Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שני המקצועות ?

אם יש פה בעלי נסיון ?

מה המסלול הטוב ביותר .

אין לי נסיון בתכנות בכלל .

ברשתות יש לי נסיון אני כרגע עובד בתחום.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צריך לקחת כמה דברים בחשבון שאותם אנחנו לא יודעים :

1- אתה מתכוון ללמוד רשתות לכיוון הסמכות כמו MCSE או CCNA למשל ?

2- אתה מתכוון ללמוד הנדסת תכנה לתואר ראשון ?

3- במה בדיוק אתה עוסק כרגע , מהי הגדרת התפקיד שלך ומה הוא כולל ?

זה יעזור .

:|

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

צריך לקחת כמה דברים בחשבון שאותם אנחנו לא יודעים :

1- אתה מתכוון ללמוד רשתות לכיוון הסמכות כמו MCSE או CCNA למשל ? כן וכן .

2- אתה מתכוון ללמוד הנדסת תכנה לתואר ראשון ? כן כי בלי תואר ראשון אין מה לעשות בשוק .

3- במה בדיוק אתה עוסק כרגע , מהי הגדרת התפקיד שלך ומה הוא כולל ?

כיום אני עובד בתמיכה טכנית טלפונית .

ללקוחות עסקיים כמובן לא ברמת סיסקו וכדומה .

זה יעזור .

:|

תומר

תודה רבה

פורסם

אם אתה מכוון לתואר ראשון אז ההסמכות האלו די מיותרות.

את הזמן שיש לך אחרי העבודה ואת הכסף תבזבז על שיפור בגרויות ופסיכומטרי כדי להתקבל למוסד טוב ובעל מוניטין ככל האפשר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה לא הבנתם אותי נכון .

אם אני ילך ללמוד הנדסאי תוכנה אז אני יעשה גם תואר ראשון . אבל זה עתידי מידי.

רשתות אני לא חושב שיש בזה עתיד או כסף.תקנו אותי אם אני טועה!

לגבי פסיכומטרי ובגרויות אני קצת שוקל לא לעשות דווקא וללכת למכללה .

אני יכול להגיד לך שבגרויות זה הדבר הכי קשה שניסיתי לעשות ונכשלתי או הספקתי את הלימודים .

(קשת וריכוז ).

בגלל זה החלטתי ללכת למכללה אני יודע שזה לוותר..

תודה רבה

נתי.א

פורסם

אם היה לך קשה לשבת על התחת וללמוד לבגרויות יהיה לך קשה מאוד לעשות תואר בהנדסת תוכנה, גם במכללה.

מה גם שעד כמה שאני יודע, גם במכללות עם תנאי הקבלה הנמוכים ביותר עדיין דורשים בגרות מלאה.

פורסם

אני אנסה לעזור לך קצת עם כיוון :

בתור עובד בתמיכה טכנית (באיזו חברה מותר לשאול?) ההסמכות של MSCE ו\או CCNA יעזרו לך יותר מתואר בשלב ההתחלתי.

מה גם שעם הסמכות כאלו ביד , השכר בחוץ (ללא תואר ראשון) בהתחשב שיש לך לפחות שנתיים ניסיון יכול להגיע גם ל11-13 אלף ברוטו בחודש בחברות הנכונות.

אני לא יודע מהיכן אתה בארץ ועל כן לא יכול לומר לך היכן מומלץ לעבוד באיזורך.

לגבי התואר:

לא משנה אם תלך למכללה (ולו הזוועתית ביותר - לא חובה שלוחת אוניברסיטה ..) יידרשו בגרויות מלאות עם ממוצע מסויים בפסיכומטרי שיוצר סכם מסויים עבור הקבלה .

בלימודי התואר - בטח בעל זיקה טכנית כמו הנדסת תכנה , יהיו לך שיעורי מתמטיקה , סטטיסטיקה ושאר ירקות לפני שאתה בכלל מגיע לשפות התיכנות, עלייך להיות מחוייב להשקיע הרבה מאוד וע"פ מה שרשמת בלבד (חס וחלילה לא מעוניין לפגוע) המצב הזה עבורך הינו קשה עד בלתי-אפשרי.

