Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה נושא לאוף טופיק/טכני/או רכב כללי, אז אני מקווה שזה המקום המתאים ביותר.

ברשותי רנו מגאן שנת 97, 5 דלתות.

אני מחפש לקנות בשבילה הודפי רוח לחלונות צד (הכיסוי השקוף הזה שמדביקים מעל החלון כדי שלא יכנס גשם אם פותחים מעט את החלון).

העניין הוא שאין לי מושג איך קוראים לזה בכדי למצוא את זה באינטרנט, וסקר זריז באייס ואוטו דיפו (וגם חבר מוסכניק) העלו חרס לגבי מקומות פוטנציאליים לקנייה.

האם למישהו יש מושג היכן ניתן למצוא כאלו באזור הקריות/עכו/חיפה?

או לחלופין אם למישהו יש כאלה והוא לא צריך/מעוניין למכור במחיר שפוי.

(ואם כבר מחיר - מה העלות של שתיים כאלה קדמיים).

תודה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

בדקתי - לאוטודיפו אין את זה. (בדקתי בסניף בירושלים, למיטב ידיעתי אין סניף אוטו דיפו בחיפה).

איך קוראים לדבר הזה לעזאזל? (גם בעברית וגם באנגלית - שאני אוכל למצוא באיביי).

בברכה!

יונתן.

פורסם

ותחת איזה שמות אני יכול למצוא את זה באיביי??

(וואו! לא חשבתי שזה יעלה יותר מ100 שקל).

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש את הזולים שהם מודבקים למסגרת של הדלת, ראיתי גונבים אותם הרכבה ונשאר רק הדבק, ויש את היקרים שהם מיוצרים בגרמניה ועולים בסביבות 400 ש"ח ונכנסים לתוך המשקוף של הדלת, אצלי היו כאלו הרכבתי בלי דבק וגנבו לי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...