Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה על מקום שעושה ווקס, טפלון אולי פלסטלינה. באיזור מערב ראשון/חולון/בת ים.

בהקשר לכך לפני שנים רבות (מאוד) עשיתי טיפול ווקס+פלסטלינה בתחנת הדלק שברחוב הקוממיות שבבת ים והייתי מאוד מרוצה, מאז כמובן עברו הרבה מים בירדן (כן, היו כמה שנים ממש גשומות מאז). יכול להיות שהעובדים/הנהלה התחלפה ואיכות העבודה השתנתה.

האם מישהו יכול להמליץ עליהם עדיין מתוך ידיעה על עבודות שעשו לאחרונה.

ברור שמבלי לראות את הרכב אי אפשר לדעת כמה עבודה יש עליו, אך איזה סכם כסף אני צריך לצפות להוציא על עבודה כנ"ל ברכב (פאביה) שבסך הכל שמור?

פורסם

רוני, מה הבעיה בלעשות לבד?

אם תצטרך עזרה - אני כאן. יש לי גם פלסטלינה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל תודה על ההצעה לעזרה. :-P

אך מסיבות שלא אפרט אין לי אפשרות/יכולת לעבוד בצורה אינטנסיבית על הרכב, ולכן לא אכפת לי לשלם למישהו על ביצוע של העבודה.

פורסם
אוראל תודה על ההצעה לעזרה. :-P

אך מסיבות שלא אפרט אין לי אפשרות/יכולת לעבוד בצורה אינטנסיבית על הרכב, ולכן לא אכפת לי לשלם למישהו על ביצוע של העבודה.

רוני, אני מוכן לעזור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...