Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שבוע שיפצתי את גיר אוטומטי במזדה לנטיס ( אחרי חדירה של המים לגיר היו "בעיטות" בזמן העברת הילוכים ).

כרגע אין לי "בעיטות" ובגדול אוטו נוסע טוב , אבל שהאוטו קר , בבוקר יש השיעה בין העברת הילוכים במהירות נמוכה.

הרגשתי את מיד אחרי התיקון . שאלתי על זה את המוסכניק הוא אמר שבגלל שהכל חדש יש השעיה וזה ישתפר עם הזמן ( נירא לי קשקוש )

בעיה נוספת האוטו רועד (גם שגיר ב N ). אז האם עדיין יש בעיות בגיר? מה יכול לגרום לאוטו לרעוד ?

פורסם

שמתי לב שאוטו רועד בגלל טורים נמוכים . שאותו קר הטורים בסביבות 800 אבל שמתחממם הטורים יורדים מתחת 500 בשאוטו לא נוסעה גם ב N (אני מפעיל מזגן כדי לעלות טורים ואין רעידות) .

לכן השאלה שלי האם גיר לא תקין יכול לגרום לתופע הזאת .

אם זה לא גיר מה יכולה להיות הבעיה ? האם כדי פשוט לעלות את הטורים או לעשות בדיקה למחשב ?

דרך אגף פעם היתה לי בעיה שהאוטו לא סחף ניקו לי חישן (נרא לי חישן אויר) והכל הסתדר

פורסם

שלום אסתר.

באופן כללי את/ה לא ממש ברור/ה,לא ציינת דגם לנטיס/שנה.ואם בעיית הסל"ד היתה אף טרם שיפוץ הגיר.חזרי/ור למוסך המשפץ כמו שהציע דניסאן.

סליחה,אבל אני חייב משהוא קטן.

השעיה = השהיה.

בשאוטו לא נוסעה ???

אני מפעיל מזגן = לא קוראים לך אסתר ?

דרך אגף = דרך אגב.

נירא = נראה.

סחף = סחב.

ועוד.

בהצלחה.

פורסם

יכול להיות שהבעיה מהגיר או מכיוון הטורים

אבל בנוסף אני ממליץ, לבדוק עודף שמן במנוע!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

בדקתי שמן גיר ומנוע . אין עודף של שמן גיר . שמן גיר יש עודף , סנטימטר אחד יותר מסימן FULL .

בגדול אני יודע שעודף שמן זה לא בריא ( יש יותר מדי לחץ ) .

אבל האם סנטימטר אחד יותר במדיד זה מסוכן ? ואיך זה יכול להשפיע לרעידות

תודה

( לגבי שאלות :אני גבר אסתר זה שם הבת שלי . ואני מתנצל על העברית שלי . ככה שלומדים עברית רק 6 חודשים באולפן )

• תוכן חדש...