Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי סוזוקי סוויפט סדאן, מדצמבר 91 (נניח 92), ידנית, 1300, קילומטרז' 190,000, יד 3

ההורים שלי קנו מכונית חדשה, ויש לי אפשרות לקבל את המכונית של אמא שלי - רנו קליאו, 97, ידנית, 1400, קילומטרז' 80000, יד ראשונה

אני יודע שיפניות אמינות בצורה משמעותית לעומת אירופאיות. האם זה באמת שיפור משמעותי באמינות הרכב להחליף את הסוזוקי מ-92 ברינו קליאו משנת 97? זה יאפשר לי לעשות יותר בבטחון נסיעות בינעירוניות?

האם סוזוקי סוויפט עם 190,000 קרוב לסיים את חייו? האם אצטרך בקרוב לעשות טסט פעמיים בשנה?

(אני חייב להודות שיש לי רגשות כלפי הסוזוקי שלי, ומכאן חלק מההתלבטות)

תודה!

פורסם

תעשה דבר פשוט :

תעמיד את שתי המכוניות אחת ליד השניה, תעשה סיבוב של 20 דקות בכביש בינעירוני עם הסוזוקי, ואחר כך עם הקליאו.

ואחר כך שוב עם הסוזוקי.

אם עדיין יש לך ספק, אז כן, כדאי לך להחליף. אין פה שום ספק בכלל. לקליאו יש הגה כוח ואולי אפילו כרית אוויר.

וגם רכב יד ראשונה של המשפחה עם קילומטרז' אפסי. וגם קליאו דור ראשון ידנית היא מכונית די אמינה.

אם תחליט להישאר עם הסוזוקי - טסט פעם בשנתיים תצטרך לעשות החל משנת 2011.

פורסם
אין פה שום ספק בכלל. לקליאו יש הגה כוח ואולי אפילו כרית אוויר.

+ מושב נח ,שלא הורס את הגב.

ואין את ההרגשה, שהתחת של הנהג מגרד אספלט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה מדבר על מכונית משומשת לך על הקליאו שבתנאים שתארת. סביר להניח במצב מצויין. אם המכונית ממשפחה, רב הסיכויים שהמכונית גם במצב טוב אבל אל תזלזל בבדיקות רככ שיבדקו את ההיסטוריה של הרכב.

• תוכן חדש...