Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור ירוק תממן בדיקות מערכת שתגביל אלקטרונית את מהירותן של מכוניות

העמותה תחל בבדיקת היתכנות למערכת אלקטרונית שמסוגלת להגביל את מהירותו של רכב בהתאם לתנאי הדרך

מקור: כלכליסט

האם בעתיד מכוניתכם תגביל את מהירות הנסיעה שלכם? התשובה, על פי עמותת "אור ירוק" היא שכנראה שכן.

עמותת או ירוק תחל בבדיקת היתכנות למערכת אלקטרונית אשר מסוגלת להגביל את מהירותו של רכב בהתאם לתנאי הדרך. כך לדוגמה, על פי הודעתה של אור ירוק, תוכל המערכת לקבוע מהי המהירות הבטוחה עבור מכונית שמגיעה לעיקול בכביש ולהאיט את מהירות המכונית באופן אלקטרוני.

המידע הנדרש כדי "לקרוא" את מהירות הרכב יאוחסן במערכת הGPS של הרכב ויגיע אל הרכב ממשדרים בצידי הדרך. לחילופין מציעה אור ירוק שהרכב יצויד במצלמה הכוללת יכולת עיבוד תמונה המאשרת זיוי של תמרורים בצידי הדרך ו"ידיעת" המהירות הרשומה בהם.

אופנוען

פורסם
לחילופין מציעה אור ירוק שהרכב יצויד במצלמה הכוללת יכולת עיבוד תמונה המאשרת זיוי של תמרורים בצידי הדרך ו"ידיעת" המהירות הרשומה בהם.

כמה מטומטמים הם יכולים להיות?

מצד אחד הגבלה לפי תנאי הדרך ומצד שני לפי התמרורים. בטח לדעתם מהירות של 50 קמ"ש ב 12 בצהריים ביום גשם שוטף ליד בית ספר זו מהירות לפי תנאי הדרך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

העמותה הזו פשוט מוזרה לי.

קודם כל זה נושא כל כך ישן כבר חקרו וחוקרים את זה עדיין לרוב במסגרת תחבורת העתיד.

טוב "אור ירוק" בכלל נהנים מלעשות מחקרים חסרי משמעות וחסרי חשיבה מחוץ לקופסא. חבל שעמותה שהרעיון המקורי שלה היה בריא פשוט הפכה לממסדית.

פורסם
כמה מטומטמים הם יכולים להיות?

מצד אחד הגבלה לפי תנאי הדרך ומצד שני לפי התמרורים. בטח לדעתם מהירות של 50 קמ"ש ב 12 בצהריים ביום גשם שוטף ליד בית ספר זו מהירות לפי תנאי הדרך.

הרעיון הוא לא שהמכונית תיסע במהירות הזאת,הרעיון שהמכונית תוגבל למהירות הזאת.

הבנת הנקרא...

פורסם

אם אתה מדבר על הבנת הנקרא אז

העמותה תחל בבדיקת היתכנות למערכת אלקטרונית שמסוגלת להגביל את מהירותו של רכב בהתאם לתנאי הדרך

ולעניין, אם אתה סומך על שיקול הדעת של הנהג אז אתה לא צריך הגבלת מהירות כזו. ההגבלה באה להגן מפני שיקול דעת מוטעה ואם היא עושה את זה לפי תמרורים אין שום הגנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עם כל הדיבורים על "הון ושלטון", אף אחד לא נתן דעתו על איך קם ארגון במימון פרטי שמכתיב סדר יום לגופי ציבור בשם הפופוליזם וערימות הכסף הזורמות. אף אחד לא שאל את האזרחים אם הם רוצים את הגוף הזה בכיסא הנוסע שלהם, זה פשוט קרה לאורך כמה שנים. זה חורג מגבול הטעם הטוב של לובינג, כל הדרך אל ממשל צללים של ממש.

