Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה ?

לאחרונה קבלתי מחבר מגבר ואני לא בדיוק בטוח עד כמה שווה להתקין אותו.

כעת ברכב, יש לי מקדימה רמקולים מובנים שקבלתי עם הרכב, ומאחורה יש לי רמקולים

Hertz Dieci DCX 165 ופאנל DB286USB של חברת Clarion.

כעקרון, סט מינימאלי וחביב מאוד ולא יותר מזה.

מגבר Concord 2520GT 2CH 500 WATT.

שווה בכלל להתקין את המגבר ? כמה עולה עבודה כזאת ?

תודה רבה.

פורסם

אני לא מכיר את המגבר, בכל מקרה אין לך ממש מה להגביר איתו לפי דעתי. אין טעם להגביר אחוריים בלבד, ורמקולים מובנים לא בטוח בכלל שיחזיקו מעמד ולא יישרפו .

פורסם

אז אתה אומר אין טעם לחבר את המגבר ..

אבל בכל אופן המגבר הוא רק שני ערוצים, אז בכ"מ צריך לחבר אותו לשני רמקולים בלבד.

דבר כזה לא ישפר אפילו במעט ? ואם כן, כמה תהליך כזה עולה ? (של ההתקנה בלבד)

פורסם

קונקורד זה סוס עבודה של פעם.

מגבר פשוט ביותר אבל עושה את העבודה שלו סה"כ ונותן תמורה מלאה לאגרה.

בשביל הסט שלך יכול להיות שהוא יהיה שידוך נחמד ביותר.

בכל מקרה התקנה של מגבר היא התקנת תשתית, אתה תמיד תוכל על התשתית הקיימת לשדרג מגבר ורמקולים בעתיד.

אם למגבר הזה יש קרוס, אפילו הרמקולים המקוריים ישמעו עליו הרבה יותר טוב היות ואתה תחסום מהם את תחום התדר הנמוך שהם לא אמורים לנגן...

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך אני יודע אם קיים קרוס במגבר ?

חפשתי ברפרוף אם רשום משהו על המגבר עצמו ולא ראיתי שרשום איפשהו קרוס, זה אומר שאין ?

ועוד משהו, עדיין אף אחד לא אמר כמה זה בערך יעלה התשתית וההרכבה של המכשיר.

תודה.

פורסם
קונקורד זה סוס עבודה של פעם.

מגבר פשוט ביותר אבל עושה את העבודה שלו סה"כ ונותן תמורה מלאה לאגרה.

בשביל הסט שלך יכול להיות שהוא יהיה שידוך נחמד ביותר.

בכל מקרה התקנה של מגבר היא התקנת תשתית, אתה תמיד תוכל על התשתית הקיימת לשדרג מגבר ורמקולים בעתיד.

אם למגבר הזה יש קרוס, אפילו הרמקולים המקוריים ישמעו עליו הרבה יותר טוב היות ואתה תחסום מהם את תחום התדר הנמוך שהם לא אמורים לנגן...

בהצלחה!

+1

באמת סוס עבודה, היה לי אותו בעברי הרחוק, פשוט ואמין, מבחינת איכות אני ממש לא זוכר אבל לא מבריק במיוחד.

אלי

• תוכן חדש...