Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת טנדר, אשמח לעזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובדת בחיפה כלוכדת חתולים ומאלפת כלבים.

בשנים האחרונות נוסעת על פולו סטיישן 2000.

אחרי כך וכך שנים בעסק, הרכב נהיה לי קטן, והציוד הולך ומשתלט על כל האוטו (לפעמים אין לי לאן להכניס את הבעל באוטו!).

נפלה ההחלטה ואני מחפשת טנדר.

חשבתי על תקציב של סביב ה 70 אלף.

זה נראה לכם ריאלי?

בנוסף אודה לכל התייחסות בנוגע להמלצות או אזהרות בנוגע לטנדרים, כי כרגע חוץ מלומר שלא נוח לי לשבת במיצובישי, אין לי הרבה.

דברים שצריך לקחת בחשבון:

די הרבה שעות בילוי בתוך הרכב.

נסיעות בחיפה - הרבה עליות, הרכב צריך לדעת לסחוב.

בכל מקרה מדובר על גיר ידני.

אין צורך ב 4X4, נסיעות בכבישים בלבד.

הייתי מרוצה אם היה חדש לפחות בכמה שנים מהפולו הנוכחית.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במקום "לקפוץ" לטנדר שעלול להיות קצת יקר לאחזקה, הייתי ממליץ אולי על סיטרואן ברלינגו.

רכב שיתן מענה לכל צרכייך לדעתי, וגם יהיה מאוד חסכוני וזול לאחזקה יחסית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כאחד שיצא לו לנהוג על הברלינגו זמן מה אני יכול להמליץ על הרכב,

זה בהחלט רכב שמתאים למה שאת מחפשת, מרווח, חיסכון עלויות וכו'

אבל - מאחר ואת אומרת שיהיו לך הרבה שעות בילוי ברכב אני חייב להגיד שהוא ממש לא נוח.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אה, באמת שכחתי לציין.

חייבת להיות הפרדה בין החלק המשפחתי של האוטו לחלק העבודתי.

(דימקס, היילקס, האנטר, כאלה)

עבודה עם חיות יכולה להיות לעיתים, הממ, מסריחה.

ולמשפחה באמת שהיתה המון סבלנות בעניין הזה בשנים האחרונות עם הפולו.

פורסם

אינני מכיר את כל תצורות המרכב של הברלינגו ויתכן שבאמת יש כזאת שבה יש הפרדה מלאה בין תא המטען לתא הנוסעים.

העניין הוא שבניגוד למה שנכתב ע"י Copia, לי גם יש ניסיון עם ברלינגו. לאחר שביליתי שעות רבות גם בו וגם בקנגו - המתחרה הישיר שלו, אני יכול בפה מלא לומר שהברלינגו הוא רכב נוח - הן באופן אבסולוטי והן (ובעיקר) מול הקנגו הזוועתי.

הייתי מוסיף לרשימה גם פיאט דובלו, אשר לו נפח הטענה גדול מאוד ומנוע יחסית חזק.

לקנגו, בכל אופן, לא הייתי מתקרב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הברלינגו הכי נול מהטנדרונים, נקודה. לי יש דובלו ונוח זה לא - מאוד מרווח וחזק אבל אין את ההפרדה שאת רוצה.

הפרדה כזו תקבלי בדרך כלל רק בטנדרים בגודל מלא שיש להם ארגז סגור מאחורה.

את יכולה בתקציב שלך לקנות מאזדה B2500 2X4 ידני בערך ממודל 2007, שנהנה ממוניטין אמינות טוב. אני בכלל הייתי הולך לכיוון של סיטרואן ג'אמפי חצי קומבי מודל 2006 שיותר נוח לנסיעה, יותר חסכוני, ואפשר לעשות בו הפרדה (אם אין כבר) בין המטען לנוסעים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לא יודע מה איתכם חברה, אני אחד שזה הטנדר הראשון שיצא לו לנהוג בו

אבל באמת נשבר לי הגב מלנהוג בו.

בגלל שזה הראשון לא הרגשת נוח.

