Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ברשותי יונדאי לנטרה 96 אוטומט

אתמול התחילה בעיה של הגיר הוא מעביר לי הילוכים רק מראשון לשני וחזרה

לא מוכן לעלות להילוך שלישי

הלכתי עכשיו למוסך הרגיל שלי שאני עושה בו טיפולים (לא מוסך גירים וכדומה)

והוא אמר שיש בעיה בגיר וצריך להחליף או לשפץ (מבלי לראות כלום!) אמר שיתן הצעת מחיר בהמשך היום אני מחכה לתשובה ממנו אבל הוא אמר שזה כנראה כמה אלפים

עוד הצעת מחיר טלפונית קיבלתי ממוסך שפשוט מצאתי בגוגל שטוען שהוא משפץ גירים מאזור תל אביב

הציע לי 4500 + מעמ

מה עושים?!? ולמה כולם ישר קופצים ואומרים שזה כזה יקר מבלי לראות מה הבעיה? ומה קורה אם פותחים את זה ומגלים שזה כולה חלק של מאה מאתיים שקל ? למה המחיר כזה גבוה בלי לדעת בכלל במה מדובר?

מקווה שתעזרו לי ותציעו לי מה לעשות

תודה ויום טוב

אלדר

פורסם

גם אם התקלה בתוך הגיר הנה של חלק זול, אז יש עלות יקרה של העבודה.

תאר לך מה תעשה אם רק יוחלף איזה חלק בודד שהתגלה פגום וכעבור זמן קצר תהיה תקלה אחרת בגיר (החלקה לדוגמא) שנובעת מבלאי של דיסקיות בגיר, רוב הסכויים שתבוא בטענות למכון המשפץ ובתביעות לתיקון חוזר.

מכלל יקר לא מתקנים, פנימית, נקודתית בלבד.

יש גירים שבהם יש תקלות חיצוניות של חיבורי חשמל, חיישנים וכו' ואז מאתרים תקלות אלו ומחליפים רק החלק החיצוני הפגום

וראה דוגמא יפה כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=290899

בברכה - רפי לין

פורסם

רפי בדקתי את הלינק ששלחת לי

יש לי בעיה דומה ביותר

חשוב לציין שאכן נכנסו לי מים לתיבת ההילוכים עקב שיטפון ברחוב שלי

כל הרכב שלי הוצף במוסך אמרו שהגיר לא נראה רטוב

אבל כנראה ששכחו לגמרי מהתיבת ההילוכים שכוסתה לגמרי במים

האם זה יכול להעיד על בעיה יותר קלה מאשר "צריך להחליף גיר 5000 שקל!"

?

פורסם
רפי בדקתי את הלינק ששלחת לי

יש לי בעיה דומה ביותר

חשוב לציין שאכן נכנסו לי מים לתיבת ההילוכים עקב שיטפון ברחוב שלי

כל הרכב שלי הוצף במוסך אמרו שהגיר לא נראה רטוב

אבל כנראה ששכחו לגמרי מהתיבת ההילוכים שכוסתה לגמרי במים

האם זה יכול להעיד על בעיה יותר קלה מאשר "צריך להחליף גיר 5000 שקל!"

?

צהריים טובים..

אם אתה מעיד בעצמך כי נכנסו מים לגיר כתוצאה משיטפון ברחוב שלך אז דע לך כי במידה ויש לך ביטוח מקיף לרכב ישנו כיסוי של הביטוח בכל מה שנוגע לנזקי טבע ובין השאר שיטפון או אפילו שלולית אשר מקלקלים את הגיר וגורמים לך לתקלה שכזאת מה שאומר שיש צורך לידע את הביטוח על מנת שישלחו שמאי שיאמוד את הנזק , בדיוק כמו שקרה לך קרה לחבר טוב שלי לפני שלושה ימים והוא עשה בדיוק את מה שכתבתי כנ"ל.

לאחר אומדן הנזק אולי תצטרך לשלם השתתפות עצמית בסך של 10%-20% מהסכום הכולל.

קח בחשבון שמדובר בהוצאה כוללת של כ 4000-6000 ש"ח עבור גיר משופץ, חדש מיבוא (כנראה לא מקורי) או אפילו שישפצו את הגיר הקיים ברכב שלך.

עצה שלי במידה ואתה פונה לביטוח נסה להתעקש על מכון גירים שאתה מכיר או שהפנו אותך ואל תפנה למכון שהביטוח שולח אותך

במידה ותרצה המלצה למכון גירים באזור המרכז (אחד שכבר טיפל בגיר של הרכב של אמי גם כן יונדאי לנטרה 96 )אשמח לתת לך בפרטי.

אל תגביל את עצמך מבחינת בחירת מכון הגירים לאיזור נתניה בלבד אל תשכח שגם מגיע לך גרר חינם מהביטוח במידה והרכב נוסע בצורה בעייתית

קח בחשבון גם שבמידה ותיהיה תקלה חוזרת בגיר תרצה שהמקום יהיה יחסית קרוב על מנת שתוכל לגשת למקום בצורה מהירה.

פורסם

לפי תיאור התקלה, לא בהכרח שהבעיה היא בתוך הגיר.

יכול להיות להיות שהבעיה היא חשמלית והגיר מכניס את עצמו לMODE חירום ולכן לא עולה מעבר להילוך שני.

אם הבנתי נכון, אתה באיזור השרון.

אני ממליץ להיכנס לבדיקה במוסך מורשה יונדאי נירון מוטורוס בחדרה.

שם תקבל בדיקה מקצועית אמיתית כדי לדעת אם הבעיה בתוך הגיר או לא.

תפנה ליריב, איש השירות של יונדאי במוסך.

• תוכן חדש...