Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למסירה סאב וופר של DOME. סתם יושב במחסן.(שייך לחבר שלי -העביר אותו אלי עקב חוסר מקום אצלו) תקין לפי בדיקה אחרונה שעשיתי.

1730.jpg

* הטלוויזה JVC נמסרה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
למסירה סאב וופר של DOME. סתם יושב במחסן.(שייך לחבר שלי -העביר אותו אלי עקב חוסר מקום אצלו) תקין לפי בדיקה אחרונה שעשיתי.

[ATTACH=CONFIG]500092[/ATTACH]

כבר לא רלוונטי, הסאב נמסר.

פורסם
למסירה טלוויזיה 25" CRT של PANASONIC.

תוצרת יפן. היתה של ההורים ואז עברה אלי. אין לי שימוש בה עכשיו כשהתנתקתי מהכבלים ואנחנו מסתפקים רק בזו שבסלון.

מעולם לא היתה בתיקון. כל הפאנלים במקום ויש גם שלט מקורי עובד ותקין. הטלויזיה דגם GAOO80.

איסוף מרחובות.

מי שחשובה לו תמונה, שיגיד.

אף אחד?

פורסם

טלויזיה SD מסורבלת, וסביר שכבר לא ממוקדת - אחת דינה, מיכל איסוף אשפה אלקטרונית (או למטמנה, אם אין איסוף כזה).

בימים שבהם טלויזיה "32 HD עולה פחות מ-1000 ש"ח אף אחד לא יטרח לאסוף את הגרוטאה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טלויזיה SD מסורבלת, וסביר שכבר לא ממוקדת - אחת דינה, מיכל איסוף אשפה אלקטרונית (או למטמנה, אם אין איסוף כזה).

תתפלא, אני מסרתי אחת כזו 21" לפני שבוע, דרך אתר אגורה.

לצערי ישנן משפחות בישראל שאין להן 1000 שקל להוציא על טלויזיה.

יום טוב גם לך

פורסם

ברור שהיא מסורבלת, אבל היא ממוקדת ועובדת נפלא. נדלקת בלחיצה כבר 18 שנה. אני בספק שהטלויזיות של היום ב-1K ש"ח ישרדו תקופה כזו. ברור שאין מקום להשוואה, אבל כמעט ואין היום טלויזיות שמגיעות אלינו מיפן. גם המותגים היפנים כבר מגיעים אלינו מסין. טלויזיה אולד סקול שמצדיקה את המוניטין.

פורסם (נערך)

לצערנו אתה צודק במשפט השני.

יצא לי לתרום כמה חפצים ישנים בנוסח זה. העניין עם הטלויזיה:

1. חוסר התאמה לשידור הדיגיטלי, ממילא נדרש לפחות ממיר עידן +, עניין של 150 ש"ח.

2. תופסת המון מקום.

3. תמונה ביחס 4:3, לא 16:9 המקובל בעשור האחרון ויותר.

4.מעניין איזה כניסות יש לו מאחור. אני מניח ש-RCA ו-SCART שזמנם עבר, ואיני יודע אם בכלל אפשר להשיג ממירי SD עם יציאות מתאימות.

ועל זה צריך להוסיף איכות צפיה ירודה, אני מניח שמדובר במכשיר בן 15 שנה ויותר, שקרן האלקטרונים שלו כבר לא ממוקדת, וכמובן רזולוציה שונה מהנאטיבית של השידור, מה שפוגם עוד באיכות הצפיה.

בדקתי בזאפ, מכשירי "32 מתחילים בפחות מ-600 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב, אין פה מקום להשוואה, זה דינוזאור.

תקרא לי מטומטם, אבל אין לי לב לשים מוצר שמור כחדש עובד ותקין בפח, עתיק ולא עדכני ככל שיהיה.

פורסם
שוב, אין פה מקום להשוואה, זה דינוזאור.

תקרא לי מטומטם, אבל אין לי לב לשים מוצר שמור כחדש עובד ותקין בפח, עתיק ולא עדכני ככל שיהיה.

גם לי. למזלי יש לי מחסן גדול.

וברצינות - האם יש טעם לתת טלפון נקסוס S או, אפילו, נקסוס 4? האם יש לו שימוש (מה גם שהסוללה כבר זקנה). או מחשב בן למעלה מ-10 שנים, עם מעבד שהיה כבר אז entry level ו-RAM שח 2 ג"ב שאינו ניתן להרחבה?

פורסם

אין פה ויכוח, אתה צודק.

מתפקידי להציע. ירצו, יבואו ויקחו. לא ירצו, נשלח אותה למנוחת עולמים בגן העדן של הטלויזיות.

פורסם

אני בהחלט יודע להעריך את מה שגולף מציע, אבל לצערי הוא רחוק ממני. אם מישהו מאיזור השרון / מרכז מוסר טלויזיה יפנית, סוני סניו פנסוניק וכו', 21-25 אינטש, אשמח לאמצה. למטרות אספנות, כמובן.

:turn-l:
פורסם

אם תרצה ,, אני מוכן להביא אותה מרחובות לאזור (לעבודה). אם זה עוזר. רק בתנאי שלא תשאר אצלי.

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לאזור = AZOR המועצה המקומית ליד חולון? תודה רבה על ההצעה, אבל עדיין רחוק לי. ביומיום אני לא יוצא מתחום נתניה - הרצליה :-(

:turn-l:
פורסם

לא חסרים בסיסים שבהם החיילים ישמחו לתרומה שכזו. רק אומר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...