Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היה לי יום מטורף, נסעתי בבוקר לעבודה ברעענה ולא האמנתי למה שהולך שם.

איזה גשמים מטורפים, אחרי מחלף מורשה לכיוון רעננה התחילו גשמים כל כך עזים בערך בשעה 9 היום, שכל התנועה פשוט נעצרה כי לא ראו כלום. לא נתקלתי בדברים כאלו.

ברעננה היו הצפות ושיטפונות, היו קטעים של חצי מטר מים ואני לא מגזים. מכוניות נתקעו במים וכבו..

והנה כאן אני רוצה לציין את הפאסאט שלי לשבח, היום הפכה לסירה ונסעה במים בעומק של חצי מטר כמה פעמים כמו גדולה.

איזה כיף! :)

אחרי זה אעלה לכם סירטון איך נפל על איזה רכב מלפני עץ שלם, בדיוק באמצע הנסיעה. הנהג לא נפגע. בקיצור יום מטורף היום, וזה הולך להימשך, אז כולם! לנסוע ממש בזהירות.

שבת שלום! :-D

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• אחראי פורום
פורסם

אתמול גם היה מטורף. אני חושב שזה היה הגשם הכי חזק שיצא לי להתקל בו - בזמן נהיגה.

הייתי מופתע מכל הנהגים. באיזור צומת סומך לא היתה ראות בכלל, כולם הורידו ל-40-50 קמ"ש

ונסעו עם אורות מהבהבים. לא נרשם אידיוט אחד שניסה להיות גיבור.

בחיפה גם היו הצפות, חלקים גדולים בתחתית היו מוצפים והגטס תפקדה יפה כגונדולה קוראנית,

רק שבירידות והעיקולים מהכרמל למטה, קיבלתי תזכורת חזקה לכמה אין-אחיזה באוטו הזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כן גם אני היתי מופתע מכל הנהגים שהאטו היום לאיזה 20-25, הדליקו מהבהבים ונסוע בזהירות.

יצא לי פעם לנסוע על גטס בחורף, אומנם עשיתי איתה שטויות בכוונה אבל קצת מפחיד. :lol:

פורסם

kiki מה עם הצמיגים שלך, איך הסתדרת?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני שלחתי הודעה בשרשור של קומפי שיבדוק לי על בטוח איזה רוחב מקסימאלי אני יכול להלביש על הג'אנט הנוכחי שלי (15')

איך שיענה לי, אסע לקנות רבייעת צמיגים חדשים. רשמתי את החברות שהמלצתם לי ואנסה לחפש כאלו. אבל היום, הרכב התנהג יותר טוב, אני חושב שלפני כמה ימים בגשם הראשון באמת הכל היה מלא שמן וזה ממש השפיע על הרכב. היום היה הרבה יותר טוב, אבל עדין אני רוצה רביעיה חדשה.

פורסם

עכשיו חזרתי מאיקאה, מה שהדהים אותי זו כמות הרכבים התקועים בצד. והתאונות אל ובדרך חזרה מנתניה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אכן, גשמים ראשונים מסוכנים ללא ספק. בהצלחה עם רכישת הצמיגים! עדכן אותנו:wink: .

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
  • תוכן חדש...