Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין:

1. 208A-44K-PE.jpg

BG 44K® Power Enhancer

2. 206newRet.jpg

BG Air Intake System Cleaner

3. 210newRet.jpg

BG Fuel Injection System Cleaner

4. או שוב עם ספרי קרבורטורים.

אם יש חומר אחר אשמח לשמוע.

הסיבה היא רעידות בטורים(השתפר מעט אחרי ניקוי עם ספרי קרבורטורים-אבל עדיין נתון לשיפור).

תודה מראש

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

שלום רב !

אל תתלבט קרא כאן :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=177990

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כן קראתי את זה כבר בעבר, השאלה אם החומרים שציינתי טובים יותר או פחות או שבכלל לא?

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

קראת גם את התגובה האחרונה (של דניאל)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז בעצם לא תעזור לי האינפוזיה?

מה כן אפשר לעשות אם ככה?

מה לגבי הלינק "איך לבצע אינפוזיה"? לפי התגובות זה עוזר.

פורסם

כדי לנקות סעפת יניקה, בית מצערת ושסתומים יש להשתמש בחומר BG Air Intake System Cleaner.

לידיעתך כי החומר הזה נועד לשימוש עם ערכת ניקוי יעודית, בעלת מיכל לחץ, ווסת, צנור גמיש ודיזת תרסיס.

פורסם

האם אפשרי לבצע ניקוי גם למזרקים באותה השיטה כמו בתמונות שבלינק הראשון(טיפטוף החומר לפרפר ב 3000-4000 סל"ד)?

אני פשוט מעונין לעשות ניקוי כללי ויסודי לרכב.

פורסם

לא ניתן. כדי לנקות מזרקים יש לשפוך תוסף למיכל הדלק, להתחבר עם מיכל לחץ מווסת לצינור ההזנה של המזרקים או לבצע ניקוי מחוץ לרכב בשיטה אולטראסונית.

פורסם

האם למישהו יש את המכשיר לביצוע ניקוי המזרקים\ יכול לעזור לי בביצוע?

9210LBC.jpg

BG 9210 Inject-A-Flush® Apparatus

• תוכן חדש...