Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות לאחר שטיפה:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא להאמין.

קנגו שנראית מטופחת! אני בספק אם יש עוד אחת כמוה בארץ.

באילו חומרים אתה משתמש? גם בווקסים אני מניח...

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המיצוב הבעייתי של הקנגו בארץ, כרכב עבודה, מקשה על אלה שבוחרים להשתמש בו כמשפחתית. חוץ ממבטים סתומים ושאלות סתומות לא פחות מעוברי אורח, יש בד"כ גם בעיה בהשגת חלקי אפרטמרקט שבאירופה אפשר למצוא בכל חנות, פרט חשוב במיוחד לאור העובדה שהאבזור הבסיסי מוגבל כבר במעמד הרכישה. לא עוזרת גם העובדה שהקנגו משווק בארץ סה"כ ב-2 או 3 צבעים, ואף אחד מהם לא נראה "אזרחי".

בהתחשב בכל ההגבלות הנ"ל, הייתי אומר ללא הסתייגות שזאת אחת הקנגואים היפות שראיתי בישראל. נכון, במחלקת הג'אנטים אפשר היה לבחור משהו יותר איכותי, אבל בארץ אפשר להסתפק גם בסיני, גם ככה יש סיכוי טוב למצוא את הרכב על בלוקים בבוקר, או להיכנס במדרכה עם קצה חד. לגבי העיגולים במקום פנסי הערפל, זה אכן לא במקום, אבל נמצא בטיפול, אז אפשר להיות רגוע. המושבים נראים טוב (לפחות בשלב זה) ומוסיפים למראה הכללי. אני בספק אם משפחתו של פותח השרשור מבחינה בין סקאי לנובוק או אלקנטרה, כל עוד זה נוח להם, כל שאר הדעות שלנו לא רלוונטיות.

דבר אחד מפריע לי מאד, וזה המראה הפנורמית. זה ממש לא לעניין.

אע"פ כן, ח"ח על ההשקעה ותשומת הלב. עכשיו הגיע הזמן לצאת לדרך ולהנות מהתוצאה...

אני מודה לך על תגובתך העניינית.

שמתי לב שה''פנסי ערפל'' הנוכחיים לא מוצאים הרבה חן בעינייכם ואני מבין את טענתכם, העניין בטיפול,

אני מחפש פנסי ערפל מקוריים ובמחיר שפוי, שאני לא ממש מצליח כרגע, אבל לבסוף יהיו פנסי ערפל.

שוב, לגבי הג'אנטים לדעתי אני הסתברתי את עצמי שאני מעדיף לרכוש אחת לשנתיים ג'אנט זול ויפה,

הרי היופי תופס את מירב האחוזים פרט לאיכות.

לגבי המראה הפנורמית, הלבשתי מראה עליה מפאת והמקורית קטנה לי מאוד, אשמח אם תסביר את טענתך בצורה ברורה יותר:-)

בעניין ריפודי דמוי העור, אכן הם נראים מעולה ובשלב שהם יגיעו למצב פחות טוב לא תהיה לי כל בעיה להחליף.

לא להאמין.

קנגו שנראית מטופחת! אני בספק אם יש עוד אחת כמוה בארץ.

באילו חומרים אתה משתמש? גם בווקסים אני מניח...

האמת שעוד לא שמתי טיפת חומר ברכב.

הקטנצ'יק רק בן שלושה חודשים סך הכול, ככה שפרט לחומר לצמיגים, לפלסטיק השחור מבחוץ (שנותן לו ברק)

עוד לא השתמשתי בחומרים.

שלומי.

פורסם

אהבתי את הריפודים.

ולגבי הג'אנטים, אני גם מסכים עם אייל. אני חושב שג'אנטים של קליאו/מגאן יראו עליו יותר טוב.

אני בטוח שכחדשים המחיר יקר. אבל אפשר לחפש ביד שניה/פירוקיות.

פורסם
לגבי המראה הפנורמית, הלבשתי מראה עליה מפאת והמקורית קטנה לי מאוד, אשמח אם תסביר את טענתך בצורה ברורה יותר

מראה פנורמית היא פתרון מאד גרוע ולא בטיחותי ממספר סיבות.

תעיף מבט בשרשור הזה, במיוחד בהודעה מס' 13 - יש שם קישורים למאמרים ודיונים בפורום שמסבירים את הנושא באופן מושלם. מאמר רלוונטי נוסף ניתן למצוא גם באתר "מסלולים" של ראם סמואל.

פורסם

מראה פנורמית מעוות את שדה הראייה ואת הפרספקטיבה ביחס לצדדיות.

תאמין לי שאם זה היה כזה טוב, יצרני הרכב היו מציידים את כל הרכבים בה ישירות מהמפעל, הרי זה לא יעלה להם יותר יקר להוסיף עוד כמה ס"מ באורך שלה.

