ח ל32 אינץ' HDR.

בקשר לסלון- הוא המליץ לי על 42 אינץ' כי מרק הצפיה מהספה לטלוויזיה הוא 3 מטר בלבד.

אמרתי לו שאני רוצה 46 אינץ' מינימום אז הוא אמר לי שזה לא מומלץ.

בכל מקרה אין לי מושג מה לבחור באמת שאני לא יודע.

אתם אומרים שסוני לא טובים בגלל שיש להם פלטפורמה משותפת עם סמסונג? אז לרדת מההצעה של סוני או מה?

בקשר לחברות- בואו תגידו לי איזה חברות הם הכי איכותיות בשוק חוץ מסוני.

לי ניראה שLG וטושיבה לא משהו בכלל.

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לחדרים הייתי הולך על שארפ, כמו שציינו לפני לשארפ מסכים מאוד אכותיים גם בסדרות הנמוכות(כל מסכי שארפ הם תוצרת יפן)

לחדר שלך פיליפס 8404 37 ולסלון 8404 47 מסכים מדהימים:mm_yeah:.

פורסם

לחבר טוב שלי יש בסלון פלזמה 50 אינץ',פנסוניק ויארה,היא full hd ועולה בסביבות ה15K.

המרחק צפיה שלו זה 3 מטר,פעם ראשונה שראיתי אותה שאלתי אותו אם הוא לא התבלבל קצת עם הגודל שלה בגלל המרחק.

הוא לא דיבר הרבה,אמר לי שב על הספה,שם לי האביר האפל ב ps3 ואז חזרתי בי.

האיכות צפיה שלה גם בשידור רגיל של ממיר יותר איכותית מאשר LCD. יצא לי לראות גם סוני ברוויה full והיא לא מתקרבת לפנסוניק.

אם אתה רוצה חווית צפיה גש לראות את הפלזמה הזאת. בקשר לחדרים,תקח 32 אינץ' hd redy.

תגש לחנות שמוכרת מוצרי חשמל,תאמין לי שאם תקח 5-6 טלוויזיות המחיר יהיה יותר זול מזאפ.

Got To love It

פורסם

1080P וגם 1080I שניהם מוגדרים כ"FULL-HD".

השוני הוא בסריקה, P אומר PROGRESSIVE.

ו הI מסמן INTERLACING.

והשטות על סוני שהיא משתמשת בפאנלים של סאמסונג זה פשוט לא נכון.

2 החברות מייצרות באותו המפעל(S-LCD), חלק מהליין שלהם.

מדובר על חברות ענק, במיוחד סוני שחזקה מאוד בכל התחום המדיקאלי, ובמיוחד במסכי LCD.

למעשה, השליטה המלאה בתחום המסכים המדיקלים, היא כמעט מוחלטת(95%) של סוני.

under construction..

• תוכן חדש...