Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן חיברתי את האייפון שלי בעזרת כבל AUDIO למערכת ושמעתי להנהתי מוזיקה ברמקולים. (רדיו דיסק ישן של נקמיצ'י, ניסאן סאני 93).

היום קניתי מטען לאייפון ולהפתעתי ברגע שהמכשיר מחובר גם למערכת וגם למטען יש רעשים מציקים ברמקולים.

הבנתי שזה קשור איכשהו לאדמות ואשמח לדעת אם יש מה לעשות בנושא.

תודה רבה!!

פורסם

הייתה לי בעייה דומה בפורד מונדיאו כשחיברתי נגן של קריאטיב לכניסת הAUX. ברגע שחיברתי מטען נישמעו רעשי רקע כמו ציפצופים מעצבנים. לא מצאתי לזה פתרון.

היום יש לי ברכב רדיו דיסק קלריון דגם 586 בכל כניסת USB שולטת IPOD וכשאני מחבר מכשיר IPOD CLASSIC אין בכלל רעשים למרות שמתבצעת טעינה במקביל להשמעת מוזיקה דרך חיבור הUSB.

לעומת זאת כשאני מחבר באותה צורה אייפון או אייפוד טאצ', יש את אותם רעשים שאתה מתאר למרות שזה חיבור USB ולא מטען המחובר למצית.

אני מצטרף לשאלה איך אפשר למנוע את הרעשים האלה?

נהג ותיק

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את הרעשים האלה בסיאט איביזה חדש שקיבלתי,ברכב הישן לא הייתה כל בעיה שחיברתי את האיפון עם אותו כבל.

האם יש לנסות להחליף את הכבל?

• תוכן חדש...