Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הבוקר קרה לי קטע מוזר,

הנעתי את הרכב לאחר יומיים שמתי על DRIVE והתחלתי לצאת מהחניה וליסוע,

לאחר שיצאתי מהחנייה אני מרגיש שאני לא יכול ללחוץ על הגז והרכב התחיל לרעוד בצורה מוזרה.

אומנם ההילוכים נכנסו R, N, D אבל לא יכולתי ללחוץ על הגז רק לאחר כמה שניות החלטתי לא לגעת ברכב

ולהמתין עם זה למוצ"ש נראה מה יהיה ואז אדע אם ללכת למוסך או לא.

אולי בגלל ימי הגשם הרצופים נכנס אולי מים לאגזו או שקרה משהו? מה הסיבה לכך שאני לא יכולתי ללחוץ על הגז?

הרכב נסע ישר על D ברעידות אבל לא יכולתי ללחוץ על הגז כאילו שהוא היה תקוע, נאמר לי על החלפת התושבות,

האם לא כדאי לדחות ולבצע זאת עכשיו האם יש קשר?

בבקשה עזרה, מלחיץ אותי העניין...

פורסם

בנוסף שחכתי לציין, יום לפני משהו נכנס בי מאחורה לא משהו רציני, רק נתן לי נשיקה הכנסתי יד מתחת לטמבון האחורי

כדי לראות האם הפח התעקם וראיתי שהוא ישר ולא קרה לטמבון כלום חוץ מטיפה קילוף צבע קטן.

החלטתי לא לקחת פרטים ולא לגרום לפקק ואמרתי לו "לא קרה משהו אבל תיזהר" (לא מחפש לסחוט אנשים),

יכול להיות כתוצאה מהמכה האחורית קרה משהו למנוע וכתוצאה מכך נוצרה התקלה שראיתי הבוקר האם יש קשר?

פורסם

התופעה שהדוושה ניתקעת ידועה, וזה ניגרם מפיח רב בבית המצערת שמדביק את הפרפרית.

לחיצה חזקה על דוושת הגז תשחרר את הפרפרית, אבל שהמנוע יתקרר היא שוב תידבק.

פירוק וניקוי ייסודי למצערת תיפתור את הבעיה.

פורסם

אין לי משג מה אמרת, אבל אני מניח שאתה מבין, האם לא נגרם לי נזק לרכב כתוצאה מכך?

או משהו שקשור לגיר או למנוע עקב התושבות הפגומות?

ואיך אני מנקה את הפיח או מה העלות של זה בכל אופן...

תודה על תגובתך אגב!

פורסם

אין שום קשר בין המכה שהיא הייתה בחלקו האחורי של הרכב, לבין הגז.

אם אתה לא מבין על מה אני מדבר עדיף שתיפנה לבעל מקצוע.

פירוק וניקוי כזה במוסך עולה בסביבות ה 400-600ש"ח,

מהיכן אתה?

פורסם

אני מאיזור הקריות, לפני חודשים העברתי טיפול שנתי לרכב פלגים שמנים פילטרים וכו'.

האם ניקוי מצערת לא כולל?

זה הרכב הראשון שלי אני אני לומד כמה שאני יכול.

אני מטפל רק במורשה מאזדה, האם עלי לגשת לשם לשם טיפול?

פורסם

רק שתבין ושלא תרגיש סיני:

בית המצערת הוא המקום ממנו נכנס אוויר למנוע (ומחובר ישירות לדוושת הגז), הוא נוטה להתלכלך מפיח, ברכבך הוא כנראה נדבק מרוב פיח, ומה שצריך לעשות זה לנקות אותו, פנה למוסך, אך אין צורך בגרירה, קצת כח על הדוושה ישחרר אותו (מה שכן יש להיזהר שלא תקרע את הכבל ולכן אמנם בכח, אבל ברגש).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני משתגע מדברים כאלה, אני אחד שמוכן לשלם רק שיטפלו לו נורמאלי ברכב, אין לי מושג מהדברים האלה, ואני הגעתי למאזדה אמרתי להם שמעו קניתי רכב חדש שהיד הקודמת טיפלה רק אצלכם תגידו לי מה צריך לעשות ומה להחליף, אמרו לי 3 תושבות וטיפול, זהו!!

אז אמרתי סבבה, לגבי החלפת התושבות הוא אמר לי שאפשר לחכות עם זה לא לחוץ.

האם מנסיונכם האישי יש עוד משהו שאני אמור לבדוק ולנקות/להחליף ברכב על מנת ליישר קו?

פורסם

יכול להיות שבמוסך המורשה יעשו לך ניקוי חלקי ללא פירוק המצערת במחיר הרבה יותר מוזל.

אבל ניקוי ייסודי שהוא המומלץ כמו שאמרתי יעלה כ 400-600ש"ח.

לפנ שאתה מניע, תילחץ על דוושת הגז במכה והיא תשתחרר, אם לא הולך לפעמים זה ממש נידבק חזק, אז תניע ותחכה שהמנוע יתחמם הפיח יתרכח והיא תשחרר.

פורסם

לפני כל כניסה למוסך

אם הדוושה לא יורדת כאשר אתה לחוץ

יש תופעה שנתקלתי בה די הרבה

השטיח של הרגליים נכנס מתחת לדוושה

תבדוק את זה דבר ריאשון .

בהצלחה

אורי

נ.ב כבר ראיתי אנשים שהוצאיו הרבה כסף על תיקון כזה והרכב עמד יומיים במוסך .

• תוכן חדש...