Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך 8 גיגה שתופס ה PAGEFILE , שזה פי 2 מהזיכרון RAM שלך. ולא - אין אפשרות למחוק את זה (כמובן שיש, אבל זה לא מומלץ וגם ככה יש לך מעל 200 פנוי אז למה ?) הקובץ הוא קובץ מערכת ולכן לא תראה אותו (HIDDEN)

פורסם

לא נשמה סביר שחברה כמו דל מבטלת אחריות במקרא כזה.

אם זה נכון אפשר לתבוע אותם.

אודי A4

דימה.

פורסם
שים לב שברגע שתתקין WIN 7 או כל מע' הפעלה אחרת שלא הגיעה עם המחשב, תאבד את האחריות ל 3 שנים של DELL.

אתה טועה ומטעה, אין שום קשר למערכת ההפעלה. האחריות ניתנת לחומרה בלבד, ההתקנה של מערכת ההפעלה היא

א. על אחריות הלקוח

ב. אפשרית להתקנה מהדיסק המקורי של DELL שמגיע עם התקנה מיוחדת המתאימה למחשב וכוללת את כל הדרייברים.

האחריות לא תפוג אם תשנה מערכת הפעלה.

גילוי נאות, עבדתי 3 שנים ביבואנית דל בארץ.

פורסם

אכן אתה צודק דברתי גם עם dell ואין שום קשר לאחריות .

מה שכן בדקנו רק שאני יכול להתקין win 7 במחשב כי יש להם כמה דגמים שאי אפשר להתקין עליהם ככה לפחות אמר לי הטכנאי שלהם.

בכל אופן אין שום בעיה עם האחריות, אני רק מאבד את האחריות אם במקרה יש לי בעיות במערכת ההפעלה אבל אם משהו מתקלקל אז יש אחריות מלאה.

פורסם

אחריות זה לגבי חומרה כמו שכבר אמרו. דל עוד לא מייצרים מערכות הפעלה.

אם יש לך בעיות במערכת ההפעלה אז אתה אמור לפנות למיקרוסופט :shock: (במידה והתקנת ווינדוס 7)

פורסם

אפשר לשאול איזה דגם של DELL קנית?

אני מעוניין לקנות את ה Studio 1555 עם מעבד P8600 ורציתי לקבל קצת חוות דעת על המחשבים שלהם.

פורסם

חברת DELL היא חברה בין הטובות בתחום אם להוציא את ה MAC, לי יש את הINSPIRION 1525 ואני מרוצה ממנו יחסית.

לגבי השירות אני לא יודע כי לא השתמשתי בו אף פעם. לגבי תקלות שהיו לי : רק סוללה הלכה לעולמה ממש לפני שבוע ונראה לי שבאשמתי כי אני לא מרוקן אותה הוא תמיד בחשמל כמו מחשב רגיל .

שוב אני מתיחס לדגם שלי ספציפית ואת האחר אני לא מכיר.

המחשב הבא שלי?

או MAC נראה מה יהיה התקציב או HP- הMAC טוב יותר הHP מרגיש איכותי יותר בחלק מהדגמים (חומרים חיצוניים ועיצוב לטעמי)

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אולי זה בגלל ההגדרות של סל המחזור?

תבדוק בהגדרות סל המחזור כמה מקום הוא "שומר לעצמו".

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
הוא כבר מצא מה היה הגורם

מה היה הגורם?

והאם לקראת סוף חייה של הסוללה, BATTERY HEALTH הראה שיש סימנים של גסיסה? ( הראה מצב אחר מאשר: " YOUR BATTERY IS PERFORMING NARMALLY" ?

מתעניין כי גם לי יש DELL אמנם INSPIRON 1545 אבל עדיין DELL. :|

• תוכן חדש...