Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי 106 לא מתאים בשיל החבר שלך, תחזוקה של צרפתיות יכולה להיות עסק ממש לא זול בוודאי לא דגמים שעברו המון ידיים וצעירים.

פורסם

אז כנראה שזה קולט לא?

למי שהציע לקנות אימפרזה ולהוסיף ספויילר יש פה בפורום שרשור טרי על איזה בחור שעשה פרוייקט הסבה קוסמטית של גרנד לאונה לאימפרזה טורבו, את האמת לא חסר אנשים שעשו את זה.

השאלה האם גרנד לאונה 1.6 גיר ידני לעומת קולט 1.6 ידני מהווה "איום"?

האם הגודל והמשקל שלה מהווים הרגשה של רכב פחות סוחב? וצריכת הדלק איך היא?

פורסם

דני צר לי להגיד לך אבל זה די נראה שננעלת על 2 דגמים שאתה רוצה ולא פתוח להצעות.

אין בכלל מה להשוות את כל אגודת הרכבים המשפחתיים (בגרסאת האטצ'בק) כמו הקולט לאלפא שהוצעה פה.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

ממליץ בחום על 106XS 1.6 98 ,רכב מעולה,זריז אוחז ובעל מראה שובב וספורטיבי.

מבחינת אמינות,במישור המכאני לא היו לי אף פעם תלונות,במישור החשמלי-סבלתי פה ושם מבעיות מתגים ששבקו חיים אבל זה ניסבל כתמורה למה שמקבלים,אוטו נוח,זריז שיודע לפנות כמו שצריך.כמובן שאני מדבר על הגירסה הידנית בה נהגתי כשנתיים ,למי שזרק כמה מילים על אחזקה יקרה,הרכב בעל האחזקה העלובה ביותר שיצא לי להחזיק,אחזקה שמסתכמת בעלויות של "במבה וביסלי"..ממליץ בחום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כמו כל מתרגש חדש שנגמר לו המלווה גם אני עברתי את זה

עברתי כנראה את כל האופציות שמשלבות מראה ספורטיבי עם דגש על התנהגות ספורטיבית

על הקולט וההונדות דילגתי. אם לא כולן, אז רובן חרושות בצורה מטרידה. בנוסף ההתנהגות הספורטיבית היחידה שיש שם זה בקו ישר.

הבראבו לכל אחת שיש לה סאנרוף יש שם המון חלודה, עם גירוד קטן של האצבע אתה תזכה לראות את אותה החלודה מסביב לכל הסאנרוף. הפלסטיקים בכל רחבי האוטו מתפרקים לגמרי, או שהם בדרך להתפרקות.

בגדול מה שהתאים לי זה או 106/205 שמטופלת כראוי ולא תעשה בעיות על יתר מידה. מקסימום קח כל אוטו קנה 4 ג'אנטים סינים עם פס שחור, שים קלוברים להמנכה, תדביק איזה ספויילר וסע לשלום.

פורסם

מה זה zm?

לגבי הxsi חיפשתי ולא ממש מצאתי את ההבדל בינה לבין הראלי, אשמח לעזרה או לתת לי בנקודות את הבבדלים ביניהם לאחר השנים.

(כגון איבזור כוח שילדה וכו')

פורסם

אם חברך מתכוון לקנות רכב מלפני שנת 98', דע לך שגם אם יש כריות אוויר (אחת או יותר) ברכב, סביר להניח שהן כבר לא פועלות, שכן תוקף כריות אוויר הוא באזור ה10 שנים. המעטים שיודעים זאת, לא טורחים להחליף אותן מכיוון שמדובר בהוצאה כבדה מאוד, שבמרבית המקרים לא משתלמת לבעלים.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
ממליץ בחום על 106XS 1.6 98 ,רכב מעולה,זריז אוחז ובעל מראה שובב וספורטיבי.

מבחינת אמינות,במישור המכאני לא היו לי אף פעם תלונות,במישור החשמלי-סבלתי פה ושם מבעיות מתגים ששבקו חיים אבל זה ניסבל כתמורה למה שמקבלים,אוטו נוח,זריז שיודע לפנות כמו שצריך.כמובן שאני מדבר על הגירסה הידנית בה נהגתי כשנתיים ,למי שזרק כמה מילים על אחזקה יקרה,הרכב בעל האחזקה העלובה ביותר שיצא לי להחזיק,אחזקה שמסתכמת בעלויות של "במבה וביסלי"..ממליץ בחום.

תומך באסף.

רכב מומלץ מאוד, גם ה 1.4 נוסעת לא רע יחסית לגודלה.

פורסם
תודה רבה על המידע, אבל קיים דרך לדעת אם הכרית פעילה או לא?

נדמה לי שבאזור תא הכפפות רשום תוקף התפוגה.

אם לא, וזה חשוב לך לברר (וטוב שכך), אני מניח שאפשר לפנות ליבואן או ליצרן לקבלת מידע.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...