Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים מגמגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני חדש פה , אז קודם כל שלום ושיהיה לנו אחלה חורף גשום ובטוח ובלי שייגמר המצבר אינשאללה.

לעינייננו, ברשותי מזדה 3 2007 , ומסתבר שיש לה תופעה מענינת

כשקיבלתי אותה הפנס הקדמי היה נדלק רק אם נתתי לו אחת.

נכנסו בי מאחורה , תיקנתי, ואח"כ הפנס האחורי היה מתעורר רק אם קיבל קטנה

החלפתי מנורה בפנס האחורי והקדמי, ולאחר יום יומיים הפנס הקדמי שלידו החליט לגמגם .

מה קורה פה ?

דרך אגב אני צריך לעשות טסט , אני יכול לתת מכה לפני והכל יעבוד , אבל האם יש פתרון לנושא או שאני עתיד להחליף מנורות לעד?

(מדובר בפנסי האורות הרגילים - לא גבוהים ולא חניה או ברקס)

פורסם

יש בעיה של מגעים בין הצמה מהרכב אל המנורה הראשית, כנראה שצריך להדק אותם מעט, זה בדרך חוטים עם זכר ונקבה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ערב טוב.

קודם כול ברוך הבא.

לפני שאתה פותח שירשורים ענה קרא את הנחיות הכתיבה בפורום.

תשתמש בסימני פיסוק ובמילים מובנות, למען כך שיוכלו להבין את הבעיה שלך יותר בקלות.

אני אישית לא הבנתי מה בידיוק הבעיה שלך באוטו, אך זה נשמע כמו בעית מגעים.

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

למנורה יש שעות עבודה מקובלות, בדר"כ כאשר נורה אחת נשרפת הנורה השניה תישרף בזמן קצר לאחר מכן כיוון ששניהם עבדו אותו הזמן.

תחליף גם את הנורה השניה.

בעת ההחלפה שים לב אם המחבר השחור אינו שרוף גם הוא יכול להוות בעיה.

פורסם

אם תשתמש בחיפוש תוכל למצוא גם הסבר חביב של nisanhazazi על למה הנורות עובדות אחרי מכה או 2 :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

לא מצאתי את השרשור של NISANHAZAZI .

אני ינסה להחליף גם את המנורה השניה ונראה אם יש בעיה בחיבורים .

תודה על התגובה הסופר מהירה

פורסם

כפי שכתבתי קודם עכשיו הוספתי לך תמונה שתבין יותר טוב, שים לב בתמונה יש מחבר שחור יש לו נטיה מהתחממות יתר ליצור מגעים לא טובים זו אומנם תופעה לא שכיחה אך היא קיימת אז כאשר את מחליף את הנורה תבדוק אותו חזותית.

ללא שם.JPG

• תוכן חדש...