Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות לאחר שטיפה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים ושבת שלום.

לאחר עוד כמה תוספות לרכב החלטתי לחכות לסוף השבוע, לאחר השטיפה ולצלם כמה תמונות.

אז בפעם האחרונה שהצגתי את הרכב שלי ניתן היה לראות את הג'אנטים החדשים, פסי ניקלים,

כריש\ דולפין או איך שלא קוראים לזה, וכו' וכו'.

לאחר התייעצות איתכם, חברי הפורום, לגבי הסרת המדבקות מקדימה ומאחור החלטתי ללכת על זה,

והסרתי את מדבקת ה''קנגו'' האדומה בגג הרכב, ואת המדבקות מאחור של ה ABS, ושל גירסת הדגם (1.5 ו- DCI).

להזכירכם:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=290457

מאז כאמור הסרתי את המדבקות, וציפיתי את הריפוד בריפוד דמוי עור שחור, הרכבתי מכשיר חדש,

שמתי אותיות ומספרים מניקל שהחליפו את המדבקות השחורות וכמה סמלים של רנו סביב הרכב.

אני מקווה שתסתפקו באיכות הממוצעת שלי.

תהנו:-)

PB280007-1.jpg

PB280015.jpg

PB280013.jpg

PB280012.jpg

PB280018.jpg

PB280011.jpg

PB280023.jpg

PB280031.jpg

PB280030.jpg

PB280016.jpg

25-1.jpg

PB280019.jpg

PB280017.jpg

PB280008.jpg

שלומי.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או, סוף-סוף מישהו שמבין עניין!

המכוניות האלה הן המשפחתיות האמיתיות, אני אומר את זה כבר שנים

אבל משום-מה כולם ממשיכים לקנות משפחתומטיות קטנות וצפופות עם תא מטען מגוחך.

תתחדש ותיהנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
או, סוף-סוף מישהו שמבין עניין!

המכוניות האלה הן המשפחתיות האמיתיות, אני אומר את זה כבר שנים

אבל משום-מה כולם ממשיכים לקנות משפחתומטיות קטנות וצפופות עם תא מטען מגוחך.

תתחדש ותיהנה.

כי אתה גר בישראל. פה קונים רכב בשביל לעשות פוזות על שכנים וחברים. :roll:

פורסם
תודה על התגובה:-)

אשמח לתגובות נוספות.

תגובות נוספות?

תגדיר יעד, נכין תוכנית עבודה :wink:

אחלה רכב נראה מעולה.

GOT סחוג?

פורסם

בנוגע לרנו כל הכבוד על זה שאתה שומר בצורה הזו על רכב כזה, בד"כ כל המכוניות האלו הם רכבי עבודה ונראים זוועה, הרכב שלך נראה כמו רכב תצוגה וגם הג'אנטים מוספים הרבה.

בנוגע ללקסוס rx450h החדשה, גם לי יצא לנהוג על הרכב הזה. מכיוון שזוהי היתה נסיעה קצרה יחסית (ליד הבית שלי) ובחושך (המצלמה שלי לא מצלמת בחושך), אז לא יכולתי לכתוב קצת יותר על הרכב ו/או להעלות תמונות.

בגדול הבנתי שיש שם 3 מנועים: מנוע בנזין קדמי, מנוע היברידי ומנוע אחורי. הרכב מרגיש כבד יחסית וגם מאוד גבוה (דומה לג'יפ) אבל חזק (סה"כ 299 כ"ס), מה גם שהגיר שם הוא גיר רציף - קצת מעצבן בעליות שצריך להאיץ והוא לא מוריד הילוך (הריי אין הילוכים בגיר רציף. פשוט צריך להתרגל).

פנסי קנסון מוסיפים המון, התאורה פשוט מושלמת. יש בקונסולה המרכזית צג מרכזי עם מידע לגבי המערכת ההיברידית, חיישני חנייה (קדמי/אחורי) עם הדמייה על הצג לפני פגיעה+ ציפצוף, מושבים שזזים לבד כשאתה נכנס ויוצא מהרכב כדי להקל על הנהג ועוד המון גימיקים שאם אני אתחיל לפרט לא נצא מזה. בסה"כ אהבתי, אבל גם אם הייתי יכול אני לא יודע אם הייתי קונה כזה רכב.

