Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום דיברתי עם חבר והוא אמר לי שהוא מעוניין לקנות רכב מסוג פיאט פונטו גראנדה שנת 2008, אני מניסיוני עם פיאט בראבה שנת 1998 מהידע שיש לי המלצתי לו לקנות טויוטה קורולה ראנקס שנת 2004 2005 או טויוטה יאריס 2005 2006 שהם באותו המחיר פחות או יותר יותר אמינות ובעלות ירידת ערך נמוכה יותר.

אשמח לדעת מה אתם חושבים, איזה רכב עדיף ועוד מידע לגבי שלושת הרכבים: התנהגות כביש, אמינות, צריכת דלק וכו'

תודה ויום טוב.

פורסם

אלה רכבים לא מאותה קטגוריה (הפונטו - סופר מיני, הראןX משפחתית קומפקטית) כך שקצת קשה להשוות בינהם.

הקורולה תהיה יותר גדולה, מרווחת, מנוע יותר גדול, יותר חזקה.

בעוד שפונטו תהיה קלה יותר לחנייה, חסכונית, וזולה יותר לרכישה ואחזקה.

מה שנתת כאן זה כמו שאני אגיד שיש לי חבר שרוצה לקנות קורולה, ואני אציע לו לקנות אוונסיס.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא חושב שטויוטה בת 4 תהיה יותר אמינה מפיאט בת שנה אם שתייהן טופלו כראוי, נהפוך הוא, מכיוון שהפיאט חדשה יותר לדעתי היא דווקא תתישן לאט יותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אבל עושה הרשום שעד כה הפיאט היא זו שסובלת מירידת ערך חמורה בעוד הטיוטה שומרת על ערכה בצורה יפה.

כמובן שזה לא אומר כלום על מה שיהיה בעתיד והנבואה ניתנה לשוטים, אבל אם כבר שאלת על שמירת ערך...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...