Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאדם יחסית גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, ברשותי הGLF שזו לא הגירסה המאובזרת.

אני יד שנייה כשלפני האוטו היה שייך לחברת באדג'ט(השכרה נדמה לי).

לפי מה שראיתי המחיר מחירון של גולף 2005 1.6 TRENDLINE(אגב,מה ההבדל בינו לבין הCOMFORT?) הוא 68 אלף, ככה שאני חושב שאני אוכל למצוא ב63-64 אלף, ולמכור את שלי ב35 אלף.

פורסם

חוששני שעם העבר של המכונית שלך יהיה לך קשה לקבל יותר מ30. וגרסת הTRENDLINE זאה היא הגרסה הבסיסית שבא הוצע הגולף ואילו הCOMFORTLINE זה גרסה היותר מאובזרת. אני לא בקיא במפרט של שתי הגרסאות אך צור קשר עם משתמש בשם עומר שהוא סוכן מכירות של צ'מפיון הוא יוכל לעזור לך יותר:D

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=538

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

קודם כל, השאלה היא לא רק גובה אלא גם עובי... ברצינות, כל רכב אירופאי יהיה בעקרון טוב יותר לגבוהים מהטעם השפוט שבאירופה האנשים גבוהים ורחבים יותר מאשר במזרח. כנ"ל גם בארה"ב.

בן דודי הוא 1.96, ואין לו שום בעיה עם הגטס שלו. בגולף וב-307 הוא הרגיש מצויין. גם בטוסון. מצד שני, בוולבו S60 שלי הוא סבל קשות.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

רמת הגימור קומפורטליין הוצעה רק עם מנוע ה-2 ליטר דיזל ובנזין. ההבדל בניהן הוא הריפודים הפנימיים, נתונים נוספים במחשב הדרך, חישוקי מגנזיום וכסאות קומפורט קדמיים. מעט רכבים כאלה נמכרו לעומת גרסת ה-1.6 ומחיר המחירון שלהם גבוה בהרבה.

אגב אני 1.75 וסובל בוולבו S60, במיוחד מאחור וגם בלקסוס IS....

אני מתקשה להאמין שתוכל לקבל 40 אלף שקלים על יונדאי גטס עם עבר מוסדי (ליסנג, השכרה וכדומה). סוכנויות הרכב מוכרות מכוניות ישירות מליסינג וממודל 2006 ב-40 וקצת אלף שקלים.

בהצלחה!

פורסם

אוסיף שעד שלא תשב ברכב לא תדע. חוץ מזה שהגובה הוא לאו דווקא להיתקע עם הראש בתקרה זה גם להתקע עם הרגליים בהגה. זה מה שהיה לי כשחיפשתי מיני - וכאן הלכו רוב היפניות. ואני עוד בחורה 1.80, אני יכולה לדמיין מה זה לנסות לשבת בשרייד (זה היה אחד שבדקתי. באמת חשבתי שאני על מכונית צעצוע), ב+1.90, יש קורס נהיגה מזורז לנהיגה באמצעות הברכיים?! :lol::lol::lol:

בקיצור מהנסיון שלי האירופאים יודעים לפתור את הבעיות האלה. כנראה באמת בגלל השוק שהם פונים אליו. דווקא לא הייתי מוותרת על לנסות את הפולו, לפעמים זה עניין של מבנה אחר ולא תרגיש שהיא קטנה (שאני לא אתחיל עם הפרסומת של הונדה ג'אז 8) )

בהצלחה

פורסם
אוסיף שעד שלא תשב ברכב לא תדע. חוץ מזה שהגובה הוא לאו דווקא להיתקע עם הראש בתקרה זה גם להתקע עם הרגליים בהגה. זה מה שהיה לי כשחיפשתי מיני - וכאן הלכו רוב היפניות. ואני עוד בחורה 1.80, אני יכולה לדמיין מה זה לנסות לשבת בשרייד (זה היה אחד שבדקתי. באמת חשבתי שאני על מכונית צעצוע), ב+1.90, יש קורס נהיגה מזורז לנהיגה באמצעות הברכיים?! :lol::lol::lol:

בקיצור מהנסיון שלי האירופאים יודעים לפתור את הבעיות האלה. כנראה באמת בגלל השוק שהם פונים אליו. דווקא לא הייתי מוותרת על לנסות את הפולו, לפעמים זה עניין של מבנה אחר ולא תרגיש שהיא קטנה (שאני לא אתחיל עם הפרסומת של הונדה ג'אז 8) )

בהצלחה

אני את שיעורי הנהיגה שלי עשיתי על פולו. לא יודע איזה שנה למען האמת.

אני 1.83 והיה לי דיי צפוף במכונית. לא היה לי בעיה עם הגובה, אלא עם הברכיים.

הם לא נגעו בהגה, אבל היה לי ממש בעייתי להיכנס ולצאת מהמכונית..

אבל מכיוון שיותר מבן אדם אחד המליץ על הפולו, אולי זה רק אני בעייתי...? :S

פורסם

יכול להיות שבילבלתי ולכן כדאי כנראה שאתקן - לא ניסיתי את הפולו בעצמי. אני מאמינה בכך שאולי כדאי לא לפסול על הסף כי נראית קטנה יותר מבחוץ מהגולף כי יכול להיות שהמבנה שלה מאפשר נוחות מספקת.

אני למדתי נהיגה על טויוטה קורולה 2003. לא שיא הנוחות (אמרתי יפני? :evil:) וזאת לא סופרמיני, לעומת הקורסה בה אני נוהגת שנוחה להפליא אף על פי שהיא חצי מהגודל של הקורולה, ואי אפשר לכוון את גובה הכיסא. (אף על פי שאת הקורסה לא הייתי מציעה למישהו שגבוה ממני, נראה שהיא תפורה בדיוק לגובה שלי:lol: ולא ס"מ יותר...).

• תוכן חדש...