Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה. מישהוא ניתקל כבר בבעייה בכרטיס הקול של קריאטיב ,

שעד שהwindows עולה הוא משמיע יללת אלטרנטור מציקה,

וכאשר הלוגו של ווינדוס נימצא במצב טעינה ,לפתע נישמע מעין פיצוץ והיללה נעלמת?

ד"א המגברים מחוברים לג'אמפר J6

• תגובות 244
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברעשי אלטרנטור לא נתקלתי אבל נשמע שיש לך בעיית הארקה ( ground loop ) איפשהו

הturn on thump הגיוני ונורמלי וניתן לפתור את זה בקלות עם הm4 ( שאני מבין שיש לך לפי זה שציינת שאתה מחפש את הרימוט אל הג'אמפר , אם אין לך m4 אז תקן אותי )

פשוט תחבר אותו לusb , תתקין את התוכנת קונפיגורציה ותשנה את זמן ההשעייה לturn on thump

אצלי זה מכוון ל30 שניות לדוגמא אם אני זוכר נכון

בכל מקרה הייתי מנסה לפתור את בעיית ההארקה שיש לך שם

ובודק אם יש עוד בעיות נפוצות כמו אם אתה שומע כשהעכבר זז במסך , או כשההארדיסק עושה פעולה..

תנסה להאריק את הספק למארז ולחזק את הנקודת מינוס ( אולי צריך עוד לשייף ) ברכב

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

באמת יש לי בעיה כאשר אני מעלה או מוריד ווליום דרך CF

יש לי מעין דיליי בסאונד.בעצם אני לא חושב שזה קשור ל ground loop.וצדקת אני מישתמש בm4

ולא הבנתי איך לכוון ועם איזו תוכנה את הדיליי של ה 30 שניות עד ש ווידוס יעלה

אם תוכל להסביר לי בצורה קצת יותר מופשטת אני אודה לך

פורסם

לא הבנתי איזה דיליי בסאונד יש לך?

וזה לא נשמע קשור להארקה אלא לתוכנה..

לגבי החיבור של הm4

יש פה תיאור :

http://www.mp3car.com/vbulletin/power-supplies/120105-everything-you-need-know-about-your-m4-atx.html

אחרי שאתה מחבר תוריד מפה את התוכנה שלו

http://www.mini-box.com/M4-ATX

תתקין אותה ואחת ההגדרות זה זמן הturn on thump

תשנה את הזמן

תלחץ על save

תכבה את המחשב

תנתק לכמה שניות את הכבל פלוס מהספק ותחבר שוב

זה אמור להתעדכן

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תודה רבה על העזרה .

בקשר לבעיית תוכנה בכל פעם כאשר אני מגביר ווליום דרך ה centrafuse

השיר המיתנגן קופץ כמו דיסק שרוט למשך שניה ואז ממשיך כרגיל

פורסם

זה גם בrr או בווינדוס? או רק בcf?

פורסם

אז תחפש / תשאל בפורום שלהם..

פורסם

טוב ,

ממשיכים לשלב הבא:

דונגל רדיו

השאלה , איזה מומלץ יותר מבחינת קליטה ואיכות שמיעה ברכב ,

RADIO SHARK

BRANDO

או אולי משהו אחר

אשמח לשמוע דיעות מבעלי הנסיון .

פורסם

מה התקציב ?

אין עוררין על HQTC

אין עוררין גם על המחיר שלו, אני עם רדיו שארק וטוב לי

אופיר עם משהו אחר - והוא יענה אם טוב לו

רן עם רדיו שרק וטוב לו, אחרים עם רדיו שרק ומאוד רע להם,

אתה יכול לחכות כמה ימים עד שצביקה ימשיך את הפרוייקט שלו ואז תראה אם הרדיו שארק מגיע אצלו

לתוצאות סבירות,

בכל מקרה כנאה שיותר מסביר - זה רק HQTC

פורסם

HQCT בהחלט לא משתלם היום כשיש אופציות הרבה יותר טובות

ב180 דולר יש לך את היחידה שmp3car ייצרו

ב70-150 דולר יש לך יחידת HD + כבל סיריאלי של Mitch

2 האופציות האלה מתעלות על הHQCT בכל נקודה..

פורסם

כלום לצערנו

אבל אם צביקה יצליח להסתדר עם הרדיושארק אז אולי אני גם אשקול להביא אחד

גם עם הברנדו וגם עם הpcear לא הצלחתי להשיג משהו סביר

אבל להם אין תמונות של חיבור הground ישירות ללוח כמו שיש לרדיושארק - ויכול להיות שזה מה שעושה את ההבדל ( או שלא , אי אפשר לדעת )

• תוכן חדש...