Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במישהי במשפחתי שעובדת במשרד פרסום מוכר במשך כ10 שנים.

עם ניסיון במזכירות מעל 10 שנים.

עובדת ללא דופי ומאוד מוערכת במשרד.

האם 7000 שקלים ברוטו נחשב למשכורת גבוה/נמוכה?

מה המצב בשוק היום?

יש לציין שהיא עובדת משרה מלאה

תודה

תמיר.

פורסם

ממוצע השכר במשק הוא 7500-8000 אם אני זוכר נכון, משהו בסגנון. ממוצע שכר המזכירות לפי דעתי נמוך משמעותית, אבל אין כזו סטטיסטיקה אס פר אס איי נו.

10 שנים זה לא נסיון גדול במיוחד, ועוד בתפקיד ללא הכשרה או ידע נדרש...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

העניין הוא בדיוק כמו שמושו ציין, מדובר בתחום שלא מצריך הכשרה או ידע ספציפי כלשהוא, ולכן אין תמריץ להעלאת שכר משמעותית בעבור הניסיון.

בסופו של יום, כל משרד, חברה ועסק קיימים עבור סיבה אחת, להכניס כמה שיותר כסף.

ואם מדובר בתפקיד שכזה שמצריך מהעובד דבר אחת בלבד, להיות אמין, ויעיל, אז אין באמת סיבה לשלם לאותו בחור\בחורה שכר גבוהה, כי זה פשוט לא משתלם, ולפעמים יהיה עדיף פשוט להחליף מזכירה אחת לשנתיים עבור אותם סמנכ"לים\מנכל"ים.

כל האמור כמובן בניגוד לתחומים אחרים שבהם עקומת הלמידה משפיעה ישירות על הפרודקטיביות של העובד, וההכנסה שהוא מביא ביחס לניסיון, ואז כמובן שהניסיון מתרגם ישירות לשכר.

אבי.

פורסם

לא מסכים אתכם.

בתור אחד שמחזיק מזכירה מדובר בתפקיד קצת יותר "מוערך" ממה שאתם חושבים.

מזכירה טובה יכולה להיות "פושרית" (מהמילה PUSH) ולקדם דברים ועניינים ולהביא במיישרין או בעקיפין לתוצאות=כסף.

מזכירה "רדומה" ולא מנוסה פשוט מרדימה את העבודה ולא מתקתקת דברים.

זה לא כזה פשוט כמו שאתם מתארים את זה.

לא יודע מה רמות השכר המקובלות וכו',אבל בואו לא נזלזל בתפקיד הזה,מזכירה שלא עושה את עבודתה בצורה טובה מפילה עבודה נוספת על הבוס שלה וגורמת לו לבזבז זמן על דברים שהוא לא אמור להתעסק איתם.

אבי,בהמשך למה שכתבת, מזכירה עם נסיון,ואחת שעם נסיון עם בוס אחד לאורך זמן ועוד איך משפיעה על הפרודוקטיביות של הבוס שלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

העובדה היא שאתה פשוט לא תעסיק מזכירה רדומה, אתה תמצא את המזכירה הפושרית וכל מה שציינת לעי"ל בשכר הממוצע למקצוע הזה בדיוק מהסיבה שאין כ"כ הרבה דרישות של ידע קודם בנ"ל, ולכן יש המון מתמודדים\דות על המשרות הללו.

מה שגורם לרמת השכר לרדת לרמה המקובלת במקצוע, לפחות זה מה שאני שמעתי ומה שאני ראיתי פחות או יותר בתחום העיסוק שלי.

אבי.

• תוכן חדש...