Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום אחד הרכב התחמם לי.

אז הלכתי למוסך, נמצא צינור מים קרוע -> הוחלף.

המוסכניק טען שצריך גם לנקות רדיאטור, סירבתי בזמנו (400 ש"ח נראה לי מוגזם).

לאחרונה שמתי לב שאחרי נסיעה ארוכה - ארוכה מאוד (למעלה משעה של נסיעה רצופה בפקקים) הרכב מתחיל להתחמם.

אני מפעיל חימום בתוך האוטו ומייד הטמפרוטורה שלו צונחת.

עכשיו, שפתחתי את המיכל מים (מים ירוקים בלבד כמובן) התחילו להשפך המון מים החוצה עם אוויר כמו בג'קוזי.

חזרתי למוסך, הואמ אמר שוב "צריך לנקות רדיאטור" זאת הבעיה שלך.

באמת ייתכן שזאת הבעיה?

או שיש לי בעיה בראש מנוע?

פורסם

פתחת את הפקק של הרדיאטור כשברכב חם?!

ואתה יכול לראות או להישתמש באצבעות?!

פעם אחרונה שראיתי מישהו עושה את זה פרץ לו סילון של מים ירוקים ישר על הפרצוף (כמעט - אינסטינקטים מהירים...) וזה לא ממש הפסיק עד שלא נישארה טיפה של מים ברדיאטור...

בכל אופן, אם אחרי התחממות כזו, או אחרי כל נסיעה של יותר מחצי שעה, אתה נוגע בצינורות של הראדיאטור (זהירות חם!!!!) הם נפוחים, ואי אפשר ללחוץ עליהם?

האם, כשהרכב מיתקרר (או שהוא קר) ואתה פותח את הפקק של הרדיאטור מניע את הרכב ומותן גז, האם אמה רואה זרימה של מים? האם יש בועות? האם יש הרבה?

אחרי שהרכב מיתחמם (ואחרי שסגרת את הפקק) תעביר יד על הרדיאטור (זהירות חם!!!) ותראה האם יש נקודות קרות, האם יש הבדלי טמפרטורות?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בקשר לניקוי רדיאטור, אם 200 ש"ח נראה לך מחיר סביר ואתה גר באיזור נס ציונה, יש מוסך שאני יכול להמליץ לך עליו בה"פ (אלא אם מותר לפרסם את שמו כאן - מנהלים).

• תוכן חדש...