Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מנקה את האוטו אני רוצה לשמוע שירים, הבעיה היא שאני מפחד שיקרה משהו למצבר.

אם אני יתניע את האוטו זה בסדר שאני ישמע מוזיקה ככה?

בלי קשר לדלק, בנסיעה בעיר היא עושה 1 ל20 אז בעמידה כמה כבר היא עושה, זה לא העניין.

הדאגה למצבר זה העניין.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

העניין בשמיעת מוסיקה בזמן שהאוטו כבוי תלוי מאוד, גיל המצבר, גיל האוטו, צריכה של המערכת וכו'.

בדר"כ לא מומלץ להפעיל את מערכת השמע לאורך זמן כשהאוטו כבוי כי הדבר יכול לגרום להתרוקנות של המצבר ולקצר את חייו.

אם אין לך בעיה של דלק עדיף ואף רצוי לעבוד כשהאוטו מונע.

חשוב לציין שברכבים יחסית חדשים ובמצבר חדש כשמפעילים מערכת שמע סטנדרטים (ללא מגבר סאב וכו') בדר"כ זה לא נורא לשמוע מוסיקה כשהרכב כבוי גם לאורך זמן שעתיים שלוש בכיף.

כדי למנוע נזקים לעתיד, עדיף שלא!

בהצלחה.

צח.

פורסם

יש לי סמארט 2004 ויש לי מערכת עם סאב מגבר ו4 רמקולים (סטאנטרט זה רק 2 רמקולים קדמיים וזהו).

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מכיוון שיש ברכב מגבר, שמיעה ממשוכת של מוסיקה תגרום למצבר להתרוקן!

לכן חשוב להניע מדי פעם את הרכב בכדי לטעון את המצבר או לחילופין, להשאיר את המנוע מונע.

• תוכן חדש...