Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעוניין לשדרג את הפיאט פונטו 1.3 המצ'וקמקת שלו, התקציב הוא 15k והדגש הוא רכב חסכוני שנראה טוב,נוח ואמין.

רק ידני, כרית אויר אחת לפחות חובה!, נוחות נסיעה ומושבים, רצוי 3 דל' בעל מראה ספורטיבי.מנוע 1.6 לפחות, ושצריכת הדלק לא תהיה גבוהה מ1-11 במקרה הגרוע ביותר, חלקים זולים.

306 מהנה מאוד לנהיגה (ע"פ קריאה בפורום) אבל הסבירות למצוא 306 3 דלתות הוא ממש נדיר וגם האמינות של תוצרת צרפת מותירה חשש מרכישה.

106, קל מאוד למצוא בגירסאת ה3 דלתות, לא מעוניין בדגמי הראלי מהמודל הישן, אבל בתקציב ניתן להשיג את הxsi, ב106 xsi זה רמת גימור או שזה קשור למנוע? מה ההספקים? מה לגבי אמינות?

בכלל יש איזה שהוא הבדל משמעותי בין 106 ל306 חוץ מההבדל בגודל? (שמדובר בשנתון זהה)

מיצובישי קולט, יפנית 1.6 נראית טוב, נוחה, האופציה המושלמת? או שיש מגרעות?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

על ההבדלים בין 106XSI ל106ראלי תוכל לקרוא בארכיון הפורום. יש טונות של מידע ודיונים בנושא.

בשורה התחתונה - אחרי כל כך הרבה שנים בכביש הישראלי ההבדלים בינהם קטנים עד כדי זניחים. לך על זאת שמצב טוב יותר.

הקולט היא גרסא מקוצרת של הסופר-לאנסר. היא אולי נראית "ספורטיבית" אבל בזה מסתיים כל הקשר שלה לספורטיביות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי הקולט זה ידוע שהיא באה מסופר לנסר, מראיית המבט של חבר שלי "הספורטביות" בקולט חוץ מהמראה שלה הוא בכך שזה סופר לנסר קלת משקל.

פורסם

אני מתאר לעצמי שהרבה אנשים דלי תקציב (ואני ביניהם...) יצליחו למצוא ספורטיביות ברכבים שלעיתים רחוקים מאוד מספורטיביות מבחינה מקצועית. אני הצלחתי פעם אפילו למצוא ספורטיביות ו"ראליות" ברנו 19 1994 1.4L ידנית.

לכן אני חושב שקולט ידנית ועדיף שמורה היא אופציה טובה מאוד. רכב אמין מאוד, עלות אחזקה סבירה, וספורטיביות במידה מסוימת (בידנית). יש לי חבר שכבר החליף 3 קולט בשנים האחרונות (כל פעם התקדם ב- 2-3 שנים), הוא מאוד נהנה מהן, והן כמעט לא ראו מוסך.

שים לב שהרבה מוכרים של קולט חושבים שהם מוכרים למבורגיני, ונסחפים במחיר. דאג שחבר שלך לא יצא פראייר. קצת סבלנות והוא ימצא משהו טוב במחיר שפוי.

פורסם

נשמע לי שהחבר שלך רוצה לקנות את הפיאט בראבו שלי (:

1.6 עם מומנט בסלד נמוך , 3 דלתות , עיצוב שעדיין לא נס ליחו , מהירה וחסכונית

תודות למשקל נמוך וגיר ידני .

הבעייה שקשה למצוא כאילו לא קרועות יד עשירית , שצעירים לא ליפפו אותן

סביב עמודי חשמל , כמו כן אל תצפה לאמינות יפנית וחסכון של מנוע 1.2 ,

או להתנהגות כביש כמו של מכוניות חדשות יותר .

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

הבעיה בפיאט בראבו אצל חבר שלי, חוץ מהעובדה שזו פיאט ומהתרשמות קודמת עם מוצרי היצרן הוא לא היה מרוצה, הבראבו חלשה משמעותית מהקולט.

פורסם

מיצובישי קולט רכב נחמד רחוק מלהיות ספורטיבי.קח בחשבון שצריכת דלק זה לא הצד החזק של מיצובישי.

פורסם

לא פיאט אבל קרוב,

אלפא 145/146 תיכנס בתקציב ותיתן גם ערך מוסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא פיאט אבל קרוב,

אלפא 145/146 תיכנס בתקציב ותיתן גם ערך מוסף.

עידן

זה פחות או יותר פיאט, בעיות של מערכות קירור וכו'.

הפיאט בראבו במנוע 1.4 כמה דלק "אוכלת"? ולאיזה מנוע המנוע שלה זהה?

פורסם

בעיות קירור ב146?

ה146 אצלנו כבר כמעט שנה שלמה. חוץ מטיפולים כמו החלפת משאבת מים, פלאגים הרכב מפגין אמינות גבוהה.

יש לרכב התנהגות טובה מאוד, הגה מאוד מדויק וקצר, צליל מנוע מדהים לדעתי ועיצוב מעולה.

JEP.

פורסם

כנראה הבחור מחפש רק מראה כמו ספורטיבי.

לאלפא יש ערך מוסף שלבראבו ושות' בחיים לא יהיה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזה ערך מוסף אנחנו מדברים עליו בידיוק?

הוא לא באמת מחפש רכב ספורט ש"יאכל" לו את הכיס, הוא מחפש רכב נפוץ עם נטייה ספורטיבית שיהיה אמין.

• תוכן חדש...