Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאדם יחסית גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב שיתאים לאדם בגובה 1.93.

התקציב הוא 55K-60K ואולי טיפה יותר (אוטומטית)..

אני מחפש רכב לא גדול במיוחד, אני אישית חשבתי על גולף שנת 2005 אבל אני לא בטוח שזה יתאים לגודל שלי.

אפשר רכב מהשכרה\ליסינג אלא אם כן מישהו יסביר לי למה לא כדאי לקנות מהם רכב.

בעיקרון יש לי כרגע יונדאי גטס 2005 אוטומטית שאני נכנס בה אבל היא ממש לא נוחה לי ולכן אני אמכור אותה, אולי שווה לי לעשות טרייד אין?

תודה רבה.

*אגב שאלה קטנה: האם בכל המכוניות משנת 2005 ומעלה(רוב המכוניות נגיד...)קיים טיפטרוניק?

והאם השמועה שברכב מהשכרה או מליסינג אין אזעקה ושאר התוספות הנחמדות?

פורסם

ראשית כול אני 1.97 והרגשתי לא רע בתוך הגולף. אך אני לא בטוח שהגולף משנתונים 05 ומעלה תכנס לתקציבך.

תנסה לבדוק את פורד פוקוס,פיג'ו 307.

לשאלתך מדוע לא לקנות מהשכרה\ליסינג, מדובר במכוניות עם אבזור בטיחותי לקוי, וחוסר בפינוקים בסיסיים.

רכבים שעוברים חיים לא קלים בכלל בידי המשכירים(ראה סעיף מאזדה 6 ליסינג שיצאה לטיול שטח).אתה יודע ללא מעט מהישראלים אם זה לא שייך להם הם פרנציפ יתעללו באוטו ויעבירו לו חיים לא קלים בכלל.

בנוסף לכך גם חברות ההשכרה\ליסינג מוסיפות חט על פשע ומתחזקות את המכוניות הגם ככה מסכנות האלה באופן לקוי וקמצני, עיניין שבסופו של דבר מתבטא בתקלות שיהיו לך כבעל הרכב.

בכול אופן אם ותחליט לקחת מחברת השכרה\ליסינג תבדוק את הרכב ב 20 עיניים ותלך למכון בדיקה שלך ואל תסתפק רק בתוצאות בדיקה שלהם. אם תעשה חיפוש אתה תמצא מס' שרשורים של אנשים שלקחו רכב מחברת השכרה לבדיקה, שעל פניו לדברי הבדיקה של החברה הוא בסדר גמור אך במכון מוסמך התוצאה הייתה עגומה ורכב היה לימון (מהמעט שזכור לי פגיעה בשלדה מנוע שדורש תיקון רציני והרשימה עוד ארוכה).

בכול אופן בהצלחה לך!

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

את האמת, גולף הוא החלום שלי מאז ומתמיד(אגב אני בן 17 וחצי).

האוטו תכל'ס מיועד לאמא שלי אבל בעיקרון לא משנה לה איזה אוטו נקנה בסופו של דבר.

עשיתי בדיקה קטנה של מחירים וראיתי שיש גולף 2005 ב65K. אגב גולף:לפי מה שראיתי כל גולף 2005 ומעלה הוא טיפטרוניק, האם זה נכון?

אני מחפש רכב יפה, לא גדול מדי ולצעירים!, או במילים אחרות: רכב לעיר שיודע להרביץ.

ראיתי סיטרואן C4 אבל הוא מליסינג ולפי מה שאתה אומר לא שווה לקנות מליסינג או מהשכרה. אין אזעקה וכו'? אז באמת לא שווה.

חשבתי על סיאט איביזה אבל אני חושב שהוא די קטן בשבילי למרות שהוא בסגנון הגולף, מה אתם אומרים?

*מכוניות גרמניות זה החלום שלי.

פורסם

לפותח השרשור,אם חשקה נפשך ברכב גרמני אני ממליץ בחום לבדוק פולקסווגן פולו.היא תהיה חסכונית יותר וגם זולה יותר לרכישה. בנוגע לסוגיית הנוחות אני חושב שאין דרך אחרת לבדוק את זה מלבד לשבת בא.

אך אם הרכב ישמש בעיקר אותך ואת אימך אני לא חושב שיש סיבה שלא לבדוק את הפולו.

בנוסף לכך תסתכל על סיאט איביזה שמבוססת על מכלולים של פולו ונהנת מעיצוב "צעירים".

בנוסף לכך תבדוק גם את אופל אסטרה

פורסם

גולף, לפחות הדור החמישי, מציע מרווח מעולה לראש.

