Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות לאחר שטיפה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לומר על הג'אנט שהוא פוגע בנוחות הרכב ?......אשמח להסבר.

בצע חיפוש בפורום, אני חושב שמוטי מיאטה הביא כאן בעבר מאמר מצויין על "משקל בלתי מוקפץ" וכמה הוא משנה.

לפותח השרשור:

אני בדעה שהרכב נראה הרבה יותר טוב מהמקור.

המדבקה על הגג שינתה את כל ה"פרצוף" של הרכב. אני מצטרף לדעה הרווחת לגבי מראות הערפל (חשבתי על זה, אם מישהו ממולך נוסע עם אור גבוה ומסנוור אותך, הוא מסתנוור בעצמו?).

הג'אנטים לטעמי עדיפים ממה שהרכב מגיע איתם, שווה לבדוק אם מקוריים של רנו (מפירוק) יתאימו.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

סימון,

אני מודע לעניין של משקל מוקפץ ומשקל בלתי מוקפץ,ועדיין,אין כל קשר.

אני רוצה להבין לצורך העניין מדוע הסט הספציפי שהבחור קנה יהיה פחות נוח מסט זהה של "מותג", נניח OZ ?

אני לא בטוח שיהיה הבדל במשקל,ואם יהיה הבדל הוא כנראה יהיה די זניח.

אני חושב שאנשים כאן מנסים תמיד להוכיח את העניין שכל ג'אנט שהוא לא ממותג הוא "זבל סיני" (למרות שחצי מהג'אנטים הממותגים מיוצרים במזרח ממילא...) ומטפסים על עצים מאוד גבוהים בנסיון להראות כמה הזבל הסיני באמת זבל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממש לא עידן. אף אחד לא עושה דווקא.

פשוט יצא לי לראות בעיניים כמה ג'נטים מסוגים דומים שנשברו תוך כדי נסיעה יחסית שגרתית (אני אפילו לא מדבר על כאלה שהתפרקו בתאונה), לכן אני שואל: אם אתה מאבד מן הבטיחות , מה הטעם ביופי ? (שגם על זה יש ויכוח)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אי אפשר להשוות בין עמידות של ג'אנט איכותי לבין ג'אנט סיני.

אבל, בחתך נמוך ההבדל הוא משמעותי, בצמיג בריא כמו של הברלינגו קשה לי להאמין שהוא יתעקם בקלות.

בצמיג עם חתך נמוך, הג'אנט עצמו סופג את רוב האנרגיה, בצמיג עם חתך גבוה נגיד 50+ אפשר לסמוך

על הצמיג שיספוג את האנרגיה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

נתחיל מזה שבכל אופן,בלי קשר לחתך הצמיג, רוב האנרגיה מופעלת קודם כל על הצמיג,לא על הג'אנט.

מעבר לזה,כמו שכבר ציינתי,פחות הייתי ממליץ לרכב עם צמיג בחתך נמוך לקנות ג'אנט עלום שם מהסיבה ששם באמת הסיכון יותר גבוה ליצור נזק כזה או אחר.

ברכב עם צמיג סטנדרטי בחתך רגיל ולא נמוך,הסבירות לשבור ג'אנט בנסיעה רגילה מנהלתית הוא נמוך,בלי קשר לסוג הג'אנט.

לגבי ג'אנטים שמתפרקים בתאונה,אין מה לעשות,גם במכוניות מירוץ ג'אנטים מתפרקים יחד עם כל המשולש והצירייה.

אין פה שום קשר לעניין היפה או לא יפה כי יש ג'אנטים יפים של BBS\OZ ושות' ויש להם גם ג'אנטים כל כך מכוערים שלא הייתי מתקין אותם אפילו על מריצה,אותו כנ"ל לגבי ג'אנטים של חברות סיניות כאלה ואחרות.

שלא תבינו לא נכון,אני שוב מדגיש, יכול להיות שעבור רכב ספורטיבי ש"חי על הקצה" ועם צמיגים בחתך של איזולירבנד באמת לא הייתי ממליץ על ג'אנט סיני זול,אבל לרכב רגיל לנסיעות שיגרתיות לא מוצא את הבעייה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בצע חיפוש בפורום, אני חושב שמוטי מיאטה הביא כאן בעבר מאמר מצויין על "משקל בלתי מוקפץ" וכמה הוא משנה.

לפותח השרשור:

אני בדעה שהרכב נראה הרבה יותר טוב מהמקור.

המדבקה על הגג שינתה את כל ה"פרצוף" של הרכב. אני מצטרף לדעה הרווחת לגבי מראות הערפל (חשבתי על זה, אם מישהו ממולך נוסע עם אור גבוה ומסנוור אותך, הוא מסתנוור בעצמו?).

הג'אנטים לטעמי עדיפים ממה שהרכב מגיע איתם, שווה לבדוק אם מקוריים של רנו (מפירוק) יתאימו.

תודה על תגובתך.

ידוע לך על גאנטים מקוריים במידה 15?

כי אצלי הג'אנט הוא 14 אינץ'.

שלומי.

פורסם

אני לא סגור על זה ב100%, אבל אני חושב שחישוקים של מגאן דור ראשון הם 14". אני לא סגור על מרווח ברגים.

בכל מקרה, חיפוש מעמיק באינטרנט יניב לך את כל התשובות.

ראה את מידת הצמיג וע"פ זה תדע אם החישוק יתאים.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול עברה ליד הבית שלי קנגו זהה לשלך, רק שהיו לה פנסי ערפל מקוריים.

כנראה שבכל זאת הגיעו לארץ כמה יחידות עם פנסי ערפל, או שלחילופין בעל הרכב הזמין אותם בנפרד.

בכל אופן, זה נראה הרבה יותר טוב מהמראות ששמת, אז אם הזדקקת לעוד הצדקה להעיף אותן, אז הנה קיבלת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני מודע לכך, אני מחפש פנסי ערפל ואני יודע שזה יראה הכי יפה, בייחוד ליד המראות.

עד אז לא אוציא את המראות מהסיבה שישארו סימנים שהם יותר מכוערים מהמראות הללו.

תודה על תגובתך.

שלומי.

פורסם

לדעתי מיצינו את עניין המראות,

כמו שכבר אמרתי, העניין מטופל, אני מנסה להשיג פנסי ערפל,

מי שיודע היכן משיגים פנסי ערפל לקנגו (מרקוריים) מוזמן לעזור לי.

תודה על התגובות וחג שמח:wink:

שלומי.

• תוכן חדש...