Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא איך זה ידבק לפלדה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאמין שיש היום מספיק דבקים טובים ועמידים בחום עבור יישום כזה.

רק נשאר למצוא אותם :lol:

מתחדשת*

פורסם

וגם מה עלותם והאם התוצאה הסופית, הן מבחינת הסאונד והן מבחינת העלות של הציוד הנילווה,

שווה את המאמץ.

אלי

פורסם

ע"פ התרשים שצירפת, נראה שמטרתו העיקרית של החומר היא מניעת מעבר של גלי קול - כאשר בועות האויר שבתוכו מהוות חוצץ.

בבידוד אקוסטי לרכב, המטרה הראשונה במעלה היא הוספת מסה לפח הרכב, כדי למנוע רזוננס ואיבוד אנרגיה כתוצאה מתנועת המתכת.

לכן - החומר הזה דומה בשימוש שלו לחומרים כמו dynaliner ומוצרים דומים של סקונד סקין והוא לא מהווה תחליף לחומרים כמו dynamat extreme ו-damplifier pro.

הצעתי - השתמש בחומר יעודי לבידוד אקוסטי 'פרופר'.

אם אתה יכול להשיג את החומר הנ"ל בחינם בכל מקרה - לא הייתי פוסל שימוש בו בנוסף לחומרים היעודיים כדי לקבל סביבה שקטה יותר מרעשים חיצוניים. אני משער ששימוש בחומר באיזור הרצפה למשל, ישקיט הרבה רעשי כביש.

התוצאה יחד צריכה להיות מעולה (מניעת רזוננס + חסימת רעשים חיצוניים), אבל מדובר בהרבה עבודה.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נפלה עליי דודא להתחיל היום את פרוייקט האיטום שלי

והנה מעט תמונות

רשמים שלי עד העכשיו: בדפיקות על הדלת מבחוץ הצליל נשמעט דיי אטום

החומרים הם: סופר פולינום שהוא איטום סאונדס תעשייתי וחומר השני הכסוף הוא לה אקווטק (LA AQUATECH) יש תרשים של המבנה שלו למטה.

עכשיו השאלות:

במקום של הוופר היה פלסטיק שהחזיק את הרמקול

העפתי אותו במקומו לשים טבעת MDF?

הצעות / תגובות תתקבל בברכה.

***התמונות הוסרו. נא לכווץ ולהעלות מחדש***

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

יום שני לעבודה :}

***התמונות הוסרו. נא לכווץ אותן ולהעלות מחדש***

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

נראה מעולה!מעניין איך זה נשמע? תעדכן אותנו..

סתם שאלה למה אתה שם את הגריל של ההיבריד הרי יש דיפון שמכסה הכל לא?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

הוא למפריע לכלום בנוסף הפלסטיק שמכסה אותו לא מגן עליו בצורה נורמלית

גם גיליתי לצערי שהגומי של הרמקול נגע בפלסטיק הפנימי וקיבל מכה קטנה לא קרה כלום סתם מרגיז

אני עכשיו מרכיב את הדלת השניה ואז אני גם מעלה את הטוויטרים לדש בורד בהמלצתו של יוסי בתקווה שהבמה תעלה.

פורסם

אחרי שהורידו לי את התמונות

העלתי אותם שוב בתקווה שעשיתי זאת נכון

p1000914.jpg

p1000916.jpg

p1000900r.jpg

p1000906.jpg

פורסם

טוב עוד תמונות.

העלתי את הטויטרים לדשבורד בעצתו של יוסי עולם אחר לגמריי

הוופרים אחרי איטום נשמעים לגמרי שונה יותר פאנצ'י יותר בס פשוט יותר!

ממליץ בחום למי שיש סטים ברמות האלו לא לחסוך את הכסף על איטום אחרת זה פשוט הפסד של הנאה של רמקול טוב.

P1000903-2.JPG

P1000907-2.JPG

P1000918-2.JPG

P1000926-2.JPG

P1000932-2.JPG

P1000933-2.JPG

פורסם

0 שקלים אבא שלי לקח מהעבודה שלו זה שאריות שנשארו מאיטום של אולם מכונות שנאטם

ונשאר לי עוד 2 מטר מרובע אחרי שאטמתי את הדלתות.

פורסם

הדופן הפנימי הוא סופר פולינום והחיצונים הוא חומר הנקרא LA AQUATECH יש תרשים שלו בעמוד אחורה.

פורסם

העלתי אותם שוב בתקווה שעשיתי זאת נכון

בגדול העבודה ניראת אסטטית,אבל לא מכסים צמות חשמל וברגי מנגנון החלון בשום מקרה. אני יודע עד כמה מלאכת האיטום סזיפית. להבא תסיר את כל צמות החשמל תאטום ואז תחזיר למקום.

• תוכן חדש...