בקשר להיותו של הרכב כרכב משפחתי, לברלינגו ולפיג'ו פרטנר יש גרסאות משפחתיות עם מנועי בנזין, מאובזרות ועם פגושים בצבע הרכב, כאלה שלא עם פנים ערום ומתכתי אלא יותר רכב מתורבת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש על הדברים הנ"ל.

גם אני בדיעה של אייל. הג'אנט ניראה פשוט מדי וזול. כאשר רוכשים ג'אנט מסגסוגת קלה לרכב רוכשים אותו, ב99 אחוז מהמקרים, לטובת המראה. ג'אנטים בעלי מראה "סיני"(לא איכותי וזול) לא ישפרו את המראה של הרכב.

אני אישית אוהב שהרכב יהיה כמה שיותר מקורי אבל מיוחד ולכן אצטרף להמלצה של מציאת ג'אנטים של רכבי רנו אחרים.

בקשר לריפודי עור, כנל כמו לגבי הג'אנטים. מראה זול וממש לא איכותי. אם אתה כל כך אוהב את המראה של העור, אני הייתי ממליץ ללכת לרפד מקצועי שיעשה עבודה טובה הרבה יותר מאשר הכיסויים הללו.

בכל מקרה, אם אתה אוהב ולדעתך אין מקום לשינוי וזה מספק אותך בהחלט - מברוק. תתחדש ומקווה שתהנה מזה.

נ.ב

בקשר לאיכות הג'אנטים - תקרא בפורום קצת לגבי איכות הג'אנטים. דובר פה כבר כמה פעמים על זה.

בקצרה, ג'אנטים מהווים יותר מסתם אביזר למראה ולכן משקלם ואיכות בנייתם חשובים מאוד. ג'אנט אשר עשוי מסגסוגת קלה אמור לשקול פחות מג'אנט הברזל שעליו מורכבת הטאסה ולשפר את ביצועי הרכב וכו' וכו'. ג'אנט 'סיני' יהיה בעל משקל גבוה ובעל איכות ירודה והדבר עלול להביא גם לסיכון כלשהו שהג'אנט יישבר. במידה וזה יקרה במהירות ממש נמוכה הדבר היחיד שיקרה זה אי נעימות ופגיעה ברכב. במידה והדבר יקרה במהירות גבוהה יותר, הדבר עלול לסכן את החיים שלך ושל הסובבים אותך.

לכן עדיף ללכת על ג'אנט בעל מראה + איכות שיספיק ל5 שנים מאשר להחליף זבל סיני כל שנתיים.

ובגלל זה הייתי ממליץ לך לשקול להחליף אותם במשהו איכותי. אם לא בשביל המראה אז בשביל הבטיחות.

פורסם
לכן עדיף ללכת על ג'אנט בעל מראה + איכות שיספיק ל5 שנים מאשר להחליף זבל סיני כל שנתיים.

ובגלל זה הייתי ממליץ לך לשקול להחליף אותם במשהו איכותי. אם לא בשביל המראה אז בשביל הבטיחות.

תודה על תגובתך.

אני כבר אמרתי שאין לי שום כוונה להישאר עם ג'אנט 5 שנים.

אני מעדיף לרכוש משהו זול ולהחליף אחת לשנתיים מאשר לקנות ג'אנט יקר ו''להיתקע'' איתה 5 שנים.

שלומי.

פורסם

לי יש מראה פנורמית באיביזה, לדעתי מי שלא מצליח "לקרוא אותה" כמו שצריך בעיה שלו.

ממש לא מפריע ואפילו עוזר לפעמים.

לגבי הכיסוי הגה, בכל הרכבים שהיו לי לא נתקלתי במקרה שכיסוי הגה טוב החליק מההגה,

בדרך כלל לוקח איזה 10 דקות רק להלביש אותו ואז הוא נדבק כמו מסטיק להגה.

מדבר על כיסויים של H&R בלבד.

הקנגו נראת טוב מאוד, אבל סתם שאלה.

למה לא ברלינגו?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כיף לראות רכב עבודה שמטופח יותר מאשר רב הפרטיות.

התוצאה הסופית מוצלחת מאוד גם מבפנים וגם מבחוץ.

גם אני בדיעה שיש להעיף את "פנסי הערפל" הקיימים- גם במחיר שכרגע לא יהיה שם כלום במקום.

הג'אנטים הולמים את הרכב ואת צרכיו כך שאני לא הייתי מחליף כרגע.

תמשיך להנות מהרכב ולטפח אותו,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לי יש מראה פנורמית באיביזה, לדעתי מי שלא מצליח "לקרוא אותה" כמו שצריך בעיה שלו.

