Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לי בבקשה כי אני רגע לפני התחרפנות.

קניתי מחשב נייד של דל עם 320 גיגיה זכרון בהרד דיסק ו4 גיגה זכרון ב-ram למחשב יש מערכת הפעלה vista basic (חרא של מערכת מחליף בימים הקרובים ל-7}.

והתופעה שקוראת לי היא כזאת , אני כמעט לא התקנתי כלום במחשב וכל יום המחשב מעלים לי 2 גיגה בממוצע מהזיכון כרגע נשאר לי פנוי בהארד דיסק בכונן c רק 217 גיגה פנויים מתוך 289 ולא התקנתי כלום כמעט .

מישהו יודע לאיפה הזכרון בורח?

המחשב הוא בן שבועיים ושקיבלתי אותו היה לי פנוי בכונן 268 גיגה מתוך 289

תודה לכולם.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מופעלת אופציית גיבוי איך אני יודע איפה היא כי אני ממש לא מתמצא בויסטה.

ובנוגע למחיצה איך אני יודע אם זה fat32 ?

ואין לי דיסק של ויסטה כי זה מגיע אוטומטית מופעל כבר בתוך המחשב.

בטוח שיש פה משהו שגורם לזה כי עכשיו מחקתי את התוכנת פלאש מהמחשב והוא עוד הוריד לי 1 וחצי גיגה במקום שיפנה לי עכשיו יש לי פנוי 214 זאת אומרת שעוד חודשיים כבר לא יהיה לי ביכלל זכרון {הזוי}.

פורסם

דרך אגב עכשיו נכנסתי לכונן c ובדקתי תיקיה תיקיה ובאמת כמו שחשבתי כל התיקיות שבתוך הכונן שוקלות כולן 29 גיגה אז לאיפה נעלמו עוד 40 בערך אני לא קולט.

פורסם

לא פשוט באחת הגרסאות של מקטפי היה קובץ שהיה גודל לגודל של 100G בלילה.

בכול מקרא תריץ סקאן דיסק אפשר קצר.

אודי A4

דימה.

פורסם

אפילו חשבת שאולי clean disk יפתור את הבעיה אבל גם זה לא יעזור כי אני אוכל מקסימום לפנות 7 מגה בייט.

אין לי מושג לאיפה הזכרון בורח.

יש לי כונן d ששם יש את הקבצים לגיבוי של dell שם יש 15 גיגה שמתוכם תפוס 4 גיגה ושם זה קבוע שם הזכרון לא נעלם.

• תוכן חדש...