Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפשת טנדר, אשמח לעזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטויוטה היילקס המחירון שלו יקר משמעותית כיד שניה מכיוון השם שלו, יש אגדה שהוא רכב שלא מתקלקל, ולכן הוא סוג של מותג ומחזיק את הערך שלו כיד שניה, אבל עדיף רכב מיצרן אחר במצב טוב מהמודלים מתקדמים יותר ומצב טוב יותר ולא שווה להשקיע עוד כסף בהיילקס שבסופו של יום רוב הסיכוי שיהיה במצב פחות טוב(מודל ישן יותר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת אומרת שאם אני מוצאת היילקס במצב טוב, זה שווה את הקנייה?

או שכדאי לרדת ממנה לגמרי?

(בינתיים בשבועות האחרונים התחלתי לתחקר רנדומלית נהגי טנדרים כמה הם מרוצים מהרכבים שלהם. עד עכשיו כולם חוץ מאחד מייד קפצו על המציאה והציעו למכור לי את שלהם)

פורסם

אנחנו בבית קנינו את ההייקלס מהשכן שלנו כי הוא היה מציאה מטורפת(מודל 2001, יד ראשונה, מטופל במוסך המורשה, שימש כפרייבט, ורק עם 136 אלף קילומטר בשעון!) כל שאר הטנדרים בעסק של אבא שלי במשך כל השנים הם איסוזו למינייהם(מהאיפון ועד הDMAX), ואנחנו מרוצים מהם מאוד.

פורסם

פעם אחת במהלך שירותי הצבאי הזדמן לי לנהוג בהיילקס (וזה לא שהייתי נהג, פשוט לצורך התפקיד שלי הייתי צריך להגיע למקום כלשהו, וזה היה הרכב הפנוי היחיד שהיה באותה עת).

אינני מכיר את השאר המתחרים שלו (ווינר, D-MAX ושאר חבריהם), אני רק יכול לומר שבחיים לא הייתי רוכש לעצמי כזה רכב. הישיבה לא נוחה, הביצועים לא קיימים ואביזרי נוחות הם ממנו והלאה.

דווקא פעם הזדמן לי לשבת במיצובישי האנטר כנוסע לנסיעה קצרה. אינני מכיר את הרכב או יכול לחוות עליו דעה, אבל מהסיבוב הקצר יחסית שהיה לי בו התרשמתי שהוא הרבה יותר מפנק מההיילקס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דווקא ההיילקס לפחות לשנת 2001 דיי מאובזר(בגירסאת טופSR ארבע על שתיים לא מוגבהה) וכולל 4 חלונות חשמל, 2 כריות אוויר וABS, ומההיילקס שלי אני יכול להגיד שהוא בהחלט לא לאנשים שממהרים, הוא לא יקרטע אבל עם 86 כוח סוס ומשקל לא קטן, מהיר הוא ממש לא, בדקתי פעם עם חברים(בשטח פתוח) והוא עושה מ0-100 לפי מה שספרנו בסביבות ה22 שניות במישור,הדימקסים והאיפונים(בגירסאות הטורבו), הרבה יותר מודרניים ממנו ומהירים ממנו.

פורסם

אני לא יודע למה אני לא מתלהב מהיילקס, DMAX ו-ווינר יותר טובים ממנו.

אף פעם לא יצא לי להיות בהאנטר.

לדעתי אל תתקרבי למאזדה.

קובי

פורסם

עוד הצעה שחשבתי עליה: סאניונג מוסו ספורט.

למרות השם, לא מדובר בדגם ספורטיבי, אלא בווריאציה בעלת ארגז מטען פתוח.

הרכב נוח מאוד (יש מתלה בעל קפיצי סליל, בניגוד לשאר החלופות שהוצעו להן יש קפיצי עלים), נעים מאוד לשהות בו, מחירי השוק יחסית נמוכים וכבונוס יש גם מנוע טורבו דיזל.

לרעה, יש לציין שהוא אוטומטי ו-4X4, שאלו שתי תכונות שציינת שאינך מעוניינת בהן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

משנה לי שיהיה כמה שיותר מקום.

המשקלים אמנם לא גדולים, אבל הציוד לוקח הרבה מקום (דמיינו לעצמכם 15-20 חתולים, כל אחד בכלוב משלו, כולם צריכים להכנס לארגז + מלכודות ועוד ציוד. כרגע כל זה נכנס לסטיישן, איכשהו).

אחד השיקולים הוא שהעסק גם הולך וגדל, ואיתו כמות הציוד ומספר החתולים. ואם עכשיו אין מקום לאף אחד חוץ ממני לשבת, מה יהיה עוד שנה אני אפילו לא רוצה לדמיין, עם האוטו הנוכחי.

פורסם

לחבר הפורום bagira יש מוסו ספורט עם ארגז סגור, אם איני טועה.

הוא גם בתחום העבודה עם חיות מחמד, את יכולה לפנות אליו בהודעה פרטית ולהתייעץ איתו לגבי קיבולת הארגז.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...