Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספרי הטלפון שלכם- הנייד והנייח, מפורסמים באתר של 144 כל עוד לא ביקשתם חסימה.

מי שלקוח הוט- המספר שלו מפורסם באתר הוט.

אם ברצונכם שלא יתקשרו אליכם עם הצעות מציקות, ואתם לא מבינים איך יש את המספר שלכם- בקשו חסימה לכל המספרים.

דבר שני (ודי אלמנטרי)- התקשרה אליכם רינה מחברת טלסקר או אבי מחברת מכשירי חשמל? נתקו את השיחה. חבל על העצבים ועל הזמן.

ולא, אתם לא יכולים לתבוע אף אחד על שום דבר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2379144&postcount=7

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בשביל לעשות חסימה אתה צריך לשלם לבזק ממה שידוע לי.

אז אתה צריך לשלם כדי של יטרידו אותך? מחר גם תחזיק שומר אישי כדי שימנע מאנשים ברחוב לתת לך פלייר פרסומי או כאלה שבאים אליך ואומרים לך "אח שלי רוצה לקנות? יש לי דברים טובים".

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין תחליף לפעולה מונעת. במילים אחרות,

אם לא עונים לשיחות כאלה מהרגע שמחליפים טלפון (במעבר דירה, למשל),

לא נכנסים לשום "רשימת תפוצה". חוץ מ-2 הודעות מוקלטות ואולי נציג אחד,

לא התקשר אלינו שום יצור כבר שנתיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ואיך תדע למי לענות ולמי לא? אתה הרי עונה גם למספרים שאינך מכיר כי אולי מישהו מחפש אותך ולא כדי למכור לך שקר.

דוגמה קטנה מהשבועיים האחרונים

התקשרו לפה מקידומת 02 ולא עניתי (אין לי כלום באזור הזה), המשיכו להתקשר לא מעט ולכן חשבתי שמדובר במישהו שמחפש אותי ולא כדי לדחוף לי משהו אז עניתי.

ניסו להתרים אותי לאיזה משהו, וכששאלתי מאיפה להם המספר שלי, אמרו לי מהספר טלפונים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברור שאין מה לעשות עם הדוגמה שתיארת.

אני מתכוון לבלגן שמתחיל ברגע אתה מחליט לתרום -

מבינים שאתה "פילנטרופ", ויאללה, לחלוב! במרץ!

שנוררתי, שנוררת, שנוררנו. גועל נפש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...