Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שינוי תצורת גלישה (חייגן/ללא חייגן) מתבצע קודם מול הספק,לאחר מכן הספק שולח "קבצים" וזה מתעדכן בהוט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא כבר חיבר את המודם ישירות ולא היו ניתוקים לכן הבעיה לא בתשתית עצמה אלא כנראה ביכולת של הראוטר להתמודד עם צורת החיוג.

שווה לך לנסות להגדיר את הראוטר על PPTP, כשלב אחרון לפני מעבר לMPLS.

ד"א, אם הבנתי נכון ואתה ב013 - השירות כרגע ירד לצורך תחזוקה ולא מעבירים לקוחות לחיבור ללא חייגן. אמור לחזור בשבועות הקרובים.

דבר איתי אם אתה צריך עזרה עם ההגדרות / שרתים וכו'.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

כרגע לצורך פתרון הבעיה אני עם שני ספקים, אקספון ופרטנר.

הבעיה היא ללא ספק בנתב, האם אני יכול להגדיר חייגן MPLS לבד ללא סיוע בשינוי הגדרות מצד הספק \ ספק תשתית?

מה לגבי PPTP? הספקים אמרו לי להשאר עם L2TP.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

MPLS = חיבור ללא חייגן, ואין יותר מדי מה להגדיר בשיטה הזו, מצדך.

המשמעות שלה היא שהנתב מקבל מהמודם כתובת IP קבועה וחיבור פעיל לאינטרנט, הנתב לא מחייג לשום מקום אלא משמש כגורם פסיבי (מקבל את התקשורת מהמודם ומעביר אותה הלאה לשאר המחשבים).

ע"מ לעבור לחיבור ללא חייגן הספק שלך צריך לשלוח בקשה להוט, כמו שdabab אמר, והם מבצעים את השינוי.

יכול לקחת עד 72 שעות, אלא אם לנציגים יש אפשרות לעשות שיחת ועידה - ואז זה במקום.

לגבי PPTP - אין הרבה הבדל מL2TP, אאל"ט זה מסתכם בהבדלים בין רמת האבטחה של ההתקשרות עצמה לטובת L2TP.

יש ראוטרים שלא תמיד עובדים טוב עם אחת מהשיטות (וגם עם שתיהן), לכן מומלץ לנסות את השיטה השנייה.

פורסם

טוב חברים,

הבעיה היא בוודאות בראוטר.

HOT תומכים בחיבור PPPOE אבל שני הספקים אליהם אני מחובר (פרטנר ואקספון) אינם עובדים עם חיבור כזה כשמדובר ב- HOT (אם התשתית היתה בזק המצב היה שונה).

לא נותר לי אלא לרכוש נתב חדש.

איזה המלצות יש לכם לנתב עדכני עד 300 ש"ח?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יש לי כבר כמה חודשים טובים אדימקס ES-3208P, חיבור ל-8 יציאות. עד היום לא היתה איתו שום בעיה, והוא יודע להסתדר גם עם כבלים מוצלבים וגם עם ישרים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סיפור קטן שחוויתי על בשרי בסופ"ש האחרון.

אני מחובר כבר הרבה מאוד זמן דרך תשתית HOT ו 012 עם נתב EDIMAX מדגם BR-6216MG, אין ניתוקים והכל תקין מוריד המון ומחוברים שני מחשבים ניידים כמעט תמיד.

אופן החיבור הוא L2TP.

חברה שלי ביקשה ממני שאני אגדיר לה נתב דומה רק עם אנטנה אחת ואז התחיל הבלאגן ניתוקים כל כמה דוקת.

אחרי שיחה עם 012 המליצו לי לעבור לשיתת העברת מידע PPTP והכל בין רגע הסתדר.

אז ראשית כל אני ממליץ על הנתב הבא:

http://www.bernard.co.il/Product.asp?productid=610

קצת יקר אבל שווה את זה.

דבר נוסף לנסות לעבוד בPPTP (אם אתה צריך את הIP עדכן כאן).

מקווה שעזרתי.

פורסם

קודם כל, לשתי החברות (הוט ובזק) יש "מוצרים" טובים - הכל תלוי איפה אתה גר ומה איכות התשתית באזור שלך.

לגבי הראוטר - אדימקס הוא טוב, ראוטר עממי ואמין יחסית.

אני באופן אישי ממליץ על לינקסיס, סוס עבודה שמערכת ההפעלה שלו היא לינוקס (מה שמסביר את היציבות).

מה שאני מכיר (יש לי) ויודע להמליץ עליו זה הWRT54G לסוגיו (GL,GS,G-TM וכו')

אם אתה צריך תקשורת מהירה יותר בתקן N (העברת נתונים של עד 300MB בקווי ואלחוטי)- אז אני לא יודע אם הלינקסיס החדשים עדיין טובים.

עבור המשתמש הממוצע אני מניח שמספיק אדימקס. רק לא LevelOne/TPLINK ושאר זבל סיני.

פורסם

+1 לינקסיס.

מה שמסביר את היציבות זה BY CISCO.

אלעזר בפעם האחרונה שכתבתה לא היה לך אינטרנט בכלל ...

אודי A4

דימה.

פורסם

ממליץ על EDIMAX ובנוסף אם אתה נשאר בתשתית של הוט אל תקנה DLINK כי זאת אחת הבעיות שהיו לנו כשעבדתי בתור מתקין.

כמעט כל שבוע בישיבות הזכירו לנו שלא מחברים DLINK, הוראה מההנדסה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...