Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שהגדרות המחשב שלי חוסמות "חלונות קופצים".

רציתי להעלות סרטון לפייס, אך ברגע שרציתי לעשות זאת נפתח לי חלון שביקש שקודם לכן אבטל את החסימה.

חשוב לציין שמתחת לסרגל הכלים לא נפתחת לי שורה שממליצה לבטל זאת, אלא נפתח חלון ובו כתוב לי שעלי לבטל ת החסימה ואז להעלות סרטונים.

איך אני מבטלת את החסימה?

:roll:

תודה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אקספלורר - למטה יש לך שורה כמו שורת משימות שכזאת, יש בחלקה ריבועים. קליק ימני על אחד מהם אמור להקפיץ תפריט קטן שמאפשר ביטול חלון קופץ.

עם פיירפוקס - tools>options>content יש לך אפשרות ביטול קבועה או שרק באתרים מסויימים תהיה אפשרות לחלון קופץ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה חלון העבודה שלי, יש אפשרות שתסמן לי ליזה סרגל כלים התכוונת?

34300376.png

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

tools->interner options->privacy

למטה יש תיבה שכתוב בה turn pop up blocker on ויש בה V, תורידי אותו.

או לחילופין:

כלים-> אפשרויות אינטרנט->פרטיות

למטה יש יש תיבה שכתוב בה "הפעל חוסם חלונות קופצים" (או שקר אחר כלשהו, אין לי מושג מה כתוב בווינדוס בעיברית) עם V בתוכה, תורידי אותו.

בהצלחה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אקספלורר - למטה יש לך שורה כמו שורת משימות שכזאת, יש בחלקה ריבועים. קליק ימני על אחד מהם אמור להקפיץ תפריט קטן שמאפשר ביטול חלון קופץ.

אללה אסתור, פעם ראשונה שאני שם לב לריבועים האומללים האלה. :roll: מה עוד הם וידעים לעשות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מה עוד הם וידעים לעשות?

אתה לא רוצה לדעת. טוב שב-WIN7 יש את האופציה להעיף את האקספלורר לגמרי.

נ.ב. כן, אני יודע שהוא בכל זאת נשאר, כי זה חלק אינטגרלי ממערכת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...