Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד לא רכשתי.

עדין בהתלבטות מאוד מאוד קשה .

ניראה לי שאני אלך על הסוני כי לפי כל המבינים הם ברמה הכי גבוהה ביחס לאחרות.

שאלה- FULL HD אמיתי זה 1080P או 1080I ?

ומה ההבדל בינהם.

תודה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לפותח השרשור, שלחתי לך הודעה פרטית.

המחירים פה מופרזים לגמרי, עשו לך הרבה סלט, יש לי חנות למוצרי חשמל, אני אשמח לתת לך הסברים והכוונה גם בלי שתרכוש ממני.

פורסם
יש פה כל כך הרבה חוסר ידע בשרשור הזה שאני לא יודע מאיפה להתחיל...

במיוחד של אלה עם הכינויים שמסתיימים ב123.

סוני ברוויה משתמשת בפאנלים של סמסונג ולא נותנת תמורה טובה למחיר.

6000 על מסך 37 במחירים של היום זה בדיחה (מי קונה היום 37 לסלון?)

לגבי פאנלים, באמת שאין לי מושג.. לגבי ביג בוקס - הם יקרים - אבל.. קניתי שם טלויזיה במבצע. ואייל, הכל יחסי, אני קניתי 32" לסלון פיצפון. יכולתי כפי הנראה לשים 37" אבל 50" במטר על מטר שיש לי, היה יוצא מטורף!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שבוע שעבר קנינו אחרי תקופה ארוכה של בדיקות טלויזיה לבית 46'' LCD Samsung LN46B750 פול HD מדהימה משדרת איכות מדהימה הפאנל עם כפתורי טאצ' יש מדיה סטרימר (חיבור כבל רשת) מובנה ממש נוח לשימוש עם יכולת גלישה באינטרנט ישירות מהטלויזיה בא עם תוכנת יוטיוב ממש מגניבה שתי חיבורי USB2.0 עם יכולת קריאה מתוך הארד דיסק נייד 4 חיבורי HDMI (שתיים מהצד ושתיים מאחור) 2 חיבוברי DVI לחיבור המחשב הכל עם תמיכה מלאה בעברית. באמת שזה אחד מהטובים שקיימים בשוק כיום! והמחיר שווה כל שקל. רק 11300 ש"ח כולל משלוח הובלה והתקנה. אני ממליץ.

sound connecting people

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניב, רכשת משהו?

אני גם בהתלבטות, ואני לא יודע מה לרכוש..אני מחפש 42' לסלון, ו32' לחדר. :roll:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
לגבי פאנלים, באמת שאין לי מושג.. לגבי ביג בוקס - הם יקרים - אבל.. קניתי שם טלויזיה במבצע. ואייל, הכל יחסי, אני קניתי 32" לסלון פיצפון. יכולתי כפי הנראה לשים 37" אבל 50" במטר על מטר שיש לי, היה יוצא מטורף!

כבר שמעתי יותר מאדם אחד, כי עלייך לגשת עם הצעות מחיר מ-ZAP/ חנויות ובביג בוקס יתגמשו במחיר.

פורסם

ניב, זרקו פה הרבה מאוד שטויות, ורק מעטים דייקו.

עקרונית לסלון, חשבת על מסך בגודל 46-50, שזה גודל טוב לסלון בעל מרחק צפיה של 3-4.5 מטר, בגודל מסך כזה, אני ממליץ לך על טלויזייזת פלזמה. בקשר לFULL HD/HD READY , על מנת להנות מרוזוליצית שידור של 1080 שורות (פול אייצדי) ,וזה ממש לא קשור לשיטת הסריקה, פרוגרסיב או אינטרלייסד), אתה צריך במסך בגודל 50 אינץ, לשבת במרחק קטן מ 3 מטר, דבר שהוא לא ממש ריאלי, ההבדל בין HD READY לFULL HD לא ממש רלוונטי גם מבחינת מרחק הצפיה, גם מבחינת זה שהשידורים היום עדיין משתמשים בSD כלומר שידור בעל רוזולוציה רגילה. בחיבור למחשב / נגן בלוריי תוכל להנות מהרוזולוציה המשופרת וגם זה אך ורק בתנאים שהצגתי. ד"א, במרבית המקרים מסך בעל רוזוליציית פול אייצדי צריך לעבד יותר שידור ברוזוליצה רגילה והתמונה שתתקבל בו תהיה פחות טובה ממסך אייצדי רדי!

פורסם
1080P".

והשטות על סוני שהיא משתמשת בפאנלים של סאמסונג זה פשוט לא נכון.

2 החברות מייצרות באותו המפעל(S-LCD), חלק מהליין שלהם.

מדובר על חברות ענק, במיוחד סוני שחזקה מאוד בכל התחום המדיקאלי, ובמיוחד במסכי LCD.

למעשה, השליטה המלאה בתחום המסכים המדיקלים, היא כמעט מוחלטת(95%) של סוני.

אתה טועה, אין קשר לגודל החברה או לנתח השוק.

ישנן כיום רק שלוש חברות המייצרות פאנלים למסכים - סמסונג, LG ופיליפס, כל שאר החברות (כולל סוני) משתמשות בפאנלים שלהם, לסוני יש הסכם אספקה מסמסונג.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

טעות בידך.

יש עוד לא מעט יצרנים כמו SHARP לדוגמא.

לגבי סוני, אתה סתם מטעה, המידע שהעלתי הוא מדוייק ומסומך, גם ציינתי לך את שם המפעל המשותף שלהם.

האמת לי, מסכי LCD הם חלק מפרנסתי:).

ואם אתה מעוניין לקבל עוד מידע לגבי סוני וסמסונג והשיתוף בינהם אז בבקשה- S-LCD זה שם המפעל:

http://en.wikipedia.org/wiki/S-LCD

וכאן תוכל לקרוא מאמר על השיתוף פעולה של 2 החברות:

http://www.eetimes.com/article/showArticle.jhtml?articleId=23901863

under construction..

• תוכן חדש...