Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות לאחר שטיפה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, מאילוצים כלכליים שבסוף הביאו אותי לקחת סיריון מליסינג דרך העבודה ולאחר התקופה עברתי לקנגו.

אבל בוא לא ניכנס לזה בבקשה.

בפעם הקודמת שנכנסו לעניין הזה, זה נגמר בתגובות לא הולמות.

שלומי.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שזה באמת לא נראה לך מגוחך כלכך, פשוט לי זה מעלה אסוציציות מהשירות הצבאי שלי, של מונית צהובה (פלסטינית), שלפחות כל 4 מתוך 5 מהן מסתובבות עם מראות במקום פנסי ערפל. וכשאתה רואה כאלה דברים, ביחד עם שאר הדברים שהם תולים לעצמם על הרכבים, זה דיי מוריד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שלומי סליחה על תגובתי הקודמת

"קיבלתי" תשובה בקוראי שרשור אחר שלך שמכרת את הטוארג.

לעניין הקנגו - יש לנו אחת כזו בעבודה,2007,עם עוד מעט 100000ק"מ (!) - רכב סוס.

תתחדש ! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצטער שהג'אנט שלי לא גרמני, אבל לדעתי הוא נראה מצוין,

ואם היצרן של הג'אנט היה גרמניה, אז הוא היה נראה לך יפה יותר?

אני מעדיף לרכוש ג'אנט סיני שאוכל להחליף כל שנתיים מאשר לרכוש ג'אנט יקר יותר

שיהיה כואב הלב להחליפו רק בגלל המחיר היקר.

יש הרבה אנשים שרוצים שפנים הרכב שלהם יהיה מעור, אפילו לא אמיתי ושיהיה סקאי, רק המראה.

זה לא עושה את הנסיעה נוחה יותר, זה פשוט יפה.

אז רק בגלל ההזעה בקיץ זה לא טוב בשבילך? תודה על הדאגה עד הקיץ נראה מה נעשה.

אז בינתיים התוספות הזולות האלה שעלו לי לא מעט נראים מעולה ורק לדעתך לא. תהנה בדעתך.

שבוע טוב.

שלומי.

פורסם

סיני = כינוי לג'נט זול מחומרים זולים, איכות ייצור זולה ובעל מראה זול.

ארץ הייצור באמת לא חשובה.

ג'נט כזה לא מחזיק מעמד הרבה זמן ופוגע באיכות הנסיעה.

אבל בלי קשר לכך ,לדעתי הוא פשוט לא מתאים לרכב ,אל תיקח את זה אישית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז שוב תודה על הדאגה, איכות הנסיעה לא ירדה.

ג'אנט אמור להיות קודם כל יפה. איכותי? מה זה איכותי?

ג'אנט שנשמר הרבה זמן? ג'אנט יפה יותר?

ואם כבר, סתם בשביל הסקרנות? מנין לך שהג'אנט הוא סיני?

לוקח אישית?

שהטעם שלך יהיה הצרות שלי בחיים.

שלומי.

פורסם

אני חושב שאתה קצת טאצ'י

הוא הביע את דעתו וזה לגטימי, לא רשמת בתחילת השרשור - "תגובות המחזקות את בחירתי בלבד"

GOT סחוג?

פורסם
אז שוב תודה על הדאגה, איכות הנסיעה לא ירדה.

ג'אנט אמור להיות קודם כל יפה. איכותי? מה זה איכותי?

ג'אנט שנשמר הרבה זמן? ג'אנט יפה יותר?

ואם כבר, סתם בשביל הסקרנות? מנין לך שהג'אנט הוא סיני?

לוקח אישית?

שהטעם שלך יהיה הצרות שלי בחיים.

איכותי זה ג'נט שלא נשבר מכל מכה של מדרכה או לאחר X מהמורות בכביש. ג'נט שעשוי מסגסוגת חזקה ,איכותית וקלה.

מנין לי שהוא סיני? מי שמתמצא רואה את זה ישר.

אני אישית הייתי מחפש לרכב הזה ג'נט מגנזיום של רנו מגאן מקורי (או קליאו).

אם תגובות כנות מעליבות אותך , אל תבקש תגובות או תבקש תגובות אוהדות בלבד.

נ.ב. יש לי גם פרגון קטן : הורדת המלה קנגו באה במקום.