אני חושב שעליך לעשות הסמכות (שם דרושה אנגלית טובה והרבה תירגול) ובשלב ראשון למצוא מקום שישלם לך כראוי.

משם יהיה לך הרבה יותר נוח לחשוב על עניין התואר בהמשך.

בהצלחה !

:-D

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אוקי תודה חברים .

נראה לי אי אפשר לברוח מהבגרויות האלה . ימך שימם .

זה היה פרוייקט גדול עכשיו .

אני מאזור המרכז .

תודה רבה

נתי.א

פורסם

יש קשר רק עם מתמטיקה .

כי יש נוסחאות ותרגילים שאתה עושה בהתחלה בהנדסת תוכנה .

שזה מ3יח"ל של מתמטיקה.

ביררתי ע"י חבר שבדיוק סיים את התואר.

יש לולאות ובלאגנים...

פורסם

איזה 3 יח"ל?! את החומר של 3 יח"ל יוצאים מנקודת הנחה שאתה כבר יודע על בוריו עוד לפני שהתחלת את התואר.

רמת המתמטיקה שנדרשת ממהנדס גבוהה הרבה יותר מרמת המתמטיקה שנדרשת מבוגר בית ספר תיכון. את רמת המתמטיקה שנדרשת מבוגר מדעי המחשב לא נזכיר בכלל :lol:

יש לא מעט אנשים שבקושי סיימו בגרות אבל כן הצליחו לסיים תואר. מה לעשות, בגיל 17 לא לכולם יש את התחת והסבלנות לשבת על תרגילים במתמטיקה, לפעמים זה משהו שמגיע עם הזמן או אחרי שירות צבאי. גם המסגרת הבית ספרית המחייבת לא מתאימה לכולם ובקיצור, הכל יכול להיות.

פורסם
אוקי תודה חברים .

נראה לי אי אפשר לברוח מהבגרויות האלה . ימך שימם .

מצטער להוציא לך את הרוח מהמפרשים, אבל להנדסה, בטח להנדסת תוכנה, אתה צריך להכנס עם ידע מתמטי ברמה מאוד גבוהה. אם אתה מתקשה בבגרויות כמו אנגלית ומתמטיקה ב-5 יחידות, ועל אחת כמה וכמה ב-3-4 יחידות, יהיה לך מאוד מאוד קשה ללמוד הנדסה. רק הסתייגות אחת לדבריי - אני לא יודע מה הרמה הדרושה להנדסאי. אם היא נמוכה משמעותית מלמהנדס אז אולי השד לא כל כך נורא.

אני נפלתי יפה בבגרויות, פעמיים, ואילו בתואר הנדסת התוכנה ממש קל לי.

אין שום קשר בין השניים.

אתה לומד הנדסת תוכנה במכללה או באוניברסיטה? פשוט לא שמעתי על אף אחד שלומד את זה באוני' ואומר שקל לו. בטח שלא אחד שנפל בבגרויות פעמיים (מצד שני, אין באוני' סטודנטים להנדסה עם בגרויות נמוכות).

יש קשר רק עם מתמטיקה .

כי יש נוסחאות ותרגילים שאתה עושה בהתחלה בהנדסת תוכנה .

שזה מ3יח"ל של מתמטיקה.

ביררתי ע"י חבר שבדיוק סיים את התואר.

יש לולאות ובלאגנים...

מתמטיקה זה רק ההתחלה. על מה שלמדת בבגרויות (5 יחידות! לא 3!) עוברים בשני השיעורים הראשונים בקורסים למתמטיקה בתואר. אח"כ זה עולה ברמה משמעותית. תוסיף על זה פיזיקה ברמה גבוהה משמעותית מ-5 היחידות שאני מקווה שלמדת בתיכון, וכל זה עוד לפני שהגענו לקורסים עם נגיעה בחשמל ובתוכנה (אותו אקראיים, מעגלים אנלוגיים, מבנה נתונים וסיבוכיות וכן הלאה). לולאות ובלגנים? זה פסיק קטן...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...