Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום וזו ההודעה הראשונה שלי. :oops:

מבקש את עזרת חברי הפורום בבחירת מערכת מולטימדיה לרכב החדש שאני אמור לקבל בתוך מספר שבועות.

הרכב הוא מסוג שברולט אפלנדר לנכים.

ואני רוצה מהמערכת את התכונות הבאות: רדיו, נגן דיסקים וDVD בעל שני אזורי צפייה שונים, GPS , בלוטות,חיבור למצלמת רוורס. וכל זה במחיר שפוי.

אם אתם יכולים להמליץ על תכונות נוספות תבורכו

וכמובן תבורכו על עזרתכם

דני

פורסם

אני לא מבין גדול במערכות מולטימדיה, אך נראה לי שאם תציין מזה מחיר שפוי בשבילך ובאיזה רכב מדובר, תקבל עזרה מהמבינים בתחום.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לכל אחד הגדרות אחרות "לשפוי". בגדול אם זה 2-3K תאלץ להסתפק במכשיר סיני, אם אתה מחפש משהו מאחת החברות המובילות תאלץ להיפרד מסכומים הרבה יותר גבוהים.

פורסם

במידה ויש לך אבזור יקר (מאוד) ברכב שהותקן ע"י אחת מהחברות שמאבזרות רכבי נכים , אני יודע (*מנסיון של חברים) שהם נוטים לצ'פר גם בתחום האודיו והמולטימדיה..שווה בדיקה

פורסם

זה שזה אלפיין זה נחמד על שלל הפונקציות שלו אבל, זה לא יסתכם בתוספת של 400. שים לב שחיבור לGPS מתבצע ע"י מתאם

נפרד שזה עוד תוספת כסף לא מעטה.

מניסיוני עם אלפיין, לכל דבר אצלם צריך מתאם שמייקר מאוד את כל העסק.

אם מתאם בלוטוס עולה 1300 שקל, מעניין מה מחיר של מתאם GPS.

עריכה:עכשיו שמתי לב שגם הבלוטוס לא מובנה וזה שוב מוביל אותנו לשורה הקודמת.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...