יש הבדל גדול בנוחות הנסיעה בין טנדרונים כמו פורד קונקט וסיטרואן ברלינגו לבין טנדרים כמו האנטר או היילקס.

יצא לי לנסוע ברוב הטנדרים, אפילו בדגמים החדישים והם פשוט לא נוחים. נסיעה קבועה במגנום או האנטר לדוגמה יכולה לגרום לכאבי גב חמורים ואני רציני ביותר.

לעומת זאת בברלינגו הרגשתי טוב, הכסא נוח והוא מגהץ במפרים בצורה ממש מרשימה. בדובלו אהבתי בעיקר את תנוחת הנהיגה השולטת ושהכל נמצא בדיוק במקום וגם בו היה לי דיי נוח.

חשוב לזכור שאלה רכבים מסחריים שנועדו להוביל מטענים, גם כבדים והמתלים שלהם כוילו בעיקר למטרה הזו. כשהרכבים עמוסים הם הרבה יותר נוחים אבל המטען מכביד על האוטו ומקשה על המנוע וכמובן משפיע על ההתנהגות.

כדאי לזכור שאם תבחרי בטנדרון כמוה ברלינגו תוכלי להשיג אותו בשנתון מתקדם מטנדר פול סייז כמו האנטר לדוגמה. הברלינגו גם מתנהג יותר כמו רכב פרטי ואולי ניתן למצוא מחיצות בסדנאות שמתמחות ברכבי שטח או אבזור לטנדרים ורכבי שטח.

בהצלחה!

פורסם

אני חושבת שאני כן אצטרך ללכת על משהו יותר גדול, בסגנון הטנדרים הגדולים יותר.

וגם עד כמה שראיתי בברלינגו אין הפרדה בין תא הנוסעים לתא המטען, וזה משהו שאני לגמרי חייבת להמנע ממנו, אם כבר משקיעים ברכב חדש.

אז בינתיים אתם עם המזדה?

פורסם

יש את DMAX, את יכולה לקנות אחד עם ארגז סגור מאוחרה וזה יתן לך את ההפרדה שאת רוצה, רכב חזק ואמין. לא יודע לגביי עלות הטיפולים שלו.

כמו כן יש עוד טנדר מאוד מומלץ ניסן ווינר, רכב מאוד חזק (יותר חזק מהDMAX) אני ממליץ עליו בחום.

קובי

פורסם

אני כמחזיק בדימקס 2004 שנתיים, אני ממליץ בחום.

גם אצלי זה 2X4 עם ארגז סגור ועמוס כלים כבדים כל השנה אבל הוא חייה רעה, נוסע ועוקף וסוחב יפה, ממליץ לבצע את כל הטיפולים במוסך מורשה של UMI,

בעיות מיוחדות אין.

עליות אחזקה סבירה ולא משהוא חריג.

אפשר גם לחשוב על דימקס 2007 או 2008 2X4 אוטומת, שבא בצורה של 4X4 והמרכב שלו גבוהה(עם מנוע 3.0 החדש זה עולם אחר)

בסוג העבודה שלך אני לא חושב שיש לך ציוד כבד מדי להעמים, אז הטנדר הזה יתן ביצועים מרהיבים על הכביש.

בהצלחה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לדעתי, תחפשי ווינר וגם DMAX, תשבי תעשי סיבוב תיראי מה יותר יתאים לך מהבין השניים ואז תחליטי.

אני אישית ישבתי כמה שעות בDMAX אבל אני לא יכול להגיד לך על הנוחות כי אני ישבתי עם אפוד ונשק עליי אז זה לא הכי נוח.

אצלנו בבסיס עוברים מDMAX לווינר בגלל שהוא יותר חזק(אבל אצלנו ממגנים ומשריינים כל רכב).

קובי

פורסם

אוקי, אז כרגע האפשרויות שלי הצטמצמו למזדה, איסוזו וניסן.

יש לכם מילה על טויוטה? הפרש המחירים בינה לבין האחרים עצום, אבל קיבלתי ביקורות ממש טובות עליה.

• תוכן חדש...