Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא סיוויק האצ'בק 99, כך שאני כבר לא בבעיה שהייתה לי בפסאט של אימי שצריך ים של RMSים בשביל להרגיש משהו.

הסאב כרגע לא רלוונטי כי הוא בוודאות יתחלף בעתיד הלא רחוק (כרגע סתם P1) ולכן חשוב לי שהמגבר יוכל להחזיק סאב נורמאלי בעתיד. שלא אצתרך להחליף גם את המגבר בעת החלפת הסאב.

אז, המגבר הזה באמת מוציא את ההספק שמוצהר?

יש תקלות ידועות? בעיות אמינות? משהו שכדאי לדעת?

האמת שהייתה לי נטיה לחפש מונו עם שלט באס (גימיק שנורא אהבתי) אך אין באפשרותי להשקיע סכומים גבוהים יותר מידיי כרגע ולכן אאלץ להתפשר מעט.

בעיקרון היום בערב אני הולך לאסוף את הרוקפורד כבר, כך שהת'רד הזה רלוונטי עד הערב.

תודה רבה לעוזרים.

אבירן.

פורסם

ה500A2

2 ערוצים של 125W RMS ב 4 אום

או 2 ערוצים של 250W RMS ב 2 אום

או גישור של 500W ב 4 אום.

אתה לא תוכל לחבר 2 סאבים של 4 אום על המגבר ולנצל אותם.

לשני סאבים טיפה חלש.

במחיר לא רחוק יש לך את רוקפורד 1000BD.

והוא 500W RMS ב 4 אום.

אבל הוא 1000W RMS ב 2 אום!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

במחיר לא רחוק? על איזה טווח מחיר אתה מדבר?

כי אני מדבר על יד שניה (ואני לא יודע אם אוכל למצוא את המגבר עליו אתה מדבר למכירה ביד שניה ואם כן, אז בכמה...).

ואני התכוונתי שאו שיכנס סאב אחד שינצל את רוב הכוח של המגבר או 2 סאבים של 2 אום שישבו בהתנגדות סופית של 4 אום ויהנו מכוח המגבר יחד.

פורסם
הרכב הוא סיוויק האצ'בק 99, כך שאני כבר לא בבעיה שהייתה לי בפסאט של אימי שצריך ים של RMSים בשביל להרגיש משהו.

הסאב כרגע לא רלוונטי כי הוא בוודאות יתחלף בעתיד הלא רחוק (כרגע סתם P1) ולכן חשוב לי שהמגבר יוכל להחזיק סאב נורמאלי בעתיד. שלא אצתרך להחליף גם את המגבר בעת החלפת הסאב.

יכול להחזיק בלי בעיות

אז, המגבר הזה באמת מוציא את ההספק שמוצהר?

מוציא הרבה יותר.!.בגישור בסביבות 700RMS ב-4 אום

יש תקלות ידועות? בעיות אמינות? משהו שכדאי לדעת?

מדובר בסידרה מצויינת ,ואחת המוצלחות של רוקפורד

האמת שהייתה לי נטיה לחפש מונו עם שלט באס (גימיק שנורא אהבתי) אך אין באפשרותי להשקיע סכומים גבוהים יותר מידיי כרגע ולכן אאלץ להתפשר מעט.

כול עוד אתה נישאר בהתנגדות של 4 אום בגישור אתה יכול להגביר עם המגבר הנ"ל סאבים חזקים מאוד

בעיקרון היום בערב אני הולך לאסוף את הרוקפורד כבר, כך שהת'רד הזה רלוונטי עד הערב.

תודה רבה לעוזרים.

אבירן.

דעתי בנושא

פורסם

תודה רבה לכולכם!

אני מקווה שלא יתפקששו תוכניות וכבר היום הוא יהיה אצלי ואולי אף מורכב על הרכב (החיווט מחכה לו מוכן כבר מס' חודשים...).

שוב, תודה על התגובות ושבוע טוב לכולכם!

פורסם

טוב, המגבר הותקן היום.

שאלה למבינים/מכירים את המגבר - מישהו יודע מה איך צריך לחבר את הסאב כדי לקבל גישור של שני הערוצים?

על המגבר עצמו לא מצאתי סימון ואני לא מוצא חומר באינטרנט.

אשמח לעזרה בהקדם.

אבירן.

• תוכן חדש...