Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10000 לגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי גולף 1800 אוטומט 99(עשה 170 אלף ק''מ) ורציתי לשאול כמה עולה טיפול 10000 בצ'מפיון ומה הוא כולל ?

*מישהו אולי יודע איפה אני יכול לקנות/להזמין חלקים לטיפול אני מאזור חדרה חשבתי אולי לקנות חלקים ויש איזה מוסכניק אצלנו שעבד בצ'מפיון ופתח מוסך אז חשבתי ללכת אליו שיעשה לי את הטיפול במידה וזה יצא לי זול יותר מה דעתיכם?

איזה שמן מומלץ? איזה פילטר שמן?אמרו לי שאוכל קצת שמן זה נכון ומקובל? היתה לי סיוויק 93 ולא הייתה אוכלת גרם בין טיפול לטיפול

*הרכב אצלי חודשיים ורציתי לשאול כמה דברים איך הרכב מבחינת אחזקה אמינות שוק מה התאוצה מ-0 ל-100 ? מה הצריכת דלק ? אשמח לשמוע כול מידע על הרכב ...

תודה רבה ...

• תוכן חדש...