Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכם.....

יש לי רכב מסוג דייהטסו שרייד ונדלקה לי נורה אדומה שמראה לי סימן קריאה .....לכל התוהים אני לא מתכוון לנורת האנדברקס אלא מופיע לוגו של סימן קריאה.....בתחילה היא הייתה נדלקת לעיתים רחוקות ונכבית , עכשיו היא דולקת קבוע....... בדקתי שמן ברקסים ולא חסר ומה גם שעשיתי בדיקת בלמים לפני טסט לפני חודש וחצי וגם העברתי אותו....... השאלה שלי היא ממה זה נובע מאחר ואני מצליח ליסוע אך הפחד שלי זה עניין של זמן.............. אנא עיזרו לי ........

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

ראשית המנע משימוש מיותר ומוגזם בשלוש נקודות.... !

שנית במידה ולא חסר נוזל בלמים, במיכל האגירה של משאבת הבלמים, סע בזהירות למוסך שטיפל לאחרונה בבלמים, כדי לבדוק מגעי חשמל רופפים מקצרים, בידית בלם יד ובמצוף הנמצא במיכל האגירה של נוזל הבלמים, או בחוט המחובר לדיסקיות הבלם, שאמור להזהיר מפני שחיקת יתר שלהם.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...