ממש לא מפריע ואפילו עוזר לפעמים.

לגבי הכיסוי הגה, בכל הרכבים שהיו לי לא נתקלתי במקרה שכיסוי הגה טוב החליק מההגה,

בדרך כלל לוקח איזה 10 דקות רק להלביש אותו ואז הוא נדבק כמו מסטיק להגה.

מדבר על כיסויים של H&R בלבד.

הקנגו נראת טוב מאוד, אבל סתם שאלה.

למה לא ברלינגו?

תודה על תגובתך.

הברלינגו מולטיספייס החדשה היתה אופציה מעניינת עד לאחר המיסוי הירוק שהעלה את מחירה לכ- 140K

דבר דומה שקרה גם קונקט.

הדובלו היא סוס עבודה נטו ואני משתמש ברכב יותר כמשפחתית, והברלינגו פירסט פחות מאובזרת ממנה.

הקנגו היתה הביחירה הטובה ביותר.

נ.ב היום יצא לי לראות את הקנגו החדשה, הדור החדש בארץ. האמת שלא התעדכנתי לגבי זה ומוזר לי לראות אותה פה.

אין ספק שהיא נראית מדהים ויותר מיניוואן מאשר מסחרית.

מי שכן יודע משהו לגבי נחיתתה של הקנגו החדשה בארץ יכול להגיד סביב מה נע מחירה?

כיף לראות רכב עבודה שמטופח יותר מאשר רב הפרטיות.

התוצאה הסופית מוצלחת מאוד גם מבפנים וגם מבחוץ.

גם אני בדיעה שיש להעיף את "פנסי הערפל" הקיימים- גם במחיר שכרגע לא יהיה שם כלום במקום.

הג'אנטים הולמים את הרכב ואת צרכיו כך שאני לא הייתי מחליף כרגע.

תמשיך להנות מהרכב ולטפח אותו,

עידן

רב תודות עידן.

''פנסי הערפל'' הנוכחים לא יהיו יותר מדי זמן ברכב.

אני מעדיף שלא להוריד אותם כרגע מפאת סימנים שיהיו לאחר ההסרה.

שוב תרשה לי להודות על תגובתך.

המשך יום נעים ושבוע מעולה.

שלומי.

פורסם

נראה אוטו שמור ואני אוהב מכוניות שמורות.

אם תוכל להזכיר לי ביום שישי לקראת השעה 13:00 אני אבדוק לך אם יש לי פנסי ערפל לאוטו שלך זרוקים אצלי במוסך,במידה וכן אתה מוזמן להגיע אלי לקחת אותם.

לקבלת מספר טלפון תצור איתי קשר בהודעה פרטית במידה ואתה מעוניין.

נ.ב: אני מאזור הצפון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

טוב כנראה שלא הבנת את הפרנציפ של הג'נטים, אז לא חשוב.

זה לא הקטע של לקנות זול ולהחליף כל שנתיים, זה הקטע של לנסוע על ג'נט שלא יתפרק לך בבור הראשון שתכנס אליו.

אני מתייחס לכל מכלול הגלגל כאביזר בטיחות ממעלה ראשונה, לכן נראה לי מוזר שאחרים לא מתייחסים גם כך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל,

מה שאתה כותב נכון אבל רלוונטי יותר למי שנוסע על צמיגים בחתך מאוד נמוך.

קצת נפלתם על הבחור בעניין הג'אנטים כאילו כולם פה קונים ג'אנטים רק לאחר שבדקו את תוי התקן שלהם,את איכות החומר ועשו להם מבחני חוזק...

אני חותם על זה ש-90% מהמגיבים פה קונים ג'אנטים קודם כל לפי מראה ורק אחרי זה לפי איכות ומשקל הג'אנט.

לומר על הג'אנט שהוא פוגע בנוחות הרכב ?......אשמח להסבר.

סה"כ הג'אנטים מחמיאים לרכב,בטח ובטח יותר מהטסות המקוריות שהרכב מגיע איתן.

לגבי הריפודי סקאי\עור,הייתי מוותר רק מהסיבה שזה לא תענוג גדול בכלל ריפודי עור,גם ברכב יוקרתי,אגב.

בקיץ אחרי עמידה בשמש הריפודים רותחים,הגב מזיע וזה לא כיף.

בחורף אתה נכנס לרכב והריפודים קפואים....

קיצר,נראה נחמד אבל לא פרקטי בעליל.

המראה הפנורמית סתם לא בטיחותית.

מעבר לזה,כל הכבוד על ההשקעה,הרכב נראה אחלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הערה חשובה:

אם ברכב קיימות כריות צד, כדי להוריד את הכיסויים כדי לאפשר להן להיפתח במקרה הצורך.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...