Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר לקנות את הדבר הזה שבודקים איתו לחץ אויר בגלגלים?

יש את זה בהום סנטר? וכמה זה עולה בדיוק?

מצטער אם שאלו את זה כבר, אבל לא יודע איך קוראים לזה בשביל לחפש.

אגב מה הלחץ בצמיגים של דייהטסו YRV 02? יש פה אחד שיש לו תרכב הזה, אם מישהו יודע שיגיד בבקשה.

עדין אין לי תספר רכב כי הרכב של אח של.י קניתי ממנו והוא צריך להביא לי תספר אבל הוא בעצמו לא יודע בדיוק. אז אני צריך לדעת בדיוק כמה.

תודה מראש

פורסם

תכנס ל"אוטו דיפו", יש להם כמה סוגים.

המחיר סביב 50-70 ש"ח.

בדקת על הדופן הפנימי של דלת הנהג, אולי יש שם מדבקה עם הלחצים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה רוצה לדעת מהו הלחץ כרגע אצלך בצמיגים, אתה פשוט הולך לתחנת דלק ומחבר את המשאבה לצמיג לפני שהמשאבה מתחילה למלא אוויר, באותו רגע יוצג על המסך את הלחץ של הצמיג כרגע.

קובי

פורסם

רק שתדע, שהשעונים בתחנות דלק לא מדוייקים בכלל, במיוחד אלו היותר ישנים.

יש הבדלים של 5-10PSI בין התחנות השונות.

אם כבר, אז תלך לתחנת דלק חדשה, שנפתחה לא מזמן, שם יש סיכוי טוב, שהשעון מראה לחץ נכון.

פורסם

תודה לכולם אני יבדוק אם רשום בדלת

וכשהחלפתי צמיגים אז אמרו לי שהלחץ אויר זה 31 אבל אני לא רוצה להסתמך עליהם בכל מקרה הם ניפחו לי ככה

ואחי אמר שהלחץ 27-29 אז אני רוצה להיות בטוח

פורסם

אם יש לך גלגלי 13 אינץ' - 33PSI קדימה ואחורה.

אם יש לך גלגלי 14 אינץ'- 31PSI קדימה ואחורה.

הנתונים מאוטודאטה.

• תוכן חדש...