אני חושב שאתה קצת טאצ'י

הוא הביע את דעתו וזה לגטימי, לא רשמת בתחילת השרשור - "תגובות המחזקות את בחירתי בלבד"

מסכים איתך, אם פותח השרשור היה רוצה תגובות אוהדות בלבד שירשום מראש.

הוא היה צריך לקחת בחשבון שאבזור רכב מסחרי בתוספות מצועצעות וזולות למראה לא יגרור תגובות אוהדות במאת האחוזים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל, יפה לראות מישהו שאוהב רכב שבד"כ לא נהנה מאהבה רבה.

אני מחזיק בדעתו של אייל לגבי תוספת האבזור, ובנוסף לכך, ייתכן כי ראיתי מראה פנורמית מבצבצת לה שם בתוך התמונות . . . ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא נעלבתי, זה בסדר.

אני ביקשתי תגובות ולא הכול חייב להיות בעדי ואני מבין.

כל אחד וטעמו האישי וזה הטעם שלי.

האמת שאני לא שמתי לב ליצרן אבל גם אם הוא סיני אני מעדיף לרכוש כל שנתיים ג'אנט זול

מאשר להישאר עם ג'אנט אחד במשך 5 שנים.

אייל ידידי, לא נעלבתי ממך ואני מכבד את דעותיך.

שבוע טוב.

שלומי.

פורסם
המכוניות האלה הן המשפחתיות האמיתיות, אני אומר את זה כבר שנים

לא, המשפחתיות האמיתיות זה רכבים מסגמנט D (רצוי סטיישן), מה שנקרא בארץ "מנהלים", כאלה שמסוגלות להסיע בנוחות 5 נוסעים מבוגרים פלוס המטען שלהם.

ובניגוד לסטגמה שיש עליהן, הן לא כאלה יקרות לקניה, וגם עלויות הדלק והאחזקה של רכב סגמנט D עם מנוע 1.8-2.0 לא שונה בהרבה מרכב מסגמנט C עם מנוע 1.6-1.8. לגבי עלויות רכישה, במקרה של רכב משומש זה מגיע אפילו למצבים שדגם D עולה פחות מדגם C. במקרה של חדש, לפעמים אפשר לקנות D "ערומה" במחיר של C מאובזרת.

"ערומה" הכוונה לוותר על ג'אנטים מגנזיום, DVD, פסי קישוט בצבע הרכב, ריפודי עור ושאר דברים "מגניבים" ולא נחוצים, היות ורוב דגמי D באים ברמת גימור בסיסית עשירה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

וואלה, יש בזה משהו.

סטיישן בכלל זאת המצאה נהדרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המיצוב הבעייתי של הקנגו בארץ, כרכב עבודה, מקשה על אלה שבוחרים להשתמש בו כמשפחתית. חוץ ממבטים סתומים ושאלות סתומות לא פחות מעוברי אורח, יש בד"כ גם בעיה בהשגת חלקי אפרטמרקט שבאירופה אפשר למצוא בכל חנות, פרט חשוב במיוחד לאור העובדה שהאבזור הבסיסי מוגבל כבר במעמד הרכישה. לא עוזרת גם העובדה שהקנגו משווק בארץ סה"כ ב-2 או 3 צבעים, ואף אחד מהם לא נראה "אזרחי".

בהתחשב בכל ההגבלות הנ"ל, הייתי אומר ללא הסתייגות שזאת אחת הקנגואים היפות שראיתי בישראל. נכון, במחלקת הג'אנטים אפשר היה לבחור משהו יותר איכותי, אבל בארץ אפשר להסתפק גם בסיני, גם ככה יש סיכוי טוב למצוא את הרכב על בלוקים בבוקר, או להיכנס במדרכה עם קצה חד. לגבי העיגולים במקום פנסי הערפל, זה אכן לא במקום, אבל נמצא בטיפול, אז אפשר להיות רגוע. המושבים נראים טוב (לפחות בשלב זה) ומוסיפים למראה הכללי. אני בספק אם משפחתו של פותח השרשור מבחינה בין סקאי לנובוק או אלקנטרה, כל עוד זה נוח להם, כל שאר הדעות שלנו לא רלוונטיות.

דבר אחד מפריע לי מאד, וזה המראה הפנורמית. זה ממש לא לעניין.

אע"פ כן, ח"ח על ההשקעה ותשומת הלב. עכשיו הגיע הזמן לצאת לדרך ולהנות מהתוצאה...

• תוכן חדש...