יואיל נא אבי נאור ויפנה את כספו כי רב לתחומים כמו תשתיות - מי יודע, אולי הוא אפילו ירוויח על הדרך. כרגע, כולנו מפסידים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם אתה מדבר על הבנת הנקרא אז

ולעניין, אם אתה סומך על שיקול הדעת של הנהג אז אתה לא צריך הגבלת מהירות כזו. ההגבלה באה להגן מפני שיקול דעת מוטעה ואם היא עושה את זה לפי תמרורים אין שום הגנה.

עדין לא הבנתי מה הבעיה פה?

הרעיון של המערכת הוא להגביל את המהירות המירבית שהרכב יוכל לנסוע בדרך מסוימת.

אם למשל אתה מגיע לפני עיקול,המערכת תיקרא את התמרורים ותגביל את המהירות ל50.

ז"א שהמערכת לא תקבע את המהירות שהרכב נוסע בה,אלא תגביל את המהירות המירבית שהרכב יוכל להגיע אליה בתנאי דרך מסוימים.

ובלי שום קשר,אני בכלל נגד...

לא חושב שמחשבים צריכים להתערב לנו תוך כדי נהיגה ובטח לא במקרים כאלה.

פורסם

מזלזלים באינטילגנציה שלנו... עוד מעט רובוטים יינהגו במקומנו.

חרטה חרטה חרטה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.

העמותה הזו גורמת לי לתיעוב עמוק המלווה בגירוד בכל בגוף.

שילך מר נאור וימצא לו עיסוקים אחרים, רצוי כאלה שהוא מבין בהם...

פורסם
עם כל הדיבורים על "הון ושלטון", אף אחד לא נתן דעתו על איך קם ארגון במימון פרטי שמכתיב סדר יום לגופי ציבור בשם הפופוליזם וערימות הכסף הזורמות. אף אחד לא שאל את האזרחים אם הם רוצים את הגוף הזה בכיסא הנוסע שלהם, זה פשוט קרה לאורך כמה שנים. זה חורג מגבול הטעם הטוב של לובינג, כל הדרך אל ממשל צללים של ממש.

יואיל נא אבי נאור ויפנה את כספו כי רב לתחומים כמו תשתיות - מי יודע, אולי הוא אפילו ירוויח על הדרך. כרגע, כולנו מפסידים.

plusone.gif

ויתרה מיזו, בשבוע שעבר, ה-28,11 הייתה וועדת הכספים שבה דנו בסוגיה שלנו, סוגיית ביטוח האופנועים.

כמובן שדאגתי להיות שם נוכח ולא רק לצפות בזה בערוץ 99.

כל חברי הכנסת והשרים פה אחד התנגדו לעליית המחירים הלא פרופורציונאלים ודרשו הקפאה עד שנת 2011, (מנגד המפקח לא שם קצוץ כמובן ורץ עם שלו, כן?)

הובא נציג מסויים בשם דן לינק מהרשות הלאומית לבטיחות בדרכים שעובד עם אור ירוק ומסתמך עליהם ואמר:

"מבחינתנו יהיה טוב לכולנו אם לא יהיו אופנועים בכלל בישראל."

זה סוג הרעל שיורד מאור ירוק.

אני במקרה מכיר שם כמה נפשות פועלות וזו ההכתבה שלהם למי שבא איתם במגע, להעלים דו-גלגלי בישראל.

כזו חוסר הבנה ותבונה באנשים שיכולים למשוך בחוטים בישראל זה פשוט בלתי נסבל.

ביום שיגבילו לי את רכבי אלקטרונית זה יהיה היום שבו כל קשר לחופש הבחירה וחירות אבד.

אופנוען

פורסם

אני קורא לנהגי המכוניות ולרוכבי האופנועים להתאגד ייחד ולשבור לכל הרוחות את האנשים האלה שרק המניע שלהם זה האינטרסים! ולא שום דבר מעבר! או לחילופין יושבים שם למעלה אנשים שלא מבינים בגרוש בתחבורה או במוטוריקה!

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
עם כל הכבוד, זה שהבן שלו התפרע עם הרכב שלו ונהרג לא צריך לבוא על חשבוננו.

נמאס מהשטויות שלהם!

צודק ב100%, עם כל ההבנה והרצון הטוב אדון נאור פשוט דוחף את האף שלו לעניינים לא לו.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...