לי הרבה יותר נח לשבת שם מאשר בפאסאט של המשפחה או 407 או בעצם רוב הסדאן...

(אני 1.92).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הדור השישי אתה מתכוון?

בקשר לפולו, היא נראית לי ממש קטנה ואני מעדיף את הגולף אבל באמת אני לא יודע עד כמה זה יכנס לתקציב.

התכנון שלי הוא לעשות טרייד-אין באוטודיל (של צ'מפיון מוטורוס) ולהחזיר יונדאי גטס 2005 GLF. כמה אני אצטרך להוסיף בשביל גולף 2005 1.6 אוטומטית לדעתכם? ושאלה שלא ענו לי עליה:האם כל הגולף האוטומטיות החל משנת 2005 מגיעות עם טיפטרוניק?

תודה רבה לכולם.

פורסם

הגולף שאתה רוצה זהו גולף דור חמישי, הדור השישי זה הדור הנוכחי שאתה יכול להזמין מצ'מפיון.

לגבי הגודל אני ממליץ לך לבדוק את העיניין,למרות שזהו רכב מיני אתה יכול להסתדר שם יפה.

לשאלתך נגיד ועל הגטס שלך תקבל +-35000 ואם נביט על פולקסווגן גולף משנתון קרוב אליך בטרייד של צ'מפיון http://www.auto-deal.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A8%D7%9B%D7%91/tabid/70/CarID/7955259/Default.aspx

נראה שתצתרך להוסיף עוד כ39 אלף שח.

נ.ב

למה אתה נעול על הטרייד אין של צ'מפיון? חפש גם בידיים פרטיות ותגש אליהם לקבלת הצעת מחיר על הגטס.

פורסם

לא נעול, פשוט צ'מפיון הם היבואן של פולקסווגן אז חשבתי ששם הכי אמין לקנות.

ומה הכוונה ל"אליהם"? אם אני מוכר עדיף למכור כאדם פרטי בלוח רכב,לא?

**למה לא עונים לי על שאלתי בקשר לטיפטרוניק? :)

תודה רבה רבה לכולם.

פורסם

ב"אליהם" הכוונה היא לטרייד אין של צ'מפיון מוטורס. לגבי האמינות, אומנם מעולם לא עשיתי איתם שום עסקה אך יש יותר מדיי ביקורת שלילית על אוטודיל(שזהו בעצם הטרייד אין של צ'מפיון).

תבצע חיפוש בפורום וחכה לתגובות של אנשים שרכשו מהם.

בכול אופן בהתחלה תחפש בידיים פרטיות ורק אז תגש אליהם לבדוק. בנוסף לכך נסה למכור את היונדאי באופן פרטי ולא דרך טרייד אין דבר זה יחסוך לך כמה אלפי שקלים.

פורסם

האמת היא שאני מכיר מישהו בכיר בצ'מפיון מוטורס אז אני אברר אצלו קודם כל כמה זה צריך לעלות, אבל האמת שגם אני מעדיף לקנות ביידים פרטיות.

חשבתי על לבקש 40 אלף שקל על היונדאי ולציין שזהו מחיר גמיש. הגיוני נכון?

וכמה לשלם על גולף 2005 1.6 אוטומטית?

פורסם

תחילה אני ממליץ לך להעיף מבט במחירון של יצחק לוי ושל יד 2, ככה תקבל הערכה כללית למצב השוק של שתי מכוניות הללו.

שנית איאפשר לזרוק מספרים באוויר סתם ככה כול מקרה לגופו.

לדוגמא אם תמצא גולף שחוטה שעברה לא מעט בחייה הקצרים ברור שלא תשלם עליה מחירון אך אם תמצא אחת שמורה מידיים אוהבות ועם קבלות של טיפולים אין שום סיבה שלא לשלם את המחירון.

לגבי היונדאי שלך תן קצת יותר פרטים כגון קילומטרג' יד טיפולים\קבלות וכד'.

אם אני לא טועה הגרסה שיש ברשותך זה הגרסה ה"מאובזרת" מההיצע של הגטס נכון?

אני חושב שכדאי לך לבקש מ38 ולציין שאתה גמיש במחיר. השוק מוצף בגטסים יוצאי ליסינג\השכרה במחירי רצפה ותנאי מימון אטרקטיביים במיוחד. יהיה לך לא קל להתמודד עם זה לכן במידה והרכב שלך שמור ומטופל עליך להתחיל עם המחיר הזה.

• תוכן חדש...