פורסם

הרכב נראה ממש טוב, מאוד מוקפד ומושקע.

רק דבר אחד נורא הפריע לי, המראות במקום של פנסי הערפל. מרחוק זה אולי נחמד, אבל ברגע שמסתכלים על הרכב יותר משתי שניות זה פשוט נראה כלכך מגוחך.. חבל, זה הורס מאוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בנוגע לרנו כל הכבוד על זה שאתה שומר בצורה הזו על רכב כזה, בד"כ כל המכוניות האלו הם רכבי עבודה ונראים זוועה, הרכב שלך נראה כמו רכב תצוגה וגם הג'אנטים מוספים הרבה.

בנוגע ללקסוס rx450h החדשה, גם לי יצא לנהוג על הרכב הזה. מכיוון שזוהי היתה נסיעה קצרה יחסית (ליד הבית שלי) ובחושך (המצלמה שלי לא מצלמת בחושך), אז לא יכולתי לכתוב קצת יותר על הרכב ו/או להעלות תמונות.

בגדול הבנתי שיש שם 3 מנועים: מנוע בנזין קדמי, מנוע היברידי ומנוע אחורי. הרכב מרגיש כבד יחסית וגם מאוד גבוה (דומה לג'יפ) אבל חזק (סה"כ 299 כ"ס), מה גם שהגיר שם הוא גיר רציף - קצת מעצבן בעליות שצריך להאיץ והוא לא מוריד הילוך (הריי אין הילוכים בגיר רציף. פשוט צריך להתרגל).

פנסי קנסון מוסיפים המון, התאורה פשוט מושלמת. יש בקונסולה המרכזית צג מרכזי עם מידע לגבי המערכת ההיברידית, חיישני חנייה (קדמי/אחורי) עם הדמייה על הצג לפני פגיעה+ ציפצוף, מושבים שזזים לבד כשאתה נכנס ויוצא מהרכב כדי להקל על הנהג ועוד המון גימיקים שאם אני אתחיל לפרט לא נצא מזה. בסה"כ אהבתי, אבל גם אם הייתי יכול אני לא יודע אם הייתי קונה כזה רכב.

ראשית תודה רבה על תגובתך לגבי הרנו.

ואם כבר עניין הלקסוס עלה לפרק אז אוסיף ואומר שהרכב הזה הוא מאוד מוצלח בהרבה בחינות.

תחושת הכובד שלו הוא בפירוש תחושה והביצועים מראים אחרת.

הציון הירוק שלו הוא 156, כלומר הוא בדרגת זיהום 4, זה פחות ממשפחתית כדוגמת הקיה פורטה.

הלקסוס נמצאה חסכונית יותר ממאזדה 3 וכמעט באותן נתונים כמו של יונדאי I10.

האיבזור הוא אינסופי, האיכות והנוחות הן מהשורות הראשונות, והיופי הוא מדהים לדעתי.

המחיר הוא לא זול (הוא יותר זול מלנד קרוזר!! פראדו!!) אך למי שיש את האמצעים זה שווה.

מכונית קרוסאובר יוקרתית בעלת משקל כמו של ג'יפ ונתוני זיהום נמוכות משל 1.6 אוטומט זה ההכלאה המושלמת לדעתי.

הרכב נראה ממש טוב, מאוד מוקפד ומושקע.

רק דבר אחד נורא הפריע לי, המראות במקום של פנסי הערפל. מרחוק זה אולי נחמד, אבל ברגע שמסתכלים על הרכב יותר משתי שניות זה פשוט נראה כלכך מגוחך.. חבל, זה הורס מאוד.

מודה לך על תגובתך.

עניין המראות במקום פנסי ערפל בטיפול. לטעמי זה יפה יותר מאשר כלום,

אבל אין ספק שפנסי ערפל יתאימו.

זה לא עד כדי כך מגוחך, בוא לא נוציא מפרופורציות אבל, כן, פנסי ערפל יראו יפה יותר.

שלומי.

• תוכן חדש...